Служби від Google

Реєстрація
28.07.22
Місто
Kyiv
Третю добу при оновленні в ГуглМаркеті вилазить отака хєрня

Переглянути вкладення 57451

Це ж як би внутрішній додаток, що з ним може бути не так?
Post automatically merged:

Ага, знайшов подібне до мого - https://support.google.com/android/thread/241171914/Всплывающее-окно-вирус-троян?hl=ru
Який пристрій, яка версія Андроїд? Рут є?
 

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Реєстрація
14.02.08
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Honor 8X
яка версія Андроїд?
10
Відсутній.

Але що це дає? Як виявилось, проблема масова, по всьому світові. І ладно би, моделі, для яких забанені гугл-сервіси, але мій смарт доволі старий і не підпадає під ті обмеження.
 
Реєстрація
28.07.22
Місто
Kyiv
Цікаво просто.
Десь в новинах пробігало, але без подробиць.
А ось і воно - Honor і Huawei. Вже хоч якась додаткова інфа. Ну і знову ж таки за посиланням якась фігня, якісь антивіруси на хонорах. У Вас скрін з плеймаркета, а це ж частина Google Protect, чи то Google Protect все перевіряє...
 

Stas567

Заблокирован
Реєстрація
16.11.08
Місто
Луганськ
Телефон
Samsung Galaxy A30
Пришло недавно на одну почту (не мою) человеку сообщение от Google Payments следующего содержания:
"Нам не удалось подтвердить информацию, указанную в Вашем аккаунте Google. Это значит, что пока через него нельзя выполнять транзакции в наших сервисах, например Google Play, Google Ads, AdSense и G Suite.
Чтобы исправить ситуацию, заполните специальную форму, используя адрес электронной почты, на который пришло это уведомление. В противном случае Ваш аккаунт будет временно заблокирован, и мы не сможем восстановить его, пока не получим все необходимые сведения.
Мы очень серьёзно относимся к защите личных данных. Пользовательская информация хранится только на наших серверах и не предоставляется третьим лицам, за исключением особых случаев, описанных в нашей Политике конфиденциальности.
После того как Вы предоставите нам нужные сведения, мы их проверим и свяжемся с Вами. Обычно на это уходит не более суток".

Что послужило основанием для возбуждения гугла непонятно, так как ничего в аккаунте не делалось нетипичного.
Заполнили небольшую форму, предложенную гуглом,+приложили фото 1 и 2 страницы внутреннего украинского паспорта-книжечки.
Пришло сообщение: "Мы изучили предоставленную информацию и, к сожалению, по-прежнему не можем проверить Ваш аккаунт, поскольку на отправленной копии виден не весь документ. Заполните форму снова, приложив разборчивую копию документа, удостоверяющего личность. Убедитесь, что все страницы видны."

Фото были читаемые, но подумал, что, наверное, лучше отсканировать, а также сделать все страницы, где есть какие-либо отметки.
Заполнили ещё раз форму, приложили скан всех страниц паспорта, где есть какие-либо отметки.
По итогу гуглу снова не понравилось и пришло следующее письмо: "Благодарим за предоставленную информацию. К сожалению, она не подходит для подтверждения аккаунта. Вам нужно заполнить форму снова и приложить разборчивую копию документа, подтверждающего адрес. Этот документ должен быть выпущен не ранее чем 90 дней до даты заполнения формы".

Кто-то сталкивался с таким? Что это такое и зачем гугл это требует? Уже и паспорт отсканированный приложили и теперь непонятно, что он хочет. Чтобы в паспорте был адрес не ранее 90 дней, это что перепрописаться предлагают из-за них, чтобы дата штампа свежая была? Или побегать в "ЖЭК" за справками и снять триста копий, как бюрократических гос.учреждениях?
 
