Інтернет-магазини

Удавалось забрать товары за монеты + 0,01$ ?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    71
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Вкладення

• Screenshot_2024-08-18-13-37-07-892_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-18-13-37-07-892_com.android.chrome-edit.jpg
    88.1 КБ · Перегляди: 53
  • Screenshot_2024-08-18-13-35-26-826_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-18-13-35-26-826_com.android.chrome-edit.jpg
    96.6 КБ · Перегляди: 53

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
А в кого було отаке?))
Зломили мої дівчата сендвічницю. Поки я думав, розетка (і всі інші) на цю філю ціну вернула "регулярну" (як шукав, то стояла смачна акційна). А тут випадає ватафон-жоп з "акційною" ціною. Ок, замовив-оплатив у вівторок після обіду. Замовив на відділення нєкропочки з безкоштовною доставкою (мені набагато зручніше по дорозі, ніж спеціально пертися у ватафоновський магаз). Перший дзвіночок - ставив галочку "не телефонувати мені". Звонять "блаблабла ваше замовлення підтверджено взято в роботу". Якого біса ви мене дратуєте, та галочка для фонаря ставилася??? Багато хто скаржиться на це. Ладно, фіг з ними. В середу комплектували, в четверг відправили. Можна сказати швидко.
Отримую в п'ятницю під обід. Коробка до мене не відкривалася. Всередині замість фільки - тефаль!!! Афігєть, як так??? Так як усьо оплачено, забираю. Shit happens, я до цього нормально відношуся, матриця іноді дає збій. Зазвичай в нормальних продаванів, дзвінок "тут трабла" - "відправляйте осюди" - в цей же день відправка, наступного дня отримання і або заміна або манібек. Тут же кота за хвіст тягли по максимуму...
Звоню на холодну лінію - "ваше звернення зафіксовано, відповідальна обізяна напише на ваше мило".
Поки та обізана поковирялася в носі та пожувала соплі, пройшло години 3 до отримання листа "надайте пруфи". Відправляю пруфи. В п'ятницю годині о четвертій. В суботу зранку відповідь "дійсно фігня вийшла, от адреса для відправки". На сайті статус "відсутня", думав вже буде повернення. В неділю отримали, в понеділок після обіду лист "відправляємо коректний товар, накладну повідомимо". Почка пише, шо кур'єр приняв о 21:44 (на грудь мабуть в такий час). Накладну ніхто не скинув, в апці теж нема. У вівторок буцнув їх - тільки тоді повідомили, але вже вона світилася у застосунку. Отримав тільки у середу. Коробка та ж сама, поміняли сендвічницю на правильну.
"скорость афігєвающа" (с) Митець

Вкладення

• philips-tefal.jpg
    philips-tefal.jpg
    111.7 КБ · Перегляди: 79
Місто
Киев
Когда офлайн с онлайн магазинами были в куче, тоже путали бывало. Особенно когда списком отправки подавались и в запаре что попало лепилось. Естественно все меняли за свой счет. Пока не взяли простое правило: пока один заказ четко не сформировал и упаковал, написал кому и куда, пометил, только тогда переходишь к следующему. Чуть дольше, а вот ошибки сократились до минимума (ну на НП перепутали, стикеры отклеились, банальщина неизбежная). Системы нет/не работает, поэтому ошибки.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Ну тут трохи про інше, про швидкість реакції на різні нестандарти.

Місто
Киев
Ну тут трохи про інше, про швидкість реакції на різні нестандарти.
В мелком магазинчике бывало занимало по пол дня, а если крупнее, то и цепочка чуть длиннее. Наверное в этом и кроется причина.

kvv

Місто
Ровно
замовлення з columbia.com з доставкою через Міст...яку краще/вигідніше адресу вказати? Делавер чи НьюДжерсі?

kvv

Місто
Ровно
LiquidStrm, вже замовив на DE...щось відчував напевно 😎

далі що?
чекаю як коламбія відправить і вношу номер відстеження в застосунок Міста...чи щось упустив?

kvv

Місто
Ровно
allaliu, я не вмикав бо шось навіть не подумав про проблеми з оплатою. мене більше бентежив спосіб доставки через американську адресу Міста.

