Тут бонуси (гроші) лежали. І хто ближче був, підібрав.на касі збирали і одразу реєстрували
Останнє редагування:
Тут бонуси (гроші) лежали. І хто ближче був, підібрав.на касі збирали і одразу реєстрували
Только что регил 2 кода на новом номере (впервые участвует в акции) -Роцтвенник зарегистрировал 3й код и ему - ничего.
Коли стартувала акція, я зайшов на АТБ і побачив, що з 00.00 там вже більше 50 чеків, хоча саме почався день акції і пройшло хвилин 10. Напевно на касі збирали і одразу реєстрували.
Да вроде как пушем пришло, сейчас пытаюсь найти и не вижуБуржуй, а где об этой акции было? Или это QR-кодная?
Мне не вернули. Вчера обещали решитьЯ звернувся до підтримки в чат Комфі, майже одразу повернули бонуси. Коли стартувала акція, я зайшов на АТБ і побачив, що з 00.00 там вже більше 50 чеків, хоча саме почався день акції і пройшло хвилин 10. Напевно на касі збирали і одразу реєстрували.Может вычислили этого васю среди своих, который барыжил сгенерированными кодами, а под раздачу попали(могли попасть) и полностью невиновные покупцы
Да, был пуш в "скануй-купуй" вчера, с рекламой акции. Может ошибочно разослали, а может и продлили, - хз. В истории нет, официальной информации нетДа вроде как пушем пришло, сейчас пытаюсь найти и не вижуБуржуй, а где об этой акции было? Или это QR-кодная?
Вони писали, що мали протягом 1-2 днів повернути. Але мені по завершенні чату вже були повернуті. Сторінку оновив і ніяких повідомлень про повернення не було. Одразу вчора і витратив усі бали, щоб знову не пропали.Мне не вернули. Вчера обещали решить
Только что тоже вернули, но после второй заявки. Оформила заказ с той же целью.Вони писали, що мали протягом 1-2 днів повернути. Але мені по завершенні чату вже були повернуті. Сторінку оновив і ніяких повідомлень про повернення не було. Одразу вчора і витратив усі бали, щоб знову не пропали.Мне не вернули. Вчера обещали решить