youtv

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Сам дивився футбол вдома і здається розгадав "загадку". Вдома через фіксований Ланет все працювало, на телефоні через мобільний інтернет - ні. Я так розумію, якщо прокинути додому VPN, то на телефоні теж працюватиме, перевірю за нагоди, того разу ще не налаштовував. Можливо, в них є якась база даних IP-адрес провайдерів і налаштовані відповідні фільтри, щоб імітувати для них правило IPTV.

• Like
Реакції: BaDa
Місто
Kiev/Warsaw
Телефон
Nokia 1110i
😱 Зустрічайте прем’єри та топові фільми БЕЗКОШТОВНО з доступом до пакета "Основний"! Отримайте 3 місяці підключення за промокодом — насолоджуйтесь телеканалами та фільмами без додаткових витрат.
📺 Пакет "Основний" — це 300+ каналів з популярними розважальними та пізнавальними шоу, спортивними трансляціями та актуальними випусками улюблених проєктів, які можна дивитися онлайн та в записі! 🎥 А ще це 5000+ фільмів у Кінозалі — від новинок до культових стрічок, що доступні для перегляду коли завгодно. 🔥
❓ Як активувати доступ:
1. Відкрийте додаток youtv на мобільному
Android чи IOS
2. Перейдіть у розділ "Ввести промокод"
3. Активуйте промокод trialgift2024
4. Використовуйте всі можливості сервісу для власного задоволення протягом 3-х місяців 😉
Активуйте промокод і насолоджуйтесь переглядом вже сьогодні! ❤️

Місто
Львів
krasava, можна спробувати написати чи подзвонити в підтримку YouTv. Можливо є ліміт на день по кількості активацій.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Львів
Oleksii0 , тут рідко бувають промики для YouTV. SweetTV з Віза карткою чи Київстар ТБ на пів року не підходять?
Чи ви може по іншу сторону працюєте і шукаєте які промики 'прикрити'? :pirat:

Місто
Харків
Доброго дня. Ні, шукав саме для домашнього використання. Мені здається у YouTV кращі пропозиції по контенту.

Місто
Івано-Франик
Pokupon2024
Post automatically merged:

Або FR+VG3Q04R5. Не знаю чи тут публікували, перевірте ніби мають бути робочі

Місто
Rivne
Доброго дня!

Стикнувся з тим, що YouTV працює з затримками. Чи у всіх така ситуація, чи це може бути пов’язано з налаштуваннями мережі або пристрою?
Можливо, хтось має перевірені способи покращення роботи сервісу – зміна DNS, використання VPN, очищення кешу чи інші технічні рішення? Також цікавить, чи є можливість встановити YouTV як окремий додаток на ПК, оскільки поки що не знайшов такої опції.
Буду вдячний за поради та будь-яку корисну інформацію

Місто
Львів
bestspike , дайте більше інфо відносно «затримок», йде зі запізненням чи картинка розсипається або відео зависає? Спробуйте безкоштовні канали на sweet.tv/ київстар.тв до прикладу щоб перевірити чи справа дійсно на стороні даного сервісу, а не провайдера (в мене десь 3 міс. була проблема що картинка билась на всіх отт сервісах, фрізалась, була проблема на стороні провайдера нету). Окремого додатку немає на компі, тільки через Веб.

Місто
Rivne
Світ ТВ та Мегого - без проблем. А на youtv навіть сам сайт тормозить,переключення наприклад,саме завантаження.Браузер хром ,адблок відключів
Post automatically merged:

зараз наприклад навіть плеєр не запускається.Натискаю на ТБ ,на канал. І знову повертаюсь назад до вибору каналу

Зверху