Інтертелеком і MNP

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

romrom

тел.@romrom777
Місто
Харьков
Телефон
Nokia

romrom

тел.@romrom777
Місто
Харьков
Телефон
Nokia
перенёс номер с Тримоба на Интертелеком
Пан має час та натхнення. Чекаємо на статистику перенесень за листопад, мабуть, у відповідній комірці буде одиничка.

нет,несовсем так-
это была вынужденная мера:
я его забыл пополнить вовремя и срок действия истёк, пополнить уже невозможно, а восстановить слишком дорого.
сеть он ещё видел и смс принимал, и я решил "спасти" его через перенос, но смог это сделать только на Интертелеком-
на остальные операторы никак неполучалось, сколько я не пытался.

romrom

тел.@romrom777
Місто
Харьков
Телефон
Nokia

romrom

тел.@romrom777
Місто
Харьков
Телефон
Nokia
Місто
Киев
2. Абоненти, які обслуговуються на тарифних планах обласної/районної, мобільної нумерації (094) та на 30-денних тарифних планах — можуть користуватися послугами лише за умови сплаченої абонентської плати. Усі послуги понад пакет тарифікуються в межах чинного оплаченого пакета. Здесь на оф.

Місто
Kyiv region
2. Абоненти, які обслуговуються на тарифних планах обласної/районної, мобільної нумерації (094) та на 30-денних тарифних планах — можуть користуватися послугами лише за умови сплаченої абонентської плати. Усі послуги понад пакет тарифікуються в межах чинного оплаченого пакета. Здесь на оф.
але

Вкладення

• 1764341335234.png
    1764341335234.png
    25 КБ · Перегляди: 19
Місто
Kyiv region
Это баг отображения а/п текущего тарифа в ASSA ЛК, уже давно..

Переглянути вкладення 71193
Зрозумів.
Але я до того, що в мене на 094 і 073 перенесеному не оплачено, а вихідні послуги доступні.
Як на мене, тупо не давати собі заробляти, хоч і 10 грн за місяць з абонента.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
тупо не давати собі заробляти, хоч і 10 грн за місяць
Це якщо мережа твоя і простоює. А якщо мережа чужа і ти платиш за кожен щось, то варіант - отримати 10₴ з абонента, а заплатити за нього 20₴ не виглядає дуже привабливим для віртуального оператора...

Зверху