YouTube Premium: YouTube та YouTube Music без реклами, у фоновому режимі й офлайн

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
После дозвона котам в КЦ ВФ ответили следующее по поводу подключения и сроков действия данной акции:
1. Подключённые ГБА или месячная АП - не имеет значения, а на «базовых» - нет подключения
2. Срок действия - ровно 60 дней с момента подключения, хоть в месяце будет 28/29/30/31 день - не важно

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
підкажіть, чи по факту працює обмеження щодо спільної геолокації усіх членів "родини ютуб преміум"? чи один із учасників може знаходитись в іншій країні?
1701786044733.png

logist_eg

Заблокирован
Місто
Західна Україна
грався з налашутваннями безпеки картки та відключив платежі без підтвердження - не знявся платіж за ютуб
Знаю мав би знятися наступного дня , але я ж поспішив та оновив спосіб оплати - оплата знялась , але зарахувалась, як Гугл, а не Ютуб Преміум, і в історії транзакцій особистого кабінету гугла її не видно ... Пише що завтра знову буде знімати :( Ні щоб просто почекати , але руки свербіли
Post automatically merged:

написав в підтримку - тяжко муторно , через костилі якось їм відправив питання - чекаю відповіді , або просто подарую гуглу 149 грн :) бо завтра знову зніметься

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
як глянув ЮТуб без преміуму - очманів! ним же нереально користуватися...

а чи мона якось на YouTube Music перемістити одним махом увесь список улюблених гуртів з Deezer?

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Як в редакторі відрізати пару секунд початку і кінця відео? І зберегти середину, а не лише кінець.
Мануал читав, ні фіга не виходить, дозволяє лише відрізати початок.

Останнє редагування:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Квазар, в акаунтах користувачів має бути вибрана однакова країна проживання. А де фізично хто знаходиться, не повинно заважати.
В моїй гугло сім'ї люди знаходяться в 3х різних країнах фізично. Наче не було проблем.

Виявляється завантажені ютуб відео мають ліміт дії :( . Я час від часу довгі відео скачувала, щоб подивитись коли буду в дорозі, а потім сидячи в літаку виявила, що багато з них недоступні:(. Доводить потім шукати, в знов додавати в список.

студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
В мене викачані висять роками в памʼяті телефона. Годинні точно є …
А який резон google видаляти з вашого телефону контент? Можливо ви самі кеш app чистили, чи програми оптимізатори?

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Selianka, у нас 30 днів зберігається і продовжується зберігання, якщо є доступ до інтернету. Але в інших країнах є свої обмеження.

Перебуваючи в наведених вище країнах або регіонах, ви можете завантажувати певні відео з мобільного додатка YouTube, щоб дивитися їх офлайн. Завантажені відео доступні протягом 48 годин. Після цього потрібно підключати пристрій до мобільної мережі або мережі Wi-Fi раз на 48 годин, щоб виконати перевірку на наявність змін у відео і його доступності.

Примітка. У деяких країнах і регіонах немузичний контент зберігається на пристрої протягом 29 днів без повторного інтернет-з'єднання. Після цього потрібно підключати пристрій до мережі принаймні раз на 29 днів.

Вкладення

• SmartSelect_20240427_140623_YouTube.jpg
    SmartSelect_20240427_140623_YouTube.jpg
    265.4 КБ · Перегляди: 23

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T

Youtube вживає заходи щодо користувачів, які оформлювали Premium-підписку через VPN​

Деякі користувачі використовували VPN, щоб купувати YouTube Premium в інших країнах з дешевшими цінами, однак тепер Google починає боротися з цієї схемою.

Youtube вживає заходи щодо користувачів, які оформлювали Premium-підписку через VPN в українському регіоні

На це почали скаржитися користувачі Reddit, які стверджують, що компанія почала скасовувати їхню підписку на YouTube Premium. Їх об'єднує використання VPN для підписки на YouTube Premium за нижчою ціною ніж та, що доступна в їхній країні, пише Android Athority.
...

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Ребзи, как решить эту проблему?

На смартфоне нормально работает, купил новый планшет и такое пишет, и видео не сохраняет.

В тех поддержку написал, уже две недели глухо

Вкладення

• Screenshot_20241004_171326_YouTube.jpg
    Screenshot_20241004_171326_YouTube.jpg
    143 КБ · Перегляди: 107

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Може ваш телефон з раісі? В них там не працює преміум.
Тьфу, тьфу.
Наш официал.
И не телефон а планшет.
Tab active 5
Post automatically merged:

Я скорше повірю в кількість пристроїв з одним акаунтом.
А как это вылечить?
Сейчас в наличии только два девайса

Місто
Волинь
Ні в кого нема місця в сім'ї? Був би безмежно вдячний якби додали.

Зверху