YouTube та YouTube Music

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Можно читать про то, что ковид убивает, а можно один раз попасть в ковидник, очищает сразу
а я придерживаюсь мнения что говно можно и не пробовать чтобы понять что оно говно.
(про навального не смотрел, кстати).

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
З 1 січня 2022 року всі сервіси Google, зокрема, YouTube Premium і Drive, а також програми та ігри з Play Маркет, коштуватимуть українцям на 20 відсотків дорожче. Лист з інформацією про це компанія почала розсилати своїм користувачам із 1 грудня. Зміни стосуватимуться звичайних українців та приватних підприємців. Юридичні особи раніше платили податок за користування Google Cloud

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Тепер компанії, які надають електронні послуги українцям та не є резидентами нашої країни, мають сплачувати 20 відсотків ПДВ. Закон набуде чинності з 1 січня 2022 року.
Спочатку його прозвали "Закон на Google". Проте насправді він торкнеться всіх великих зарубіжних цифрових сервісів, якими користуються українці: Apple, Amazon, Meta (екс-Facebook), Microsoft, Netflix, Spotify, Steam, Coursera. Його зобов'язані платити всі, чий річний оборот операцій перевищує 1 млн гривень.

Місто
Луганська область
Телефон
Sony Xperia Z5 Compact
Не проходит платеж оплаты пробного бесплатного YouTube Premium, пишет запрос был отклонен банком выпустившим карту.
Сколько на счету карты должно быть минимум денег?

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Не проходит платеж оплаты пробного бесплатного YouTube Premium, пишет запрос был отклонен банком выпустившим карту.
Сколько на счету карты должно быть минимум денег?
У меня была двадцатка, подключили.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Позавчора списався платіж за ютубпреміум (сімейна підписка) як було 149 грн так і залишилось. Чи піднімати мають не з 1 січня?

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
У меня по другой причине google должен был списать 210 грн. И тут ввод оплаты НДС. Уже приготовился на большую сумму - ан нет, оплатил по старому прайсу 210, причем НДС прописан отдельной строчкой. А еще в одном месте НДС все же приплюсован и довольно таки чувствуется. ИМХО, пока прикручивают, часть платежей по старому проходит.

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Місто
Херсонская обл.
Captain, если Youtube сильно захочет, может и эту лазейку когда-то прикрыть.

Например, на 1+1 Video не сильно что-то посмотришь с включенным блокировщиком рекламы в браузере... Теоретически и Youtube может сделать что-то подобное.

Screenshot_20220315_122844.jpg

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
если Youtube сильно захочет, может и эту лазейку когда-то прикрыть
Тоді далі можливе нехтування рекламою (огляд YouTube через силу), відмова від YouTube або перегляд у випадку крайньої необхідності, або (якщо вкрай важливо) - оплата Premium. Не думаю що останній варіант буде занадто популярним.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Зависит от цены. В 90-е музыкальное пиратство процветало на "загнивающем западе", но сначаа с появлением удобной возможности выбрать нужные песни и купить их в розницу (itunes), а потом появлением подписочных сервисов музыкальное пиратство стало уделом очень узкой прослойки. Ну, например один знакомый качает с торретнтов lossless альбомы определенных жанров, говорит, что во всяких подписках качество так себе, а купить в хорошем качестве - ценник высоковат.

knedlyk

Заблокирован
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Captain, если Youtube сильно захочет, может и эту лазейку когда-то прикрыть.

Например, на 1+1 Video не сильно что-то посмотришь с включенным блокировщиком рекламы в браузере... Теоретически и Youtube может сделать что-то подобное.

Пробуйте https://yewtu.be

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Зіткнувся з таким досадним багом YouTube. Коли лайкаєш що сподобалося, то в "понравившиеся" з'являється крім того що лайкнув й безліч іншого контенту, який не тільки не лайкав а й взагалі ніколи не дивився... Те саме з історією перегляду.
Навмисно видалив повністю історію перегляду і плейлист "Понравившиеся" щоб упевнитися - дійсно так як я сказав.
Чому так виходить хтось знає? Можливо, через Vanced або через рекламні відеоролики які я по факту не дивився бо Vanced не показує рекламу? Як з цим явищем боротися?

Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 12 mini
Зіткнувся з таким досадним багом YouTube. Коли лайкаєш що сподобалося, то в "понравившиеся" з'являється крім того що лайкнув й безліч іншого контенту, який не тільки не лайкав а й взагалі ніколи не дивився... Те саме з історією перегляду.
Навмисно видалив повністю історію перегляду і плейлист "Понравившиеся" щоб упевнитися - дійсно так як я сказав.
Чому так виходить хтось знає? Можливо, через Vanced або через рекламні відеоролики які я по факту не дивився бо Vanced не показує рекламу? Як з цим явищем боротися?
Подивився на список лайкнутих - немає «іншого контенту». І у воч хісторі теж лише ті, що дивився.
Немає з чим боротися

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
У мене не з'являється нічого. Можу допустити що причина саме у Vanced, в якому невідомо що і як насправді відбуваєтся.

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 10 PRO
Кто то еще, например детишки с компа, под твоим аккаунтом заходит в YouTube. И все это синхронизируется.

• Like
Реакції: drmz
Зверху