Останнє редагування модератором:
Дивно. В книжці (на передньопривідні авто) ж пишуть, що гуму з вищим протектором потрібно ставити на задню вісь. А всі шиномонтажники розповідають, що треба на передню. Бо ти будеш шліфувати.Если бы у вас был заднеприводный автомобиль, авто с постоянной загрузкой на заднюю ось, на худой конец Запорожец с двигателем и приводом сзади, то это еще могло прокатить.Чим це відрізняється від того, що я трохи кращі два колеса ставлю на перед (який гребе і переважно гальмує), а більш зношену на зад, який тільки котиться і трохи підгальмовує барабанами (у моєму випадку)? Можливо, то для повного привіда більш актуально.
А когда переднеприводный с двигателем спереди, а сзади балка без подруливания и к тому же не нагружена задняя ось, то на льду происходит занос задней оси.
Это может произойти даже без вашего участия (ускорения, торможения, резкого маневрирования) - просто попадется неровный скользкий участок и задняя ось уже впереди передней, и это еще хороший вариант т.к. может быть и плохой - чей то бампер в вашей боковине.
так і є, обидва праві, тільки, що пишуть в книзі - то про безпеку і розрахунки, а те що на шарашках монтажних кажуть, то про зменшення пробуксовки під час рушання з місця і відсутність елементарних шкільних знань.В книжці (на передньопривідні авто) ж пишуть, що гуму з вищим протектором потрібно ставити на задню вісь. А всі шиномонтажники розповідають, що треба на передню. Бо ти будеш шліфувати.
Уверен, что это правильно? Сегодня читал рекомендации ADAC - они рекомендуют назад менее изношенную. Без разделения передний/задний/полный привод.а більш зношену на зад
- Montieren Sie bei unterschiedlicher Profiltiefe die besseren Reifen auf die Hinterachse, da diese durch ihr Seitenführungspotenzial die Fahrstabilität insbesondere bei Kurvenfahrt bestimmt.
- Если глубина протектора отличается, установите лучшие шины на заднюю ось, так как это определяет устойчивость вождения благодаря потенциалу прохождения поворотов, особенно при прохождении поворотов.
Почитав, дійсно так рекомендують. Але я вже не першу зиму їзжу, по 100 км на день, і задній занос ніколи не ловив, а ось погану тягу на льоді і погане гальмування помітив саме на цьому Континенталі (до цього був Матадор, дуже добре їхав, але стерся) Може, подумали що я лису назад ставлю? Це не так.Уверен, что это правильно?
і ще цікавинка про вигрів дизельного двигунарекомендации
горіх, сто лет назад так много инструмента не требовалось. Кувалды хватало.Сто років назад для ремонту треба була кувалда ключ на 17 і ізолента
Ти не повіриш, але члени секти шипів (ті що без мізків в голові) регулярно проводять зустрічі з стовпами, бордюрами та між собою....на дорогах происходят регулярные встречи членов клуба Любителей Летней Резины и Липучек.
Як два тижні тому. Повільно соваємося. Звуртаємо увагу на адептів "в мене повнопривідна, антибукс, стабілізація і куча іншого".Ну шо, любителі липучок та всесезонки, як воно по суцільній кризі їздиться?)
Почему я не поверю? Ты меня считаешь за идиота?..Ти не повіриш
Ну шо, любителі липучок та всесезонки, як воно по суцільній кризі їздиться?)
Зранку було більш-менш норм. А з обіду все розтануло - розхід омивачки в Києві сьогодні величезний, болото летить в лобовуху та на авто.. ((як воно по суцільній кризі їздиться?)
ну як любителіНу шо, любителі липучок та всесезонки, як воно по суцільній кризі їздиться?)
Таке враження, що мінометами і шахедами побіті дороги.. жах... Вдень ще якось можна маневрувати, увечері ніяк.. Ходову вже треба робити.в Києві уже погризано навіть на магістралях.