Реєстрація
26.10.07
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Stas567
Якщо у людини реєстрація на окупованих територіях(є чи була) - то це впринципі усе пояснює. Санкції, обмеження додаткові перевірки.
Можна спробувати прикласти свіжий рахунок на будь-які комунальні послуги. Теоретично якщо людина робила закордонний паспорт з 2016 року, дані про рестрацію мають бути у Єдиному Демографічному Реєстрі у ЦНАПі можна взяти витяг з нього, який зазвичай видають до ID картки.
 

artsel

Легальний 4G користувач
Реєстрація
20.08.13
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Stas567, скоріш за все верифікують індуси, які не розуміють української. Я в Apple відправляв переклад з апостилем документів, може це потрібно зробити і тут
Что это такое и зачем гугл это требует?
із-за адреси на окупованій території
 

Kritik

Имею мнение...
Реєстрація
21.09.08
Місто
Odessa
Счёт на оплату коммунальных требуется. У меня один акк в блоке с 2021-го (честно пытался сыну игру через семейный аккаунт купить, но что-то пошло не так). Тоже слал доки, а коммунальные налом оплачиваю, и счетов нет, так что выдать Гуглу нечего.
Я просто завел ещё один аккаунт в семье, сделал его главным, и плачу оттуда (с того же устройства, никаких проблем). А аккаунт, который в блоке, использует остальные сервисы гугл без ограничений, проблема только с кошельком.
 
Останнє редагування:

Stas567

Заблокирован
Реєстрація
16.11.08
Місто
Луганськ
Телефон
Samsung Galaxy A30
Счёт на оплату коммунальных требуется.
Не очень понял. В какой форме? Счёт имеется ввиду то, что выставляет поставщик или квитанция об оплате по конкретному адресу?
 

Alex

Модератор
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Пишеш у техпідтримку моно - дайте квитанцію на комуналку за твоєю адресою прописки англійською.
Звісно платником там маєш бути ти.
І все.
Для піндосів це має вагу документу, колись проходив таке по Пейпалу.
 

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Реєстрація
07.05.11
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Научите как у гугл почте настроить чтобы письма приходили сразу в нужную папку? Ну к примеру там по умолчанию есть пара папок "промоушн" и "сошл" куда валят письма от мордокнига и от форумов например. А как настроить чтобы письма о чела "МистерТ" падали в папку "Работа" например?
 

Prorab

Skylark
Реєстрація
21.11.07
Місто
Черноморск
Телефон
Redmi N8P
А как настроить чтобы письма о чела "МистерТ" падали в папку "Работа" например?
Настройки - все настройки - фильтры и заблокированные адреса - создай фильтр-сортировку с нужными тебе условиями, например, чтобы все письма от "МистерТ" добавить в категорию "Работа".
 

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Реєстрація
11.09.14
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Чи є якийсь спосіб "безболісної" зміни адреси гугл-акаунта? Або повного перенесення даних з одного гугл-акаунта на інший? Сам Гугл мовчить з цього приводу
 
Реєстрація
17.06.16
Місто
Київ, Шостка
Чи є якийсь спосіб "безболісної" зміни адреси гугл-акаунта? Або повного перенесення даних з одного гугл
Я колись щось схоже робив, прикріпивши аліасом ще один юзернейм@gmail, логінитись можна з двох логінів, але акаунт один і той же.
Але не впевнений, що зараз таке ще можливо
 

Kritik

Имею мнение...
Реєстрація
21.09.08
Місто
Odessa

Не оно? Там и про алиасы, пункт "что делать, если изменить имя нельзя"
 

Roman_UA

linux user
Реєстрація
24.06.09
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
GAS, маю ту саму проблему. На телефоні і браузері зайшов у обидва акаунта і можна перемикатись у браузері, а в телефоні календар підтягує події з обох, в gmail можна також перемикатись, а можна створити ярлики на робочому столі і заходити в скриньки по ярликам.
 
Реєстрація
31.07.08
Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Нормально так оценили прем версию своего AI
one.google.png
 

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Реєстрація
11.09.14
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Наскільки я зрозумів - можна підв'язати інший ємейл для входу в акаунт (але все одно відображається мій gmail), можна додати іншу електронну адресу для відправлення пошти від її імені (укр.нет не схотіло додавати - звісно, маніпуляції з дозволом IMAP зробив; додав мета.юа). Але це все не те...

UPD від імені логін@мета.юа тестовий лист не доставляється :(
 
Останнє редагування:
Зверху