Youtube хвилює тільки аби прив'язана картка для оплати відповідала країні підписки.якщо член родини YouTube Premium виїхав за кордон і там продовжить користуватися сервісом, це буде легально?
Гугл моніторить усе. Але що його хвилює, я вже написав вище.картка українська, підписка Family - теж, але ж людина тепер мешкає не в Україні. Google це моніторить?
Маю аналогічний приклад, все працює. Але на додачу власник інколи переходить на українську IP адресу з української сімки в роумінгу, не знаю, чи впливає цекартка українська, підписка Family - теж, але ж людина тепер мешкає не в Україні. Google це моніторить?
Я вже рік не в Україні. Друг на моєму сімейному аккаунті 2 роки не в Україні. Усе що надсилав гугл - прив'язати назад українську банківську картку.Макс-Мен, десь через рік гугл надішле повідомлення, що буде міняти країну акаунта. В сім'ї, здається, всі акаунти мають мати однакову країну. Але можна після зміни апелювати і вибрати чи написати причину, по якій вам потрібно повернути країну Україна.