Інтернет-магазини

Удавалось забрать товары за монеты + 0,01$ ?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    71
Місто
Киев
Хтось підкаже як краще купити вперше на алло? Реєстрація з бонусом чи промокод?

Останнє редагування:

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
А ви вже в курсі, що Розетка повернула "оплату при отриманні"? :po sekretu:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Кто работал с y.ua какие впечатления?

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
купував телефон двічі
з доставкою проблем не було
упаковка ціла не розкрита
перший самовивіз
другий доставка
з поверненням і по гарантії не звертався тому хз як вони реагують (а це важливо тому що товар брав не з оф гарантією)

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
chelavek, на однакові моделі у них ціни різні. Скоріш за все товар не новий ось що дивно тому й питаю

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
chelavek, на однакові моделі у них ціни різні. Скоріш за все товар не новий ось що дивно тому й питаю
може бути різниця в гарантії,комплектації або ж просто помилка на сайті
потрібно дзвонити і запитувати по номеру товару

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
Все чьотко, впєчатлєній море

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Ну, непонятно в этой истории ничего. У меня с ними была была похожая история - жестко залоченый на тот момент топовый телефон, который нельзя было перезагрузить и, соответственно, поставить апдейт хотя бы. Но якогда плачу на треть меньше рынка в целом рассчитываю на какие-то риски. В данном случае вскрылось через несколько месяцев, крайне вежливо и профессионально провели замену на новый, хоть долго и все равно неприятно. Если б я вместо этого полез к СЕО решать вопросы лично и матом, в принципе вполне ожидал, что мне захотят дать по лицу. И лез бы только если бы нормальный процесс замены/возврата не сработал бы :)

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
Ну, непонятно в этой истории ничего
Зараз вже не хочу гуглить деталі, але тоді слідкував за історією. Склалось враження, що сео якийсь неадекват. Плюс скандали з мутним товаром і судами проскакували. На цьому просто перестав звертати увагу на існування стилуса і норм живу.

Місто
Київ
Картой какого банка выгоднее оплачивать в злотых? Есть альфа, Моно, приват, укрсиб, форвард, пумб, ТАС, Спортбанк, БВР, Абанк

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Склалось враження, що сео якийсь неадекват
Ну можливо, але мене, чесно кажучи, особистість сео цікавить мало, мені смартфон треба:)
Плюс скандали з мутним товаром і судами проскакували
Ну по-любому, товар справді мутний. Але часто треба купити саме мутний товар, бо він сильно дешевше і тоді вибір між великою мутною конторою і підвальною мутною конторою :)

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
Ну можливо, але мене, чесно кажучи, особистість сео цікавить мало, мені смартфон треба
Ну воно могло бути так, але вважаю інститут репутації недооціненим. Дискримінація мудаків - це ж основа оздоровлення суспільства.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Я зтикався з тим, що ціна в одному магазині різна через різні терміни гарантії або різне походження товару (дешевший сірий неофіційний EU або дорожчий білий офіційний UA)

Останнє редагування:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Купляв роки 3 назад в них ноут, при отриманні виявилося нема кирилиці на кнопках, хоч це ніде не було вказано і на фото кнопки клавіатури були норм. Перепитав замовника, вибив троха знижку і купив - працює досі.

Рік тому купляв проц райзен 5 3600, коробка нова з усіма захистами, проц працює як має бути.

На фірму купляли МФУ кенон + 2 картріджа в комплекті - також все ок, єдине безнал в них без пдв.

По гарантії чи поверненню, на щастя, звертатися не приходилося.

Зверху