youtv

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Сам дивився футбол вдома і здається розгадав "загадку". Вдома через фіксований Ланет все працювало, на телефоні через мобільний інтернет - ні. Я так розумію, якщо прокинути додому VPN, то на телефоні теж працюватиме, перевірю за нагоди, того разу ще не налаштовував. Можливо, в них є якась база даних IP-адрес провайдерів і налаштовані відповідні фільтри, щоб імітувати для них правило IPTV.

• Like
Реакції: BaDa
Місто
Kiev
Телефон
Nokia 1110i
😱 Зустрічайте прем’єри та топові фільми БЕЗКОШТОВНО з доступом до пакета "Основний"! Отримайте 3 місяці підключення за промокодом — насолоджуйтесь телеканалами та фільмами без додаткових витрат.
📺 Пакет "Основний" — це 300+ каналів з популярними розважальними та пізнавальними шоу, спортивними трансляціями та актуальними випусками улюблених проєктів, які можна дивитися онлайн та в записі! 🎥 А ще це 5000+ фільмів у Кінозалі — від новинок до культових стрічок, що доступні для перегляду коли завгодно. 🔥
❓ Як активувати доступ:
1. Відкрийте додаток youtv на мобільному
Android чи IOS
2. Перейдіть у розділ "Ввести промокод"
3. Активуйте промокод trialgift2024
4. Використовуйте всі можливості сервісу для власного задоволення протягом 3-х місяців 😉
Активуйте промокод і насолоджуйтесь переглядом вже сьогодні! ❤️

Місто
Львів
krasava, можна спробувати написати чи подзвонити в підтримку YouTv. Можливо є ліміт на день по кількості активацій.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Львів
Oleksii0 , тут рідко бувають промики для YouTV. SweetTV з Віза карткою чи Київстар ТБ на пів року не підходять?
Чи ви може по іншу сторону працюєте і шукаєте які промики 'прикрити'? :pirat:

Місто
Харків
Доброго дня. Ні, шукав саме для домашнього використання. Мені здається у YouTV кращі пропозиції по контенту.

Зверху