Останнє редагування модератором:
В результаті купив в них. Самовивозом. На всі питання, що цікавили, надали відповідь.З магазином Кокос є реальний досвід?
Я заявление писал для Эпицентра. Долго собирали оплаченный онлайн-заказ, товары ещё у Эпицентра, до отправки дело не дошло.Водафон - дно по определению. У них что бы вернуть товар, нужно написать заявление , которое тебе кидают на почту. А нигде, такое не предусмотрено. О чём можно дальше вообще говорить ? Это магазин уровня базар-лоток-носки.
Да, гроші повернули досить швидко, за декілька днівDeHuC, гроші вже повернули?
Бо в мене була санта-барбара, коли епіцентр дууууже довго повертав кошти за товар, який вмер під час гарантії
Так. Нормальний магазин, неодноразово замовляла там шампунь, парфуми, зубну пасту
И цены "шара"Нормальний магазин
Скільки чекати замовлений товар?неодноразово замовляла там
Я там хочу замовити товар виробника, якого витиснули з українського ринку.И цены "шара"
как обычный мист, 7-10 дней.Скільки чекати замовлений товар?
Те, що там замовляла, в Україні відсутнє зовсім. А так ЕВА має гарні ціни, якщо дочекатись знижок у Еви, плюс "горячий" летишопс, плюс виза або мастер карткою платити, там часто також є додаткові знижкиИ цены "шара"Нормальний магазин
От Фишки Простор уже давно отпочковался.Prostor, какие сейчас есть варианты там сэкономить ?
кешбек карта и кешбек сервис, помню то ли фишка когда-то давала баллы за первых заказ ?