Що таке adsl-вхід?Несколько вопросов по укртелекому, то к ним не дозвонишься:
1) Для ADSL хватит только wifi роутера с adsl входом, дополнительно модем не нужен?
1. Якщо роутер вміє працювати з ADSL то звісно що модем не потрібен.Несколько вопросов по укртелекому, то к ним не дозвонишься:
1) Для ADSL хватит только wifi роутера с adsl входом, дополнительно модем не нужен?
2) Есть ли смысл покупать на olx бу роутеры укртелекома за 100грн? При подключении Укртелеком за 1грн в аренду дает, но при условии чуть ли не несколько лет нужно им платить, а если раньше отключишь, то штраф.
3) Когда отключают электрич, VDSL и ADSL работают одно и тоже время по телефонной линии? Если так то лучше VDSL подключать, раз он быстрей и стоимость та же.
4) Какое оборудование нужно для VDSL? То на том же OLX только ADSL роутеры видел. И укртелеком рекламирует ADSL роутер для аренды. VDSL вообще у кого-то есть?
5) Если есть работающая телефонная линия, то вызывать мастера, чтобы он что-то тянул не надо? Достаточно роутер достать и к ним дозвониться, чтобы подключили? Или еще идти в офис для подписания контракта?
6) Вы довольны работой интернета Укртелекома? Стоит своих 250грн (подорожал с 01.11.2022)? То цена как у гигабитного Ланета. Непонятно зачем он вообще нужен, кроме случаев долгого отключения электричества. И то не факт, что долго продержится.
Є ланет і навіть прислали на почту що підключили батарею за моєю адресою і я можу користуватися інетом 4 години. Знайшов роутер на 5В, щоб точно працівав від повербанка без усіляких підвищувачів. Підключив коли не було світла, але живлення на провід все одно нема( У підтримці вирішити проблему відмовляються. Навіть прислати співробітника, щоб він подивився, чи є там та батарея, не хочуть. Може її вкрали. Навіщо встановлювали цю батарею, витрачали на неї гроші і на почту присилали повідомленя, не зрозуміло. Все одно по факту не працює. Навіть мені запропонували купити і встановити до їх обладнання ще й свою батарею. При цьому не пояснюють, чому в моєму випадку вже зі встановленною батареєю інету нема. Може і з двома батареями інету не бути.6. Звісно що при таких швидкостях і вартості, а також технічній підтримці НІ, але після вимикання світла укртелеком в мене працює майже 5 годин, у мого друга лише 2 години, і взагалі ви вже собі самі відповіли на своє питання, якщо є умовний ланет, і там ще й батареї встановленні, то точно не варто.
Звонили из укртелекома, сказали подключение 500грн+250грн в месяц. Может кто знает, что их мастер делает за эти 500грн? Если уже телефонная линия в квартире есть. Или туда входит оплата за первый месяц (забыл у оператора спросить) Тот же ланет безплатно протягивал кабель. А тут кабель уже есть.1. Якщо роутер вміє працювати з ADSL то звісно що модем не потрібен.
2. Я купив і не шкодую, друг взяв собі в аренду Тенду за гривню, він глючить, купив на олусі якийсь длінк
3. Звісно, коли батареї від упсів сядуть то у вас і телефонна лінія працювати не буде, якщо звісно вона у вас є, так що час однаковий. VDSL далеко не скрізь доступний для підключення, за моєю адресою наприклад можна тільки ADSL підключити.
4. Читайте описи роутерів, я наприклад брав також роутер ADSL а там є і VDSL (Huawei HG630 V2)
5. Можна і так, але як правило дозвонитися тяжко, або взагалі не кваліфіковані співробітники, простіше якщо хтось прийде.
6. Звісно що при таких швидкостях і вартості, а також технічній підтримці НІ, але після вимикання світла укртелеком в мене працює майже 5 годин, у мого друга лише 2 години, і взагалі ви вже собі самі відповіли на своє питання, якщо є умовний ланет, і там ще й батареї встановленні, то точно не варто.
Именно такие телеком давал в аренду на старте услуги вдсл, у меня тоже он был.Innbox v44 VDSL2
Это что прикол какой-то ??? Ты всех тут консультируешь, рассказываешь что нужно покупать и как настраивать, перешивать и тд... а тут такое выдаешьLiquidStrm, возможно Вы знаете, как бридж настроить?
Хто це зараз АДСЛ в брідж налаштовує? Завжди в режимі роутер налаштовують.LiquidStrm, возможно Вы знаете, как бридж настроить?
Той, в кого роутер потужніший за мопед від телекома. За останні 4 роки перед роутером стояв адсл, згодом вдсл, а тепер - гпон онушка, і весь час маршрутизацію робить саме роутер.Хто це зараз АДСЛ в брідж налаштовує? Завжди в режимі роутер налаштовують.
Та как бы Все кто понимает что делает, все правильно настройка мостом где на АДСЛ минимум нагрузки, а за ним уже стоит железка посерьезней и управляет всем интернетомХто це зараз АДСЛ в брідж налаштовує? Завжди в режимі роутер налаштовують.