Yezzz 2.0

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Yezzz 2.0 / yezzz.ua

Вартість пакету послуг на 30 днівБезкоштовно за умови виконання акцій Власного рахунку*
або
200 грн
Дзвінки абонентам Yezzz! та інших номерів по Україні750 хв
4.5G Інтернет15 ГБ
Месенджинг (Facebook, Instagram, X, Messenger, Viber, Telegram, Skype, WhatsApp, Signal, BiP, lifecell, Дія, сайт і застосунок «Сільпо», LOKO, Банк Власний Рахунок, Банк Восток)БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Крок 1
Купуйте стартовий пакет на касах «Сільпо», або silpo.ua. Якщо ви абонент lifecell відразу реєструйтесь у мобільному застосунку «Сільпо»
у розділі Yezzz!

Крок 2
Отримуйте пропозицію від Власного рахунку та активуйте її.

Крок 3
Купуйте на суму відповідно умов акції Власного рахунку та отримайте безкоштовний мобільний зв’язок.
При невиконанні умов акції ціна пакета послуг 200 грн/30 днів.
  • Якщо у вас стартовий пакет Yezzz! або ви абонент lifecell або ви можете одразу реєструватися у мобільному застосунку «Сільпо», в розділі Yezzz!
  • Якщо у вас мобільний номер інших мобільних операторів ви можете скористатися послугою перенесення номеру на сайті партнера.
Код мобільного тарифу — це всі доступні коди нашого партнера lifecell - 063, 073, 093.
Стартові пакети Yezzz! наразі продаються з серією номерів 073-720
Вставте картку в телефон, увімкніть його та введіть PIN-код (вказаний на пластиковій картці) Для активації Sim- карти зателефонуйте за номером 111 або завітайте на будь-який сайт.

Вкладення

• IMG-0420.jpg
    IMG-0420.jpg
    129.2 КБ · Перегляди: 203
  • IMG-0421.jpg
    IMG-0421.jpg
    129.7 КБ · Перегляди: 192
  • IMG-0434.jpg
    IMG-0434.jpg
    150.1 КБ · Перегляди: 201
  • IMG-0423.jpg
    IMG-0423.jpg
    144.6 КБ · Перегляди: 182
Останнє редагування модератором:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Ви перейшли на єдиний
Я поки не буду активувати, як активую сімку, буду чекати халяву щоб активувати тариф, час маю.
Маю два номери на єдиному, переходив як написав.
magodzec, задоволений придбанням за гривню.

Останнє редагування:

Till

Заблокований
Місто
Шевченкове
magodzec,
View hidden content is available for registered users!
В мене вже двічі скинуло без нарахування пакету мобільних послуг. Просто до півночі висить заповнений прогресбар 2000 з 2000. Спроби прив'язати номер писали "очікуйте". А на наступний день прогресбар обнулився а номер прив'язався на базових умовах.
Я так розумію не треба відкладати до останнього дня дії прогресбару. Треба хоча б за добу до дедлайну.

Місто
Львів
В мене вже двічі скинуло без нарахування пакету мобільних послуг. Просто до півночі висить заповнений прогресбар 2000 з 2000.
А іконка подарунку на вікні "Мобільний зв'язок Yezzz" є?
У мене так і в підтримці телефоном запевнили що активувати, отримавши місяць безкоштовно, зможу аж до дати, зазначеної на стартпаці, 01.12.2027.

• Wow
Реакції: Till

Till

Заблокований
Місто
Шевченкове
magodzec, перший раз прийшло навіть повідомлення у вкладці повідомлень "Юху, зв'язок за 1 грн твій!". Прогресбар зник на кілька днів, протягом яких я намагався підключити на універсальний старпак. Але нічого не вийшло. Після прогресбар обнулився і придбаний єззз вже прив'язався на базових.
Через місяць знов виконав умови але при спробі прив'язки єззз-старпаку очікуйте-очікуйте-очікуйте. А з наступної доби резет плану покупок і номер прив'язався на базових. Ані повідомлення "Юху!", ані персоналки з подарунковим зв'язком не було.
Post automatically merged:

magodzec, може котиха мала на увазі, що сам старпак є можливість активувати до дати з конверту?

