Інтернет від Укртелеком

Місто
Вінниця
"ONU отой "технік" міняти не пробував?"

Ні, він даже не пробував щось зробити, просто підключився до онушки, зайшов на "https://speedtest.ukrtelecom.ua/" протестив, після ще приладом заміряв сигнал, сигнал був: -16дб, я йому все показав, розказав в чому діло, він мені сказав: Якщо в тебе з 100мб режимом нормально все, міняй тариф на 100мбіт і швидкість Wan на 100мб і так сиди

"Можливо шось із залізом, або з кабелем, або з софтом."

Сумніваюсь, т.к перевіряв з різних пристроїв, з других пк, що по лану так, що і по WI-Fi

"Або "так зірки стали"..."

Мабуть так, но у мене є підозри на ONU або на OLT, в чомусь то є подвох.

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
Ніяких боргів перед початком війни у мене не було. Під час окупації не було ніякого інтернету. Після виїзду я їм сказав, що вдома нікого немає і ніхто користуватися інтернетом (який не працює) не буде.
Сьогодні я отримую такі повідомлення по своєму рахунку і по рахунку матері.
Є сенс кудись на них скаржитись чи просто заплатити і заспокоїтися?

Вкладення

• Screenshot_20250220_154403_Viber.jpg
    Screenshot_20250220_154403_Viber.jpg
    226.3 КБ · Перегляди: 57
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Після виїзду я їм сказав, що вдома нікого немає і ніхто користуватися інтернетом (який не працює) не буде.
Це "сказав" має якесь документальне підкріплення? Бо сказати по телефону чи вголос у себе на кухні багато чого можна, але ж пусті слова нікого ні до чого не зобов"язують і не звільняють від виконання обов"язків. Треба було розірвати договір. Тепер залишається заплатити, або судитись. Або із колекторами тягатись.

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Я свого часу забив на ці їх писульки! Жодного колектора в очі не бачив та у вуха не чув ;)
договір був на тебе чи на ліве ПІБ?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Я свого часу забив на ці їх писульки! Жодного колектора в очі не бачив та у вуха не чув ;)
Теж варіант. Але не кожному так щастить. На когось вони забивають, а когось віддають колектрам. Тут не вгадаєш, що краще.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
бо в мене колись була Вега (адсл інтернет з тарифом щось типу оплата за день, коли користуєшся), але піб я їм дав лівий і коли вони мене розвести (скащали, що в них вже такого ТП не маж і по адсл інет неинадають, то сказав їм тоді все, але сльозно вони мене просили, щоб підключити іетернет по витій парі і типу, якщо не користуєшся, то ніякої АП, а потім почали приходити рахунки за аренду порта) на гроші хотіли - послав їх за РВК

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Йому тягнули виту пару, а не телефонну локшину, не буду стверджувати що у вас в будинку, але мені здається за гроші протягнуть.
Я имею ввиду кабель ТППэп идущий от кросса АТС до абонентского плинта в доме, то что ему тянули витую пару, а не ТРП "лапшу" от плинта до модема слабо на что либо влияет. Заменить сотни метров ТППэп в подземных кабельканалах стоит невероятно дорого.
Долар метр протяжка і 50 центов матеріал

Місто
Львів
Ніяких боргів перед початком війни у мене не було. Під час окупації не було ніякого інтернету. Після виїзду я їм сказав, що вдома нікого немає і ніхто користуватися інтернетом (який не працює) не буде.
Сьогодні я отримую такі повідомлення по своєму рахунку і по рахунку матері.
Населений пункт зараз під окупацією? Якщо так- мені здається це трохи протизаконно і можна на урядову лінію писати.
На 0800 їм телефонували, залишали заявку на відімкнення?

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
S24u
Прифронтове правобережжя.
Post automatically merged:

На 0800 їм телефонували, залишали заявку на відімкнення?
Так, я це і мав на увазі. Тоді (в кінці 22го) вони сказали що треба погасити борг, який утворився під час окупації. Я сказав що робити цього не буду, тому вони типу відключили інтернет але продовжили нараховувати щось там за лінію, а в минулому місяці прислали повідомлення "послуги за вашим особовим рахунком відключені" і виставили остаточний рахунок за весь цей період по двом о/р.

Зверху