Та я теж за це,бо нехочу-Развалинами Кремля удовлетворён.Хай собі живуть, але хай від нас відчепляться.
Доки житимуть - не відчепляться. Як там ГраБля співає - "Не вірте ви червоним, не вірте комунякам!"Хай собі живуть, але хай від нас відчепляться.
...а я охоче подивився би... Отакий я жорстокий мрійник! Ще раз будьмо!бо нехочу-Развалинами Кремля удовлетворён
Будьмо,гей.Ще раз будьмо!
даже раньше получилось.З Днем Народження, Украіно!!! Маю надію, що наступний ювілей ( 30 років ) будемо зустрічати в реально незалежній краіні.
Слава Украiнi!Вітаю, Українці!!!
Незалежність - один з найважливіших етапів нашої історії!
Ми перемогли, ми переможемо, і ми будемо перемагати завжди!
Героям Слава! Блін, почути привітання по 5433 від Ісмета було дуже приємно) Я розумію, що це ні на що не впливає,але є Україна, є куражСлава Украiнi!
Ніяких чувст, просто Лайф завжди вітав в смс з більшістю свят...Нехай маркетинг, але все рівно приємно...Не хочу задевать ничьи патриотические чувства, но это всего лишь маркетинговый ход
Как сказать. Кто-то принципиально поздравляет. Кто-то также принципиально НЕ поздравляет. Нам, как потребителям, остаётся делать выводы. По крайней мере в моём сознании Лайф плюсик в карму получил.Не хочу задевать ничьи патриотические чувства, но это всего лишь маркетинговый ход
Героям Слава!Вітаю з Днем Незалежності. Слава Україні!