Останнє редагування модератором:
Саме так, неправильно написав.різниця між ціною на ціннику і чеку
Через кешбек сервис наверное.Хтось підкаже як краще купити вперше на алло?
Ще у квітні.А ви вже в курсі, що Розетка повернула "оплату при отриманні"?
купував телефон двічіКто работал с y.ua какие впечатления?
може бути різниця в гарантії,комплектації або ж просто помилка на сайтіchelavek, на однакові моделі у них ціни різні. Скоріш за все товар не новий ось що дивно тому й питаю
Все чьотко, впєчатлєній мореКто работал с y.ua какие впечатления?
Зараз вже не хочу гуглить деталі, але тоді слідкував за історією. Склалось враження, що сео якийсь неадекват. Плюс скандали з мутним товаром і судами проскакували. На цьому просто перестав звертати увагу на існування стилуса і норм живу.Ну, непонятно в этой истории ничего
Ну можливо, але мене, чесно кажучи, особистість сео цікавить мало, мені смартфон требаСклалось враження, що сео якийсь неадекват
Ну по-любому, товар справді мутний. Але часто треба купити саме мутний товар, бо він сильно дешевше і тоді вибір між великою мутною конторою і підвальною мутною контороюПлюс скандали з мутним товаром і судами проскакували
Ну воно могло бути так, але вважаю інститут репутації недооціненим. Дискримінація мудаків - це ж основа оздоровлення суспільства.Ну можливо, але мене, чесно кажучи, особистість сео цікавить мало, мені смартфон треба
Я зтикався з тим, що ціна в одному магазині різна через різні терміни гарантії або різне походження товару (дешевший сірий неофіційний EU або дорожчий білий офіційний UA)chelavek, на однакові моделі у них ціни різні. Скоріш за все товар не новий ось що дивно тому й питаю