Інтернет-магазини

Удавалось забрать товары за монеты + 0,01$ ?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    71
Місто
Жовті Води
Брав в Алло роутер, через півроку почав відключатись,здав по гарантії в магазин, замінили на новий без проблем в цей же день.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Роутери - окрема тема, 99% виробників їх не ремонтує, а просто міняє на новий в період гарантії

Місто
Жовті Води
LiquidStrm, Був здивований що не відправили на експертизу, а зразу дали новий в магазині. Видно дівчина менеджер була у настрої).

Місто
Київ
Вітаю!
В backmarket США купував хтось renewed?
Ціни там якось дивно міняються. Вчора були Samsung Galaxy S20 5G 128Гб по $185, а сьогодні вже 215.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
З магазином Кокос є реальний досвід?
В результаті купив в них. Самовивозом. На всі питання, що цікавили, надали відповідь.
В офісі телефон дали перевірити.
Гарантія 12 місяців від магазину. Сподіваюся, не буде нагоди нею скористатися.
Обслуговування приємне, ненав'язливе. Ну й, відповідно, оплата готівкою.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Не рекомендую купляти через інтернет-магазині Водафон. Витратите час на очікування, щоб дізнатися, що товару немає в наявності.

1.12. оформив замовлення на 2 миші Logitech та оплатив. Миші популярні та є в наявності у інших магазинах. На сайті вказано, що відправлять Новою Поштою о 14.00 того ж дня.
...тиша та відсутність реакції з боку магазину...
2.12. заходжу на сайт, статус замовлення "новий". Але сам товар пропав з наявності. Кошти з банк. картки списані, але на сторінці замовлення пише, що замовлення чекає на оплату.
Пишу на фейсбук сторінку (де активно піарять інтернет-магазин Водафон). У фейсбуці запитали телефон і сказали, що передзвонять.
Через пару годин пришла смс від магазину, що вони мені начебто не додзвонилися (хоча пропущених дзвінків не було) та прохання передзвонити на 0800404040
Протягом дня невдалося їм перетелефонувати (або я був зайнятий, або працівники колцентру були у сховищі через тривогу).
3.12. дзвоню і після 20 хвилин очікування в черзі підключається оператор, який каже що товару немає в наявності.
Майже одразу після дзвінка кошти повертаються на рахунок.

Чому не можна доволі швидко прокомунікувати з боку магазину, що товару немає в наявності та повернути кошти?
Щоб клієнт не чекав на відправку товару, якого немає в наявності.
Немає вільних операторів і велика черга? То напишіть шаблонне смс, що товару немає у наявності, або листа на електронну пошту та поверніть кошти.
Чому я маю сам телефонувати, чекати у черзі, щоб дізнатися що товару немає в наявності та повернути кошти?
Зробіть в кінці-кінців чат (наприклад, у viber чи телеграм) для інтернет-магазину, в якому можна буде дізнатися наявність товару та статус замовлення.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Водафон - дно по определению. У них что бы вернуть товар, нужно написать заявление , которое тебе кидают на почту. А нигде, такое не предусмотрено. О чём можно дальше вообще говорить ? Это магазин уровня базар-лоток-носки.

Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Водафон - дно по определению. У них что бы вернуть товар, нужно написать заявление , которое тебе кидают на почту. А нигде, такое не предусмотрено. О чём можно дальше вообще говорить ? Это магазин уровня базар-лоток-носки.
Я заявление писал для Эпицентра. Долго собирали оплаченный онлайн-заказ, товары ещё у Эпицентра, до отправки дело не дошло.
Решил отменить. Чтоб вернуть деньги, заполнял заявление с кучей данных, включая потоварный состав заказа.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
DeHuC, гроші вже повернули?
Бо в мене була санта-барбара, коли епіцентр дууууже довго повертав кошти за товар, який вмер під час гарантії

Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
DeHuC, гроші вже повернули?
Бо в мене була санта-барбара, коли епіцентр дууууже довго повертав кошти за товар, який вмер під час гарантії
Да, гроші повернули досить швидко, за декілька днів

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Київ
Те, що там замовляла, в Україні відсутнє зовсім. А так ЕВА має гарні ціни, якщо дочекатись знижок у Еви, плюс "горячий" летишопс, плюс виза або мастер карткою платити, там часто також є додаткові знижки

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
Prostor, какие сейчас есть варианты там сэкономить ?
кешбек карта и кешбек сервис, помню то ли фишка когда-то давала баллы за первых заказ ?

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Prostor, какие сейчас есть варианты там сэкономить ?
кешбек карта и кешбек сервис, помню то ли фишка когда-то давала баллы за первых заказ ?
От Фишки Простор уже давно отпочковался.
По картам кэшбек тоже может не сработать, потому что на многих терминалах (возле моего дома, например) неправильный МСС, который у большинства банков в исключениях. "Химические" шототам, уже не помню.
В общем, единственный вариант - завести их виртуальную карту по номеру телефона, но она не дает никакого КБ, а просто дает цену слева на ценнике, которая может оказаться выше, чем в других магазинах. Я бы игнорировал Простор вообще.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Шукав роутер Asus, найшов в Водафона по дуже хорошій (довоєнній) ціні. Ше й якась там акція)) "Ісход" був зразу зрозумілий, але дай думаю, а вдруг вдастся засвинорилити)))
1676557532536.png
Замовив, подзвонили, сказали відправимо. Ще через годину подзвонили, сказали що нема і не буде) Дай думаю, зайду подивлюся, а він все таки є, правда по іншій ціні)) Не хватило мужності признатись, що проїб@лись з ціною))
1676557551775.png

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
dzidzio, генерале, такий великий, а в казочки віриш..😂

Зверху