Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Або півнів, які не хочуть цих курей)Винними визнають курей, якы не хочуть нести яйця?
курВинними визнають курей..
Тарщгенерал! На 30% мощщщнее каша! Бока растут...Гєнєрал дозволяє тобі їсти перловку)она слишком калорийная и от неё толстею тока в путь. Так что мой выбор - овёс, гречка... ИИииигооогого
Переглянути вкладення 50710
Усі калорійності варених круп з інтернету то повна нісенітниця. У гречаної крупи калорійність близько 340кклал/100г, у перлової близько 320ккал на 100.
Виявляється, моя улюблена жарена бульба більш дієтична ніж ненависна гречка))Усі калорійності варених круп з інтернету то повна нісенітниця. У гречаної крупи калорійність близько 340кклал/100г, у перлової близько 320ккал на 100.
А далі калорійність вареної каші залежить винятково на від того скільки кухар наллє в неї води і скільки і чи додасть ще щось окрім води.
Краще варена, або запечена. Печінці легше.улюблена жарена бульба
Олія буває різна.
Сильно сумніваюся, що ти їси саму гречану крупу не варячи її)Виявляється, моя улюблена жарена бульба більш дієтична ніж ненависна гречка))
Це постіронія)Сильно сумніваюся, що ти їси саму гречану крупу не варячи її)
Нє. У калорійності на порцію чи вартість ковбаси мета надати відчуття що калорійність чи ціна нижче ніж насправді.Це щось на зразок подстави, коли пишуть калорійність за порцію замість 100грам, або вартість ковбаси за 100/400/500грам замість 1кг.
Саме це я і зрозумів)Нє. У калорійності на порцію чи вартість ковбаси мета надати відчуття що калорійність чи ціна нижче ніж насправді.
Мій же месседж був у тому, що калорійність готової каші то повна нісенітниця, бо вона залежить від того скільки води кухар налив коли готував кашу і кожен кухар ллє різну кількість і навіть середнє брати абсурд, бо різниця може бути у 2 рази і тоді середнє це 50% відхилення.
И все же Гречка вне конкуренцииГєнєрал дозволяє тобі їсти перловку)она слишком калорийная и от неё толстею тока в путь. Так что мой выбор - овёс, гречка... ИИииигооогого
Переглянути вкладення 50710
Roma88, можна відварити до напівготовності - і потім досмажити на олії. Буде і смачно, і печінка не так злякається.
Гречу можа і не варити. Заливається окропом на пару годин (або вабщє теплою водою "з вечора до ранку")Сильно сумніваюся, що ти їси саму гречану крупу не варячи її)
Гєнєрали гарбузову кашу не їдять, не підкажу)dzidzio, а тов. Гєнєрал під кашею з гарбуза, що мав на увазі?
Бо її калорійність якоюсь мірою залежить не тільки від гарбуза?
Це суті не міняє - до гречі додається водаГречу можа і не варити. Заливається окропом на пару годин (або вабщє теплою водою "з вечора до ранку")Сильно сумніваюся, що ти їси саму гречану крупу не варячи її)