АТБ маркет

VAS

Місто
Херсон
Так поделись. Пожалуйста!
Post automatically merged:

Там привязано к телефону. Возня будет в магазине - смс принять нужно

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Stigmated, может еще по ip перебирают. У меня роцтвенник первые два регистрировал через стационарного провайдера, у которого ip хоть и серые, но не такие серые, как мобильный, которым он вчера и воспользовался на свою голову.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
drmz, вони в правилах пишуть, що по IP теж слідкують. Здається не більше 5 реєстрацій кодів вдень.

• Like
Реакції: drmz
Місто
UA
Телефон
Tecno POVA 3
drmz, я регил с проводного провайдера с серым IP.

• Sad
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Бали дійсні 30 днів, далі згорають. Строк дії балів не сумується, кожна 150 діє 30 днів.

• Sad

drmz

Місто
Гуляйполе
Коли стартувала акція, я зайшов на АТБ і побачив, що з 00.00 там вже більше 50 чеків, хоча саме почався день акції і пройшло хвилин 10. Напевно на касі збирали і одразу реєстрували.

Місто
Чернигов
Может вычислили этого васю среди своих, который барыжил сгенерированными кодами, а под раздачу попали(могли попасть) и полностью невиновные покупцы
Я звернувся до підтримки в чат Комфі, майже одразу повернули бонуси. Коли стартувала акція, я зайшов на АТБ і побачив, що з 00.00 там вже більше 50 чеків, хоча саме почався день акції і пройшло хвилин 10. Напевно на касі збирали і одразу реєстрували.
Мне не вернули. Вчера обещали решить

• Sad

Poison2029

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
Буржуй, а где об этой акции было? Или это QR-кодная?
Да вроде как пушем пришло, сейчас пытаюсь найти и не вижу🥸
Да, был пуш в "скануй-купуй" вчера, с рекламой акции. Может ошибочно разослали, а может и продлили, - хз. В истории нет, официальной информации нет

drmz

Місто
Гуляйполе
allaliu, их саппорт жалкие врунишки. Мне вчера тоже, по-маленькому, в уши пытались сходить. Такое ощущение, как-будто младший филиал КСтаровского саппорта.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Вони писали, що мали протягом 1-2 днів повернути. Але мені по завершенні чату вже були повернуті. Сторінку оновив і ніяких повідомлень про повернення не було. Одразу вчора і витратив усі бали, щоб знову не пропали.

• Like
Місто
Чернигов
Вони писали, що мали протягом 1-2 днів повернути. Але мені по завершенні чату вже були повернуті. Сторінку оновив і ніяких повідомлень про повернення не було. Одразу вчора і витратив усі бали, щоб знову не пропали.
Только что тоже вернули, но после второй заявки. Оформила заказ с той же целью.
Попотрошили они хорошо акки.

• Like
Місто
Бровари
А у акції заряджай атб потрібно обов'язково візою платити?

Зверху