Останнє редагування модератором:
Я думав, що нема акку на цьому номері, якщо є, звісно, що не видаляй, може хтось із знайомих так "шуткує"?не була, а є аккаунт
Навряд. Також на той самий номер були/є глухі дзвінки з лайф номера.може хтось із знайомих так "шуткує"
Покупець звертається до працівника ТЦ «Епіцентр», що знаходиться у фойє ТЦ, який має перевірити чек на відповідність умовам Акції, поставити на чеку штамп, після чого надати можливість Учаснику витягнути самостійно скретч-картку Акції, в якій під захисним покриттям буде зазначено «-90% на товар», який можна буде обрати серед категорії, зазначеної у скретч-картці,Я так понимаю, что например "Канализация" и ты выбираешь себе одну трубу или колено и тд.
У эльдорадо такое бывает.У кого-то есть возможность зайти/зарегистрироваться в кабинет Ельдорадо??? У меня бонусы есть, а использовать не могу ибо целый день ошибка сервера (хоть андроид, хоть браузер). Пытаюсь понять, один ли я такой, ибо поддержка пишет, что все поправила.
У меня как-бы тоже безкоштовно, только видимо регионы не в приоритетеЗамовив в пятницю бухліщко (Jameson 1.0 за 570), вчора вже отримав на WOG неподалік від хати. Доставка безкоштовна.
Всё так же, продаёт SSD..ITbox.ua подарил 100 грн.
Давно покупал там SDD, как сейчас этот магазин?
Он же brain.ua. Работают себе, свой склад огромный, гарантийные обязательства выполняют.как сейчас этот магазин?
Странно, я успешно отоварил и сотку от брайна, и от айтибокса сотку на мелочи. Хотя до этого не заходил несколько лет.Мне подарил 100 грн бывший партнер этого айтибокса - BRAIN. Пришло СМС! Вот только когда зашел в богом забытый кабинет брейна - светит БУБЛИК баллов.