Інтертелеком переходить на стандарт зв'язку GSM

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Місто
kiev

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
Собі замовив сьогодні на *750, запевнила, що номер буде прямий міський та через 094 і тариф той самий, але у GSM. У мене зараз такий у CDMA і ITPhone. Обіцяла до 1 грудня отримую симку Укрпоштою. Ну не знаю ...
месяц жду

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
Місто
Kyiv
Буде лише 3G , умовно Київстар. В Київ можуть надіслати сім картку за ваш кошт . Жлоб варіант від оператора . Вважаю що не одеситам цей продукт буде гірше Лайки

Місто
Киев
Жлоб варіант від оператора
Здесь не согласен. Бегло промчался по слонам, везде платно. Либо абонку наперед, либо доставка по тарифам перевозчика. Получается "жлоб вариант" окружает со всех сторон. Молчу про есимы по 50 грн.

Місто
Kyiv
Жлоб варіант від оператора
Здесь не согласен. Бегло промчался по слонам, везде платно. Либо абонку наперед, либо доставка по тарифам перевозчика. Получается "жлоб вариант" окружает со всех сторон. Молчу про есимы по 50 грн.

я не в Одесі , з вини оператора немає покриття у Києві , на сьогодні є можливість повернути абонентів або лише спроба притримати трохи "Одеських" . Чи ви вважаєте варіант Лайк гірший ?

Місто
Киев
Давай по полочкам и объективно:
Это прискорбно.
з вини оператора немає покриття у Києві
Никто не обещал быть в Киеве вечно.
на сьогодні є можливість повернути абонентів або лише спроба притримати трохи "Одеських" .
Упущу разделение, то ладно. По поводу удерживания абонов, да, имхо это и есть первоцелью. Сама реализация, мне совершенно не импонирует, о чем и говорил.
Чи ви вважаєте варіант Лайк гірший ?
Как это относится к выше сказанному? Лайка на рынок пустой заходила с 1 "скрепкой" на Кресте. И прокомментировал я выше совсем иное. Никак не вяжется с: платная доставка = жлоб.

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
Никак не вяжется с: платная доставка = жлоб.
Могли сделать возврат на счёт суммы доставки после активации GSM симки.
Опещали в отделение Укрпочты бесплатно доставить, получение с Паспортом.

Останнє редагування:

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
Місто
Киев
Лайка на рынок пустой заходила с 1 "скрепкой" на Кресте
а на понятном языке это как звучит?
Если помнишь старт Лайки, то единственная точка офлайн ("скрепка") была на Крещатике ("Крест", извиняюсь за сленг) в Киеве. Чтобы хоть как-то пробиться на рынок, отправляли бесплатно старпаки. К чему это привело...
Могли сделать возрат на счёт суммы доставки после активации GSM симки.
Могли бы. Но кто оплатит затраты тогда, если ты не заберешь/активируешь и забьешь?
Здесь, я так понимаю, логика в безопасности состоит, для идентификации. Иначе я твой номер смогу забрать очень просто, и любой другой, который мне захочется отжать.

Місто
Kyiv
Никак не вяжется с: платная доставка = жлоб.
Могли сделать возрат на счёт суммы доставки после активации GSM симки.
Мені запропонували мій 094 перенести на сім картку. Інтернет буде від КС не більше 3G , щодо налаштування є питання. У мене поки є ітфон . Чекаю від перших одеситів враження в кс і його інтернету. Мати за 120 грн багато трафіку це добре,проте наприклад в Погребах під Києвом КС працює гірше всіх.

Місто
Киев
Чекаю від перших одеситів враження в кс і його інтернету. Мати за 120 грн багато трафіку це добре,проте наприклад в Погребах під Києвом КС працює гірше всіх.
А как тебе поможет инфа от Одесситов с покрытием в Погребах?

Місто
kiev
для себе цей піар від ІТ зрозумів так, з 01.01 закриють БС в Одесі, і щоб не кинути(втратити) абонентів вирішили під гучною бровадою з переходом на ГСМ провернути це переведення. іншого пояснення не маю, все робиться якось тишком

Місто
Kyiv
Чекаю від перших одеситів враження в кс і його інтернету. Мати за 120 грн багато трафіку це добре,проте наприклад в Погребах під Києвом КС працює гірше всіх.
А как тебе поможет инфа от Одесситов с покрытием в Погребах?
Ключове - враження (!).
Може сімки будуть довго надсилати , будуть проблему в роботі , як в лайка -: неможливо дзвонити на окремі напрямки...тощо
Post automatically merged:

для себе цей піар від ІТ зрозумів так, з 01.01 закриють БС в Одесі, і щоб не кинути(втратити) абонентів вирішили під гучною бровадою з переходом на ГСМ провернути це переведення. іншого пояснення не маю, все робиться якось тишком
Здається в 2021 році до ут міграція коштувала 50 грн на місяць - на сьогодні цінник 300.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Упущу разделение, то ладно. По поводу удерживания абонов, да, имхо это и есть первоцелью.
Цікаво, якщо відкинути всю історію і сприймати просто як «ще один MVNO», чим вони будуть привертати нових клієнтів?
Чи здатні якісь унікальні послуги впровадити і в новому форматі?
Щось як я цитував кілька років тому.
Мне кажется, оптимальный вариант сабжа был где-то в начале 2020 не лезть в гонку за LTE (с тем же успехом, как О. Бендер на аукционе), а договорится с кем-то из четвёрки о переходе к ним как MVNO. Это позволило бы после замены абонентам RUIM на SIM отключить убыточную полупустую сеть на раритетном нестандартном оборудовании и сосредоточиться именно на тех услугах, которые, как утверждается выше, они так хорошо умели:
Чи зможуть забезпечити місця продажу пакетів у кожному місті?

Місто
Киев
Цікаво, якщо відкинути всю історію і сприймати просто як «ще один MVNO», чим вони будуть привертати нових клієнтів?
У меня лично мысли есть, но мне за это не платят. Поэтому культурно промолчу, чтоб не наступать левой ногой на садовые инструменты еще раз.
Чи здатні якісь унікальні послуги впровадити і в новому форматі?
Да.
Щось як я цитував кілька років тому.
Данный этап был тогда пройден, прошли, ну и ладно. "Ставочка не сыграла". ИМХО не ошибка, а кидок со стороны к кому ездили. Которых в свою очередь, киданули чуть другие.
Чи зможуть забезпечити місця продажу пакетів у кожному місті?
Могут. Достаточно вернуть пару человек в штат (не про себя, я там по цепочке полезу, и никогда не был сотрудником), и это возможно. Захотят ли эти "пару человек", вопрос уже совершенно иной.

Зверху