Інтернет від Укртелеком

Місто
Black Rock
то в большинстве случаев будете иметь "окологигабит"
Я так думаю не в пик нагрузки, в пик будет полная лажа
Раньше может и да, сегодня не вижу разницы в пик или не в пик, по крайней мене я не замечаю какого-либо "кидающегося в глаза" проседания сети, например, в субботу или воскресение вечером.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Alik iv, до. Весной совсем печально было со скоростью и доступностью, тогда и переключил профиль вниз.
После анонса новых цен было думал сменить провайдера, но у других участников и подключение не дешевое (о чем в рекламах не пишут), и резервирование по питанию слабое, потому остаюсь пока с Укртелекомом.

Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
Позвонил на горячую линию, говорю дорого, хочу отключится. Дали скидку 15% на год.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
LiquidStrm починав розповідь зі знайомого, а закінчив собою
Let me clarify myself ...:baraban:

оце про знайомого, що мав 1Gbps і переключився вниз
Alik iv, до. Весной совсем печально было со скоростью и доступностью, тогда и переключил профиль вниз.

а ото я думав шукать подешевше, але вирішив не смикатися по хащах в умовах нестабільного енергопостачання
После анонса новых цен было думал сменить провайдера, но у других участников и подключение не дешевое (о чем в рекламах не пишут), и резервирование по питанию слабое, потому остаюсь пока с Укртелекомом.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Подзвонив на 0 800 506 800, троха промахався із тою робо-бабою, поки до живої людини пробився, питаю як відключитися - каже можу оформити заявку в телефонному режимі, про знижку - не пропонують. Питаю сам, чи є знижка для утримання існуючих абонентів - кажуть так, 15%. Бажаєте? ТАК!!! Оформляє заявку на знижку, каже буде виконана завтрашнім днем, а сума оплати скорегується у наступному рахунку. :sneaky:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Під час блекаута у Львові інтернет по оптиці працював, але так як у мене ONU на окремому 750ВА, а роутер спільно із компом - на другому 1500ВА, то вайфай мав лише перші ~2 години, а наступні 1,5 - спостерігав світлодіодики на онушці.

Місто
Харьков
Два провайдера (не Укртаксафон) умерли с интервалом в один час, первый продержался 2часа, второй 3часа, везде увидел отвал оборудования со стороны провайдера, через три часа как ропало электричество умер мобильный интернет и почти потухла связь

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Та мабуть, вже по жодній із технологій не працює, якщо батареї на атс розрядились.
Оптика може не з АТС тягтись, і пункт звідки заживлена оптика може мати окреме резервне живлення.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Оптика може не з АТС тягтись, і пункт звідки заживлена оптика може мати окреме резервне живлення.
А може й з атс. Всяко може бути. Визначити можна лише експериментально.

Зверху