YouTube Premium: YouTube та YouTube Music без реклами, у фоновому режимі й офлайн

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
якщо член родини YouTube Premium виїхав за кордон і там продовжить користуватися сервісом, це буде легально?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
якщо член родини YouTube Premium виїхав за кордон і там продовжить користуватися сервісом, це буде легально?
Youtube хвилює тільки аби прив'язана картка для оплати відповідала країні підписки.

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
картка українська, підписка Family - теж, але ж людина тепер мешкає не в Україні. Google це моніторить?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Місто
Украина
картка українська, підписка Family - теж, але ж людина тепер мешкає не в Україні. Google це моніторить?
Маю аналогічний приклад, все працює. Але на додачу власник інколи переходить на українську IP адресу з української сімки в роумінгу, не знаю, чи впливає це

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Макс-Мен, десь через рік гугл надішле повідомлення, що буде міняти країну акаунта. В сім'ї, здається, всі акаунти мають мати однакову країну. Але можна після зміни апелювати і вибрати чи написати причину, по якій вам потрібно повернути країну Україна.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Макс-Мен, десь через рік гугл надішле повідомлення, що буде міняти країну акаунта. В сім'ї, здається, всі акаунти мають мати однакову країну. Але можна після зміни апелювати і вибрати чи написати причину, по якій вам потрібно повернути країну Україна.
Я вже рік не в Україні. Друг на моєму сімейному аккаунті 2 роки не в Україні. Усе що надсилав гугл - прив'язати назад українську банківську картку.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Підверджую. Я в ЮК, ще двоє з сімейного акк в іншій країні від початку їх додавання, інші члени сім'ї в Україні. Картка моя українська. Політ норм.

Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
на думку Гугла, це ж не легально, правильно? просто хочу уникнути можливих ризиків.

Зверху