Всі 2 платежа повернули. Wise молодці. Тільки картку нову вже не дає випуститиА в мене з вейзу вкрали 30 євро. 2 платежі в ночі .
В когось було позитивне оскарження?
Всі 2 платежа повернули. Wise молодці. Тільки картку нову вже не дає випуститиА в мене з вейзу вкрали 30 євро. 2 платежі в ночі .
В когось було позитивне оскарження?
Так, 2% min 50 грнЕсли тянуть с валютной унивесралки Привата, будет комиссия со стороны Привата?
Вже можна штовхати з Привата за 1% комісії.Так, 2% min 50 грнЕсли тянуть с валютной унивесралки Привата, будет комиссия со стороны Привата?
Вже можна штовхати з Привата за 1% комісії.Так, 2% min 50 грнЕсли тянуть с валютной унивесралки Привата, будет комиссия со стороны Привата?
Поміняв адресу реєстрації з України на Британію. Жодних документів не запитало, зміни застосувало.
Карта вже є, але з'явилась можливість перевипуску, якої раніше не було. Чи йде перевипуск на пластик чи віртуалку - не зрозуміло. На разі віртуалка, бо для Українського аккаунта пластик впринципі не випускався.карту даёт заказать и только пластик или виртуалку тоже ?!
А Нидерландский адрес требует документы. И обойти не получается.Карта вже є, але з'явилась можливість перевипуску, якої раніше не було. Чи йде перевипуск на пластик чи віртуалку - не зрозуміло. На разі віртуалка, бо для Українського аккаунта пластик впринципі не випускався.карту даёт заказать и только пластик или виртуалку тоже ?!
Та ж сама історія з Естонією, думаю що це їхній багПоміняв адресу реєстрації з України на Британію. Жодних документів не запитало, зміни застосувало.
Як створити такий платіж? Бо у мене хоче комісію (( Пробував і по IBAN і по номеру рахункуу Wise немає комісій за sepa платежі, незалежно від їх напряму
Sepa платежі тільки в Євро. Створюються просто по iban і треба впевнитись що це не swift.Як створити такий платіж? Бо у мене хоче комісію (( Пробував і по IBAN і по номеру рахунку
Sepa платежі тільки в Євро
Не певен як ходять платежі в місцевій валюті. Але на них точно можуть бути тарифи відмінні від євро. В оригінальному питанні було про переказ в доларах чи євро. Інші валюти, крім фунтів, не пробував, але фунти це не сепа а внутрішньобританські переказив іншій (місцевій) валюті вже не Sepa?
Сепа це виключно євро, решта Свіфт.в іншій (місцевій) валюті вже не Sepa?
Комісія за поповнення через Гугл пей в € тепер 1,42% замість 0,47%
Тянуть Револютом ещё дороже, так что толкнуть Глобусом, хотя стоит проверить всё-таки комиссию на Вайсе. Я недавно тянул по старым ценам.я так понимаю, что сейчас самое минимальное, это толкнуть/потянуть револютом с глобуса за 0.9% и сепнуть сюда или ?!
Тянуть Револютом ещё дороже, так что толкнуть Глобусом, хотя стоит проверить всё-таки комиссию на Вайсе. Я недавно тянул по старым ценам.я так понимаю, что сейчас самое минимальное, это толкнуть/потянуть револютом с глобуса за 0.9% и сепнуть сюда или ?!