Вопрос по услуге "Неограниченый инет" в U`try

Місто
Севастополь
по ТП ОГО!МОБИЛЬНЫЙ НЕОГРАНИЧЕНЫЙ не должно стоять шейпа, но он стоит, например в СЕВАСЕ 1024/384 кбит/с)))

Tabarik

Без ГМО
Місто
Germany
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
Третий день скорость 0,2-0,25

Місто
Севастополь
В Донецке аплоад был 128 кбит/с на всех тарифах(кроме, возможно, Юфемели).

После модернизации, проведенной неделю назад, в mdma пишет, что ограничение аплоада - 256 кбит/с(на Ютрае).

Возле санатория "Днепр" (Гаспра, Ялта) скороть аплоада по MDMA пишет 1024 кб/с (килобит/секунду) (на тарифе ОГО!НЕОРГАНИЧЕНЫЙ, а на Ютрае тож 256)

Місто
Днепропетровская обл.
Телефон
BB9530
Подскажите как бороться с такой проблемой: файервол сообщает "Узел подменяет IP адреса", передача данных прекращается, соединение не разрывается. Приходится переподключаться вручную

Місто
Львов
Телефон
Novatel U720 - CDMA-UA 3G 2 коп., ZTE Mf622 - U'try, LG KP108
Подскажите, суточный безлимит 11.04.2011 автоматически отключится или надо звонить оператору?

Advoc@te

Заблокирован
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X
Місто
Irpin, Ukraine
Телефон
iPhone 14 Pro Max
по ТП ОГО!МОБИЛЬНЫЙ НЕОГРАНИЧЕНЫЙ не должно стоять шейпа, но он стоит, например в СЕВАСЕ 1024/384 кбит/с)))

Откуда у Вас такая информация?
Никаких шейпов Укртелеком не устанавливал. У друга в студ городке скорость достигает 2,5 мегабит в сек.

Місто
Севастополь
Откуда у Вас такая информация?
Никаких шейпов Укртелеком не устанавливал. У друга в студ городке скорость достигает 2,5 мегабит в сек.

на каком ТП у него такая скорость достигается?
поставь MDMA.

Місто
Irpin, Ukraine
Телефон
iPhone 14 Pro Max
Vitasya, ОГО!Мобильный Неограниченный
стоит и MDMA и Mobile Manager

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Останній день. Цікаво завтра вона активується, якщо сьогодні заявку не подати?

Tabarik

Без ГМО
Місто
Germany
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G

Чего сидеть ждать чуда? Уже два дня как попрощался. Завтра уже на СДМА буду, яео и тебе советую. Разница по деньгам не большая

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Чего сидеть ждать чуда? Уже два дня как попрощался. Завтра уже на СДМА буду, яео и тебе советую. Разница по деньгам не большая
Ну в мене ще 140 грн на рахунку... треба ж їх використати.

NSP

дарничанин
Місто
Дарниця (Kyiv city)
Телефон
Київстар, Vodafone, Life.

Коли я у п'ятницю замовляв безліміт, то дівчинка в колцентрі сказала, що в понеділок послуга деактивується сама й гроші вже не братимуть. Я їй повірив. :)

До речі, в мене ще 300 з гаком на рахунку. Є сенс замовляти з понеділка їхні пакети. Все одно фільми качати з роботи можна. :)

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
По 10 коп/метр? Лучше продать,подумай
Ще й карточку поповнення на 50 знайшов вдома.
Замовлю, напевно пакет 1,5 Гб за 60, на місяць для серфінгу вистачить, а запас фільмів і серіалів на 3 місяці я за останні 2 тижні зробив.... В липні в село поїду - вдома інтернет буде майже непотрібен (мамі і по 10 коп. піде). Ну а якщо до осені нічого цікавого не придумають (нічний безліміт) - зміню оператора.
З чого починалось, до того і повертаємось (до безлімітів сидів на Unet70).

Останнє редагування:

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Huawei P30 Pro
Однозначно мушу перейти на СДМА інтертелеком, але потрачених коштів на поповнення рахунку мені жаль...
Говорив з знайомим дилером ІТ з Івано-Франківська, там швидкість на рівні МТС ЕДЖЕ (дуже багато абонентів), донедавна вони самі утелом на ничку користувалися

Скажіть, чи можна перевести гроші з Утрай на оплату стаціонарного телефону =) ?
Ні, але можна продати в маркеті, на жаль курс низький

Місто
Ивано-Франковск\Винница
Говорив з знайомим дилером ІТ з Івано-Франківська, там швидкість на рівні МТС ЕДЖЕ (дуже багато абонентів), донедавна вони самі утелом на ничку користувалися

Ні, але можна продати в маркеті, на жаль курс низький

так точно, я зараз на Чорновола сиджу у Франківську, раніш стабільно швидкість була 1 мб, а зараз 125 кб -250 , останній місяць

ось вночі перейшов на інтертелеком, результати такі

най Укртелеком сосе лапу

Останнє редагування:
Зверху