Yezzz 2.0

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Yezzz 2.0 / yezzz.ua

Вартість пакету послуг на 30 днівБезкоштовно за умови виконання акцій Власного рахунку*
або
200 грн
Дзвінки абонентам Yezzz! та інших номерів по Україні750 хв
4.5G Інтернет15 ГБ
Месенджинг (Facebook, Instagram, X, Messenger, Viber, Telegram, Skype, WhatsApp, Signal, BiP, lifecell, Дія, сайт і застосунок «Сільпо», LOKO, Банк Власний Рахунок, Банк Восток)БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Крок 1
Купуйте стартовий пакет на касах «Сільпо», або silpo.ua. Якщо ви абонент lifecell відразу реєструйтесь у мобільному застосунку «Сільпо»
у розділі Yezzz!

Крок 2
Отримуйте пропозицію від Власного рахунку та активуйте її.

Крок 3
Купуйте на суму відповідно умов акції Власного рахунку та отримайте безкоштовний мобільний зв’язок.
При невиконанні умов акції ціна пакета послуг 200 грн/30 днів.
  • Якщо у вас стартовий пакет Yezzz! або ви абонент lifecell або ви можете одразу реєструватися у мобільному застосунку «Сільпо», в розділі Yezzz!
  • Якщо у вас мобільний номер інших мобільних операторів ви можете скористатися послугою перенесення номеру на сайті партнера.
Код мобільного тарифу — це всі доступні коди нашого партнера lifecell - 063, 073, 093.
Стартові пакети Yezzz! наразі продаються з серією номерів 073-720
Вставте картку в телефон, увімкніть його та введіть PIN-код (вказаний на пластиковій картці) Для активації Sim- карти зателефонуйте за номером 111 або завітайте на будь-який сайт.

Вкладення

• IMG-0420.jpg
    IMG-0420.jpg
    129.2 КБ · Перегляди: 183
  • IMG-0421.jpg
    IMG-0421.jpg
    129.7 КБ · Перегляди: 171
  • IMG-0434.jpg
    IMG-0434.jpg
    150.1 КБ · Перегляди: 180
  • IMG-0423.jpg
    IMG-0423.jpg
    144.6 КБ · Перегляди: 163
Останнє редагування модератором:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Ви перейшли на єдиний
Я поки не буду активувати, як активую сімку, буду чекати халяву щоб активувати тариф, час маю.
Маю два номери на єдиному, переходив як написав.
magodzec, задоволений придбанням за гривню.

Останнє редагування:

Till

Заблокований
Місто
Шевченкове
magodzec,
View hidden content is available for registered users!
В мене вже двічі скинуло без нарахування пакету мобільних послуг. Просто до півночі висить заповнений прогресбар 2000 з 2000. Спроби прив'язати номер писали "очікуйте". А на наступний день прогресбар обнулився а номер прив'язався на базових умовах.
Я так розумію не треба відкладати до останнього дня дії прогресбару. Треба хоча б за добу до дедлайну.

Місто
Львів
В мене вже двічі скинуло без нарахування пакету мобільних послуг. Просто до півночі висить заповнений прогресбар 2000 з 2000.
А іконка подарунку на вікні "Мобільний зв'язок Yezzz" є?
У мене так і в підтримці телефоном запевнили що активувати, отримавши місяць безкоштовно, зможу аж до дати, зазначеної на стартпаці, 01.12.2027.

• Wow
Реакції: Till

Till

Заблокований
Місто
Шевченкове
magodzec, перший раз прийшло навіть повідомлення у вкладці повідомлень "Юху, зв'язок за 1 грн твій!". Прогресбар зник на кілька днів, протягом яких я намагався підключити на універсальний старпак. Але нічого не вийшло. Після прогресбар обнулився і придбаний єззз вже прив'язався на базових.
Через місяць знов виконав умови але при спробі прив'язки єззз-старпаку очікуйте-очікуйте-очікуйте. А з наступної доби резет плану покупок і номер прив'язався на базових. Ані повідомлення "Юху!", ані персоналки з подарунковим зв'язком не було.
Post automatically merged:

magodzec, може котиха мала на увазі, що сам старпак є можливість активувати до дати з конверту?

Місто
Львів
може котиха мала на увазі, що сам старпак є можливість активувати до дати з конверту?
Та ні, я спеціально розпитував, чи є якісь часові обмеження на підключення якщо умови спецпропозиції 2000/2000 виконані? Відповіла, - немає. Так і зрозумів доки іконка подарунку висить, а на стартпаку написано до 1.12.2027 - то й у любий день до того спрацює.
Наразі активувати і користатися пакетом потреби не маю.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Чи можна підключити ЯЗа до існуючого акаунта Сільпо, щоби основний номер лишився той, що був, але умови безкоштовності розповюджувалися на новий номер ЯЗа?

Зверху