В мене це працює лише в автоматичних генераціях "рекомендацій". А ось в результати пошуку все одно тулить заблоковані канали.
Залишають тобі шанс побачити щось цікаве та корисне в заблокованомуВ мене це працює лише в автоматичних генераціях "рекомендацій". А ось в результати пошуку все одно тулить заблоковані канали.
Немає такого там де треба відео прибрати. А відео вилазить таке від якого блювати хочеться в прямому сенсі і яке я нізащо не дивився б.А разве это не работает? Переглянути вкладення 59205Ніяк. Гуголь краще знає, що тобі дивитися.
Підкажіть де. Якби я знав, то тут не питав би.Треба в інших налаштуваннях пошукати.
Історія та конфіденційність в налаштуваннях в ютубі, в google аккаунті є налаштування для того ж ютубу, у вкладці дані та конфіденційність.Підкажіть де. Якби я знав, то тут не питав би.Треба в інших налаштуваннях пошукати.
Я розлогінився, вичистив/вимкнув все, і тепер мені пропонують тільки те, на що я звертав увагу.luytel, ти пункт назови, в якому вимкнути.
Питали не про очищення історії пошуку і обнулення рекомендацій, а виключення певного каналу з видачі пошуку. Це абсолютно різні речі.Я розлогінився, вичистив/вимкнув все
Smarttubeпорадьте безкоштовний переглядач ютуб? дякую
И что? Никогда не ошибаетесь? Я наверняка это тоже читал, когда создавал, а сейчас уже банально не помню. Я же не компанию обвиняю, а предупредить посчитал нужным, убеждён, что таких большинство. Ну и дать алерт при втором выходе вполне можно.Це біч нашого часу. Не прочитати і накосячити. І так у всьому.