Місто
Львів
може котиха мала на увазі, що сам старпак є можливість активувати до дати з конверту?
Та ні, я спеціально розпитував, чи є якісь часові обмеження на підключення якщо умови спецпропозиції 2000/2000 виконані? Відповіла, - немає. Так і зрозумів доки іконка подарунку висить, а на стартпаку написано до 1.12.2027 - то й у любий день до того спрацює.
Наразі активувати і користатися пакетом потреби не маю.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Чи можна підключити ЯЗа до існуючого акаунта Сільпо, щоби основний номер лишився той, що був, але умови безкоштовності розповюджувалися на новий номер ЯЗа?

Місто
Киев
Если нажать отримати , 1,99 гб приплюсуется к новому пакету ?

Вкладення

• A89F462C-4C59-4A21-881B-7B07DB134D53.png
    A89F462C-4C59-4A21-881B-7B07DB134D53.png
    788.1 КБ · Перегляди: 67
Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Прийшло в додаток сільпо:
Всі в плюсі з Yezzz!
Запрошуй друзів до Yezzz! та кожен із вас отримає +50 балобонусів на Власний Рахунок.

1. **🌞 Як отримати балобонуси?**
2. Новий користувач переходить за вашим кодом у мобільному застосунку «Сільпо», у розділ Yezzz!
3. Активує новий номер Yezzz!
4. Виконує свою спеціальну пропозицію.
5. Ви обидва отримуєте по 50 балобонусів на картку «Власний рахунок».
6. Кількість запрошень — без обмежень! Більше друзів — більше балобонусів 🎉

**💻 Як працює програма?**
Щоб скористатися реферальною програмою, потрібно:
1. Відкрити мобільний застосунок «Сільпо» , та перейти у розділ Yezzz!
2. При реєстрації та введені номеру телефону, ввести реферальний код (яким вам направив друг), почекати його підтвердження. ВАЖЛИВО!! Не коректний код не буде застосовано.
3. Очікувати на Спеціальну пропозицію на наступний день.
4. Виконуйте умови цієї пропозиції, купивши продуктів у Сільпо на суму зазначену в Спеціальній пропозиції.
5. Отримуйте по 50 балобонусів на картку «Власний рахунок».

Останнє редагування:
Місто
Львів
Запрошуй друзів до Yezzz!
Хтось вже скористався?
Якось дивно що з моїх десяти акаунтів Сільпа ця пропозиція прийшла у повідомлення лише на два. Причому на одному раніше скористався акцією стартпак за 1 грн і накрутив 2000 грн за 30 днів, але картку ще не активував, а на другому не було нічого.
А на схожому на перший акаунт, де теж був куплений пакет за 1 грн та набрано 2000 грн, цієї пропозиції немає.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
з власного досвідуЖ купив по спецпропозиції за гривню, тепер стабільно хоче 5500 для нарахування пакету послуг. В принципі сума по нинішніх часах не захмарна, стабільно для другого телефона халявний зв'язок.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Чи можна використати стартовий пакет для перенесення на нього номеру по мнп?

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Чи можна використати стартовий пакет для перенесення на нього номеру по мнп?
Думаю так, по факту це звичайний Лайфселл з картою іншого кольору, бренду та тарифу. Обслуговування номера в мережі Лайфселл.

• Love
Реакції: cat
Місто
Львів
Тим часом Сільпо вже запропонувало 2у сім-картку за 1 грн., і я знов скористався даною персональною пропозицією. Навіть вдалось взяти номер ідентичний до попереднього, різниця в одну цифру :whistle:

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
andriy_z, в що з ними потім робити, навіть за 1 грн.?
Мені постійно пропонують, не беру, поки не зрозумів, навіщо воно мені може стати у пригоді.

Зверху