Місто
Чернигов
allaliu, я не вмикав бо шось навіть не подумав про проблеми з оплатою. мене більше бентежив спосіб доставки через американську адресу Міста.
Під час заказу мав відобразитися шип по США. Ну, якщо заказ зроблено, то адресу доставки ви вже вказали. На NJ вхід для одягу, взуття, безкоштовний , на DE є плата за вхід. Туди краще техніку відправляти. Загалом так, чекаєте номер для відстеження від Каламбії та вноситите дані в особистий кабінет Міст.

• Like
Реакції: kvv

kvv

Місто
Ровно
На NJ вхід для одягу, взуття, безкоштовний , на DE є плата за вхід. Туди краще техніку відправляти.
буду знати (вже замовив одяг/взуття на DE)

приблизно порахував вартість доставки морем - 7-8$ і авіа - 17$...дійсно є сенс переплачувати за авіа? раніше замовляв з безкоштовною доставкою (iherb) і приїжджало за 6-8 днів, а чим везуть не цікавився..

Місто
Чернигов
дійсно є сенс переплачувати за авіа?
Якщо не терміново, то можна морем відправити, там дешевше вийде. Тільки треба уточнювати щодо мінімальної ваги.
Post automatically merged:

(iherb) і приїжджало за 6-8 днів, а чим везуть не цікавився..
Iherb відправляє в Україну, а Columbia-ні, тому доводиться платити перевізникам.

• Like

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
далі що?
чекаю як коламбія відправить і вношу номер відстеження в застосунок Міста...чи щось упустив?
Як тільки магаз дав трек - вносим його в кабінеті. Якщо об'єднувати із іншими посилками не треба, то можна відразу і "швидку відправку" оформити. Коли зайде на склад, прийде повідомлення на електронку. Далі формують рахунок, оплачуєм і чекаєм на доставку на своє відділення чи кур'єром - залежно який варіант обрали.

на DE є плата за вхід
То шось новеньке чи завжди було? Шмот зі Штатів ще не возив, переважно з Європи (UK, FR, PL) - там доплат за вхід на склад нема.

• Like
Місто
Чернигов
далі що?
Як тільки магаз дав трек - вносим його в кабінеті. Якщо об'єднувати із іншими посилками не треба, то можна відразу і "швидку відправку" оформити. Коли зайде на склад, прийде повідомлення на електронку. Далі формують рахунок, оплачуєм і чекаєм на доставку на своє відділення чи кур'єром - залежно який варіант обрали.

на DE є плата за вхід
То шось новеньке чи завжди було? Шмот зі Штатів ще не возив, переважно з Європи (UK, FR, PL) - там доплат за вхід на склад нема.
Делавер-це налоговий штат. Там за вхід буде чи 1$ чи 2$, треба дивитися тарифи. Одяг, взуття на Нью-Джерсі без плати за вхід.

NJ - буде +податок (типово від 7%)
А це звідки?

• Like

kvv

Місто
Ровно
Якщо об'єднувати із іншими посилками не треба, то можна відразу і "швидку відправку" оформити. Коли зайде на склад, прийде повідомлення на електронку. Далі формують рахунок, оплачуєм і чекаєм на доставку на своє відділення чи кур'єром - залежно який варіант обрали.
поки що це одне тестове замовлення.

хочу порівняти ціну та швидкість з такими самими замовленнями але через спільні покупки (баєри). там ну дуууже вже довга доставка - до 2ох міс.

коли замовив сам то вийшло на ~100грн дорожче проте в мене буде і кешбек і розстрочка, які цю різницю перекривають ще й на доставку лишиться.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Делавер-це налоговий штат. Там за вхід буде чи 1$ чи 2$, треба дивитися тарифи. Одяг, взуття на Нью-Джерсі без плати за вхід.
А, то ви все наплутали:
1) делавер - штат без податків
2) додатково беруть $1 за кожне замовлення - це за пересилку на основний склад
3) якщо посилка - одна, і на основному складі нема інших, що ви хочете консолідувати, то при оформленні "миттєвої відправки" перевізник не додає той $1 за пересилку між складами.

Зверху