Інтернет-магазини

Удавалось забрать товары за монеты + 0,01$ ?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    71
Місто
Київ
стремный какой-то, не покупал здесь
где именно стремный? типичный магаз в типичном дизайне, как и все на этой платформе (Хорошоп).
Явные мошенники такие решения не покупают, надо отзывы искать

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Щось Брейн неприємно вразив.
З четверга не можуть відправити товар. Зараз кажуть, що в них "не працює центральна база", тому нічого не відправляють і подивитися не можуть (
Хоча звідки сайт бачить, що "відправлення затримується". Хм.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Брейн неприємно вразив.
"І на Сонці бувають плями" - у мене факапи з ними були і до війни.. Зараз батерейки, павербанки і тому подібне не варто замовляти, з розрахунком 100% на вдалу покупку - все розмітають і ніфіга нема.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Зараз батерейки, павербанки і тому подібне не варто замовляти, з розрахунком 100% на вдалу покупку - все розмітають і ніфіга нема.
Ну у цьому плані висловлю свій респект Розетці. Ще жодного разу не було щоб щось вдалось замовити на сайті і не отримати потім. Як раз там встиг вихопити зарядну станцію. Уточню що мова йде саме про товари від самої розетки а не інших продавців на маркетплейсі.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Ну у цьому плані висловлю свій респект Розетці. Ще жодного разу не було щоб щось вдалось замовити на сайті і не отримати потім. Як раз там встиг вихопити зарядну станцію. Уточню що мова йде саме про товари від самої розетки а не інших продавців на маркетплейсі.
Та нєєє, на Розетці таких прой@бів також вистачає. Уточню, що не купую від продаванів з маркетплейсу Розетки.
Були випадки коли на вже не було товару а світилось що є - потім дзвонять і вибачаються.
Були випадки коли товару взагалі не було пару місяців, він засвітився що появився, замовив, дзвонять вибачаються що то щось помилились і товар вже знятий з виробництва давно.
Були випадки з некоректною ціною: замовив павербанк за 500грн, який всюди вартує ~1000грн, дзвонили вибачались, пропонували продати за закупівельною ціною за 715грн, я погодився)) Або був півлітровий антисептик за 9грн, правда там не просікли, і дійсно забрав на пошті за 9грн))
Но найбільш свинорильна історія, це друг замовив бабушкофона за 300грн в село бабулі, а замість одного приїхало 5 штук)) За тих же 300грн))

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Где сейчас выгоднее всего брать фонарики? Может кто брал в последнее время

Місто
Киев
Их в начале найти еще надо, где есть в наличии (на пометку возле товара можно не смотреть).

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
кто в теме, как на практике в JOOM сгорают поинты на балансе, там написано, что годны 180 дней после начисления, но не могу понять продлевает ли какое-то последующее начисление все балллы или у каждого начисления свой лимит ?

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
len_non, LiquidStrm, тут не з магазом ,а з товаром все ок !
а з магазом незрозуміло ...
от наприклад є магаз all-service.com.ua все ок поки з товаром ок , а тільки є питання в роботі девайсу магаз починає слину розмазувати
допоки не підвищиш голос в офісі і не покличеш старшого ніякого руху в сторону вирішення питань вони не роблять тижнями ...
а телефони доречі б/у я і в переході на почайній купував і до цих пір працюють років 10 вже мінімум ...

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
магаз all-service.com.ua все ок поки з товаром ок , а тільки є питання в роботі девайсу магаз починає слину розмазувати
допоки не підвищиш голос в офісі і не покличеш старшого ніякого руху в сторону вирішення питань вони не роблять тижнями ...
Підтримую на 100%, флешка здохла на гарантії ,так дівчина парила мізки допоки я теж відкрив рота і коли прийшов шеф, все відразу вирішив. Тому обережно з цим магазином.

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Так
от наприклад є магаз all-service.com.ua все ок поки з товаром ок , а тільки є питання в роботі девайсу магаз починає слину розмазувати
а телефони доречі б/у я і в переході на почайній купував і до цих пір працюють років 10 вже мінімум ...
Так вони всі такі і не треба писати, що саме цей магазин буде відморожуватись, навіть в звичайному магазині піди спробуй здати по гарантії, а оті твої байки, що мол я взяв б/у і вони також роблять до самої спини, то вже металобрухт.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Так
Так вони всі такі і не треба писати, що саме цей магазин буде відморожуватись, навіть в звичайному магазині піди спробуй здати по гарантії, а оті твої байки, що мол я взяв б/у і вони також роблять до самої спини, то вже металобрухт.
Як тільки сплатив магазину гроші, стаєш нецікавим цьому магазину

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Так вони всі такі
Далеко не всі, з мого досвіду - навпаки. Навіть якийь ноунейм з "офісом" в общазі на околиці Києва навіть без таблички, мені без питань замінив браковану плату на колись топовому самсунгу. Усякі гівняні стілуси на що гівняні, але коли склалася проблема, вилизали мене трьома рівнями кастомер саппорт менеджерів, замінили телефон через пів-року після покупки, пропонуючи навіть щось на заміну тимчасове.
Зараз як на мене квітне серійне піприємництво - тіпа відкриваєш 15 магазинів на рік з різним оформленням сайту, закриваєш по одному як на хотлайні впаде рейтинг чи стикнешся з серйозною проблемою з покупцем. Зазвичай обирати магазин, який давно існує, навіть якщо це незрозумілий кокос - хороша тактика

Останнє редагування:
Зверху