ПотапаПапа
ОстапаПапа
а я придерживаюсь мнения что говно можно и не пробовать чтобы понять что оно говно.Можно читать про то, что ковид убивает, а можно один раз попасть в ковидник, очищает сразу
(про навального не смотрел, кстати).
а я придерживаюсь мнения что говно можно и не пробовать чтобы понять что оно говно.Можно читать про то, что ковид убивает, а можно один раз попасть в ковидник, очищает сразу
З 1 січня 2022 року всі сервіси Google, зокрема, YouTube Premium і Drive, а також програми та ігри з Play Маркет, коштуватимуть українцям на 20 відсотків дорожче. Лист з інформацією про це компанія почала розсилати своїм користувачам із 1 грудня. Зміни стосуватимуться звичайних українців та приватних підприємців. Юридичні особи раніше платили податок за користування Google Cloud
..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Тепер компанії, які надають електронні послуги українцям та не є резидентами нашої країни, мають сплачувати 20 відсотків ПДВ. Закон набуде чинності з 1 січня 2022 року.
Спочатку його прозвали "Закон на Google". Проте насправді він торкнеться всіх великих зарубіжних цифрових сервісів, якими користуються українці: Apple, Amazon, Meta (екс-Facebook), Microsoft, Netflix, Spotify, Steam, Coursera. Його зобов'язані платити всі, чий річний оборот операцій перевищує 1 млн гривень.
У меня была двадцатка, подключили.Не проходит платеж оплаты пробного бесплатного YouTube Premium, пишет запрос был отклонен банком выпустившим карту.
Сколько на счету карты должно быть минимум денег?
У меня 150.19 списало..Позавчора списався платіж за ютубпреміум (сімейна підписка) як було 149 грн так і залишилось.
Тоді далі можливе нехтування рекламою (огляд YouTube через силу), відмова від YouTube або перегляд у випадку крайньої необхідності, або (якщо вкрай важливо) - оплата Premium. Не думаю що останній варіант буде занадто популярним.если Youtube сильно захочет, может и эту лазейку когда-то прикрыть
Помиляєшся. Україна - одна з топових країн за підписками на платний ютуб.Не думаю що останній варіант буде занадто популярним.
Captain, если Youtube сильно захочет, может и эту лазейку когда-то прикрыть.
Например, на 1+1 Video не сильно что-то посмотришь с включенным блокировщиком рекламы в браузере... Теоретически и Youtube может сделать что-то подобное.
Подивився на список лайкнутих - немає «іншого контенту». І у воч хісторі теж лише ті, що дивився.Зіткнувся з таким досадним багом YouTube. Коли лайкаєш що сподобалося, то в "понравившиеся" з'являється крім того що лайкнув й безліч іншого контенту, який не тільки не лайкав а й взагалі ніколи не дивився... Те саме з історією перегляду.
Навмисно видалив повністю історію перегляду і плейлист "Понравившиеся" щоб упевнитися - дійсно так як я сказав.
Чому так виходить хтось знає? Можливо, через Vanced або через рекламні відеоролики які я по факту не дивився бо Vanced не показує рекламу? Як з цим явищем боротися?
Кто то еще, например детишки с компа, под твоим аккаунтом заходит в YouTube. И все это синхронизируется.Зіткнувся з таким досадним багом YouTube. Коли лайкаєш що сподобалося, то в "понравившиеся" з'являється крім того що лайкнув й безліч іншого контенту, який не тільки не лайкав а й взагалі ніколи не дивився... Те саме з історією перегляду.