Автомобільна тема

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Андрюх@dp.ua, я теж. У мене навіть системний блок, якій до того працював ідеально, простояв без діла 5 років (в квартирі, не в гаражі де волога) - і перестав вмикатись, ледь запустив, і то глючив періодично, ось знов здох...((( А що вже про механічні вузли в авто казати?

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Maxxx, чим вам ті електрички так не дають спати?
Андрюх@dp.ua, все по факту - купляє людина чесний пробіг 70-80 тисяч за 15 років, а потім дивується що треба купу всього міняти вже в перший рік користування.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
чим вам ті електрички так не дають спати?
Мені не дають спати ті, хто тримає машину і не їздить на ній. Особливо займаючі місяцями-роками місця на громадських парковках... А електричку навпаки, навів як приклад ТЗ, де простій не так впливає, бо багато вузлів, ті що є у ДВЗ, там відсутні.

Місто
Жовті Води

У кого які думки будуть з цього приводу?
Все наче правильно написано, додам що якщо машина тільки їздить по місту на малі дистанції, то зношується більше ніж по трасі на великі відстані.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Ніхто не оцінював реальний вплив, а статтю написали заради хайпу.
Довга стоянка - погано, дуже довгі однорозові пробіги (від 1 тисячі км) також погано. Тошніння - погано, крутіння двигуна у відсічку також погано.
Що робити? Та їздіть і не мастить собі голову.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Андрюх@dp.ua, я теж. У мене навіть системний блок, якій до того працював ідеально, простояв без діла 5 років (в квартирі, не в гаражі де волога) - і перестав вмикатись, ледь запустив, і то глючив періодично, ось знов здох...(((
О у мене таке було з телевізором самсунг. Році так у 2009 купили новий, у 2010 переїхали на орендовану хату, там був, свій стояв накритий плівкою на полиці в кімнаті - не в сирому підвалі або в купі пилу. У 2017 купили свою квартиру, включили телевізор, а він задимів їдким димом, після чого відправився на смітник.

Якщо про авто яке довго стоять - у мене у дворі стоіть мерс десь початку 00х. ХЗ чий він але номери є. Може власник служить. Але прямо видно як він на очах іржавіє, уже прямо шматки крил і порогів відвалюються, добре що двірник прибирає вчасно. Думаю, уже воно нікуди не поїде, бо там від одного руху двигун впаде на асфальт, я вже мовчу як всі патрубки - і металеві і гумові - обіс*яться усіма технічними рідинами.

Так в принципі все у статті правильно написано - гума репається, іржа вкриває метали, акум розряджається, рідини втрачають властивості. Цьому можна трохи запобігти - поставити авто в сухий гараж, скинути клеми, змастити, залити бак по вінця, а можна кинути під небом у дворі - тоді да, буде труп. А ще пташки можуть ЛФП попсувати, а гризуни - пожерти дроти.

Останнє редагування:

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
В нас в місті уже міська рада забирає авто, які довго стоять

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
.......додам що якщо машина тільки їздить по місту на малі дистанції, то зношується більше ніж по трасі на великі відстані.
Я та моя машина з Вами не погоджуються (80т.км, 18 років).

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
.......додам що якщо машина тільки їздить по місту на малі дистанції, то зношується більше ніж по трасі на великі відстані.
Я та моя машина з Вами не погоджуються (80т.км, 18 років).
що за автівочка?

Зверху