- Місто
- Kyiv region
А куди смс від Інтертелекому ходять?
П.С. смс у Інтертелекому взагалі ходять?
Всередині мережі, на Лайф та на Київстар - ок. Про Водафон не скажу бо тестив лише їхній код 075 - не доходило.А куди смс від Інтертелекому ходять?
Якщо використовувати сімкарту ІТ, то смс ходять без проблем, як вхідні, так і вихідні. Нові коди КС і ВФ ще не пробував. Якщо ІТФон, то смс ходять, як їм заманеться (у мене останнім часом не ходять, взагалі).А куди смс від Інтертелекому ходять?
Водафон 050, 066 ходят нормально.Про Водафон не скажу бо тестив лише їхній код 075 - не доходило.
мова йде саме про код 075)Водафон 050, 066 ходят нормально.Про Водафон не скажу бо тестив лише їхній код 075 - не доходило.
Сумно. Цікавить саме "IT Phone".Якщо ІТФон, то смс ходять, як їм заманеться
Я вже 2-й тиждень спілкуюся з підтрикою на цю тему.Сумно. Цікавить саме "IT Phone".Якщо ІТФон, то смс ходять, як їм заманеться
В мене номер КС перенесений на Інтер поповнюється в Моно як має бути.Сьогодні зненацька з'ясувалось, що Інтеровський номер, перенесений х.з. коли в Лайф, Монобанком почав (при поповненні) зазначатися не як Лайфселівський, а Інтеровський.
На сайті УЧН, пише що номер в Лайфі.
Сімка Лайфівська працює, а гроші (поповнення) десь пішли в нікуди.
АССА Інтера каже - номер не наш.
Лютий бардак
Можно ссылку на сайт УЧН ?Сьогодні зненацька з'ясувалось, що Інтеровський номер, перенесений х.з. коли в Лайф, Монобанком почав (при поповненні) зазначатися не як Лайфселівський, а Інтеровський.
Лютий бардак
При поповненні в квітні вказувало в Моно - ЛайфселВ мене номер КС перенесений на Інтер поповнюється в Моно як має бути.Сьогодні зненацька з'ясувалось, що Інтеровський номер, перенесений х.з. коли в Лайф, Монобанком почав (при поповненні) зазначатися не як Лайфселівський, а Інтеровський.
Лютий бардак
Порада, для початку або перевірки що як працює - закидуй наступного разу 2 чи 5 грн, не більше.
І якщо зайде - докидай по повной.
Можно ссылку на сайт УЧН ?Сьогодні зненацька з'ясувалось, що Інтеровський номер, перенесений х.з. коли в Лайф, Монобанком почав (при поповненні) зазначатися не як Лайфселівський, а Інтеровський.
Лютий бардак
там ніби дзвінок повинен бутиХотів з ВФ перенести номер 094 на ІТ. Смс не надходить після вводу номера на сторінці перенесення номера до ІТ. Повідомив про це в службу підтримки, ті золотки поки не відповідають.
Ой, так, переплутав. Але дзвінок не надходить. Думав, що справа у телефоні і позвонив з мобільного але дзвінки ідуть.там ніби дзвінок повинен бути
Та й, без сімкартри, тарифний план там зараз дають той, що призначено лише для ІТФона. Чи то, переводять на такий тп... Якось так. Десь тут проскакувала інфа...Валентин Д, краще все ж таки з сім картою. Щоб потім, коли захочете перенести його знову, не було проблем з тим, що дзінки або смс не приходять. Використовувати номер можна і без сімки, але мати її про всяк випадок не завадить.
Ну, ІТ може просто вимочити номери з Айтіфону, як зробили мені, коли їм щось там не сподобалось..чисто на ITphone без сим карты, есть ли какие то подводные камни?
Головне питання, а на бiба? Щоб що?если перенести номер с LC на интер, чисто на ITphone без сим карты, есть ли какие то подводные камни?