Останнє редагування модератором:
где именно стремный? типичный магаз в типичном дизайне, как и все на этой платформе (Хорошоп).стремный какой-то, не покупал здесь
"І на Сонці бувають плями" - у мене факапи з ними були і до війни.. Зараз батерейки, павербанки і тому подібне не варто замовляти, з розрахунком 100% на вдалу покупку - все розмітають і ніфіга нема.Брейн неприємно вразив.
Ну у цьому плані висловлю свій респект Розетці. Ще жодного разу не було щоб щось вдалось замовити на сайті і не отримати потім. Як раз там встиг вихопити зарядну станцію. Уточню що мова йде саме про товари від самої розетки а не інших продавців на маркетплейсі.Зараз батерейки, павербанки і тому подібне не варто замовляти, з розрахунком 100% на вдалу покупку - все розмітають і ніфіга нема.
Та нєєє, на Розетці таких прой@бів також вистачає. Уточню, що не купую від продаванів з маркетплейсу Розетки.Ну у цьому плані висловлю свій респект Розетці. Ще жодного разу не було щоб щось вдалось замовити на сайті і не отримати потім. Як раз там встиг вихопити зарядну станцію. Уточню що мова йде саме про товари від самої розетки а не інших продавців на маркетплейсі.
Як там кажуть, "помилка того, хто вижив"? А у мене було. Якраз, в період масового новорічного психозу. Ніхто не ідеальний.Ще жодного разу не було
Заказав на Алі, 3 за 6 баксів. Взяв налобні та звичайні.Где сейчас выгоднее всего брать фонарики? Может кто брал в последнее время
Брав там телефон племінниці, вроді норм.З магазином Кокос є реальний досвід?
Нормальний магаз, брав там 2 смартфона з інтервалом в півтора роки, все ок.З магазином Кокос є реальний досвід?
Підтримую на 100%, флешка здохла на гарантії ,так дівчина парила мізки допоки я теж відкрив рота і коли прийшов шеф, все відразу вирішив. Тому обережно з цим магазином.магаз all-service.com.ua все ок поки з товаром ок , а тільки є питання в роботі девайсу магаз починає слину розмазувати
допоки не підвищиш голос в офісі і не покличеш старшого ніякого руху в сторону вирішення питань вони не роблять тижнями ...
Так вони всі такі і не треба писати, що саме цей магазин буде відморожуватись, навіть в звичайному магазині піди спробуй здати по гарантії, а оті твої байки, що мол я взяв б/у і вони також роблять до самої спини, то вже металобрухт.len_non, LiquidStrm, тут не з магазом ,а з товаром все ок !
а з магазом незрозуміло ...
от наприклад є магаз all-service.com.ua все ок поки з товаром ок , а тільки є питання в роботі девайсу магаз починає слину розмазувати
допоки не підвищиш голос в офісі і не покличеш старшого ніякого руху в сторону вирішення питань вони не роблять тижнями ...
а телефони доречі б/у я і в переході на почайній купував і до цих пір працюють років 10 вже мінімум ...
Як тільки сплатив магазину гроші, стаєш нецікавим цьому магазинуТак
Так вони всі такі і не треба писати, що саме цей магазин буде відморожуватись, навіть в звичайному магазині піди спробуй здати по гарантії, а оті твої байки, що мол я взяв б/у і вони також роблять до самої спини, то вже металобрухт.len_non, LiquidStrm, тут не з магазом ,а з товаром все ок !
а з магазом незрозуміло ...
от наприклад є магаз all-service.com.ua все ок поки з товаром ок , а тільки є питання в роботі девайсу магаз починає слину розмазувати
а телефони доречі б/у я і в переході на почайній купував і до цих пір працюють років 10 вже мінімум ...
Далеко не всі, з мого досвіду - навпаки. Навіть якийь ноунейм з "офісом" в общазі на околиці Києва навіть без таблички, мені без питань замінив браковану плату на колись топовому самсунгу. Усякі гівняні стілуси на що гівняні, але коли склалася проблема, вилизали мене трьома рівнями кастомер саппорт менеджерів, замінили телефон через пів-року після покупки, пропонуючи навіть щось на заміну тимчасове.Так вони всі такі