- Місто
- Kyiv region
А куди смс від Інтертелекому ходять?
П.С. смс у Інтертелекому взагалі ходять?
Всередині мережі, на Лайф та на Київстар - ок. Про Водафон не скажу бо тестив лише їхній код 075 - не доходило.А куди смс від Інтертелекому ходять?
Якщо використовувати сімкарту ІТ, то смс ходять без проблем, як вхідні, так і вихідні. Нові коди КС і ВФ ще не пробував. Якщо ІТФон, то смс ходять, як їм заманеться (у мене останнім часом не ходять, взагалі).А куди смс від Інтертелекому ходять?
Водафон 050, 066 ходят нормально.Про Водафон не скажу бо тестив лише їхній код 075 - не доходило.
мова йде саме про код 075)Водафон 050, 066 ходят нормально.Про Водафон не скажу бо тестив лише їхній код 075 - не доходило.
Сумно. Цікавить саме "IT Phone".Якщо ІТФон, то смс ходять, як їм заманеться
Я вже 2-й тиждень спілкуюся з підтрикою на цю тему.Сумно. Цікавить саме "IT Phone".Якщо ІТФон, то смс ходять, як їм заманеться
В мене номер КС перенесений на Інтер поповнюється в Моно як має бути.Сьогодні зненацька з'ясувалось, що Інтеровський номер, перенесений х.з. коли в Лайф, Монобанком почав (при поповненні) зазначатися не як Лайфселівський, а Інтеровський.
На сайті УЧН, пише що номер в Лайфі.
Сімка Лайфівська працює, а гроші (поповнення) десь пішли в нікуди.
АССА Інтера каже - номер не наш.
Лютий бардак
Можно ссылку на сайт УЧН ?Сьогодні зненацька з'ясувалось, що Інтеровський номер, перенесений х.з. коли в Лайф, Монобанком почав (при поповненні) зазначатися не як Лайфселівський, а Інтеровський.
Лютий бардак
При поповненні в квітні вказувало в Моно - ЛайфселВ мене номер КС перенесений на Інтер поповнюється в Моно як має бути.Сьогодні зненацька з'ясувалось, що Інтеровський номер, перенесений х.з. коли в Лайф, Монобанком почав (при поповненні) зазначатися не як Лайфселівський, а Інтеровський.
Лютий бардак
Порада, для початку або перевірки що як працює - закидуй наступного разу 2 чи 5 грн, не більше.
І якщо зайде - докидай по повной.
Можно ссылку на сайт УЧН ?Сьогодні зненацька з'ясувалось, що Інтеровський номер, перенесений х.з. коли в Лайф, Монобанком почав (при поповненні) зазначатися не як Лайфселівський, а Інтеровський.
Лютий бардак