YouTube Premium: YouTube та YouTube Music без реклами, у фоновому режимі й офлайн

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Як можна заблокувати вТьюбМузік деяких виконавців? Задовбало, що пропонують Пламєнєва і RsSukaja. Постійно дизлайкаю їх, але все одно підсовують.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP16PRO, Moto G84+E5577
Як можна заблокувати вТьюбМузік деяких виконавців? Задовбало, що пропонують Пламєнєва і RsSukaja. Постійно дизлайкаю їх, але все одно підсовують.
дивно, мені однієї дізи вистачає. Може підписався на цих виконавців в Ютубі, чи щось лайкнув?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Може той севастопольський ватнік проплачує своє просування? Або в нас в офісі хтось його слухає?

Перемедон

Місто
Південь України.
Телефон
iP16PRO, Moto G84+E5577
Може той севастопольський ватнік проплачує своє просування?
я не думаю, що таке агресивне просування взагалі можливо.
А ось це дуже цікаво
Або в нас в офісі хтось його слухає?
Бо, наприклад, на одному роутері є два слухача різних поколінь, але подібної подлянки я не зустрічав.

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
А який сценарій? Мені взагалі нічого не пропонує конченого ніде, я навіть не чув цих імен.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
На ютьюб мьюзік зазвичай слухаю мікс нових релізів і мікс рекомендацій. Туди і пхають тих утирків.
Улюблені пісні дивлюся на "великому" ютьюбі вже з власного списку.

Перемедон

Місто
Південь України.
Телефон
iP16PRO, Moto G84+E5577
Ютуб музика думає, якщо слухаєш українські гурти, то уродів можна рекомендувати? Я наприклад, слухаю Мотанку, кацапню не пропонує, може із-за того, що вони записувалися не в Україні.

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
мікс нових релізів і мікс рекомендацій.
Зрозумів
Мені не дуже зайшли пропозиції, то я слухаю Мої мікси, мої Лайки в рендомі, та мі СУПЕРМІКС ггг
Там ніколи не буває екстримального невтрапляння

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мені більше подобаються пропозиції від ютьюб, ніж від спотіфая. Особливо це стосується рокабілів і хорватських панків. Завдяки ним відкрив собі багато нових гуртів.

Але буває іноді фатальне неспівпадіння, яке трапляяється з дивною наполеглівістю.

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Пройдись по лайкам
Ютьюб раптово може якесь відео, яке раніше він не рахував музикою - зробити музикою, тож трек додасться до улюблених. А там може раптово виплисти твоя вподобайка із минулого життя

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Пройдись по лайкам
Проходив, немає нічого подібного. Рсукій рок не слухаю ще з часів, коли не знав про Ютьюб.

Хоча, можуть пропонувати через білоруські гурти. Хм :(
А какие параметры в подробных настройках рекомендаций? Там есть много чего (и с учётом истории местоположения, и по истории действий, и принудительно добавлять определённых музыкантов, и мигрировавшие рекомендации с play музыки).
Вдруг кто-то рядом слушает подобное или в истории действий осталось случайно что-то подозрительное?...

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Такой момент, создаю семью, и оказывается, один "слот" уже занят аккаунтом ребенка, подключенный через FamilyLink.. Но тут Премиум не нужен, достаточно Vanced. Можно ли как-то отключить его от семьи Ютуба, оставив контроль на FamilyLink ?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
от ты жмот! Дай дочке премиум! Пусть она музычку слушает и видосы на ютубе смотри, как женихи из Черновцов как папка Максим! :cool:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Maxxx, нет, родительский контроль через GFL подразумевает и контроль того, что ребенок может смотреть в ютубе, так что если родительский акк - в семье ютуба, то и ребенок автоматом туда залетает.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В якому форматі мьюзік видає музикальні файли в преміум-пакеті?
Кодек і бітрейт.

Зверху