Останнє редагування модератором:
Мені не дають спати ті, хто тримає машину і не їздить на ній. Особливо займаючі місяцями-роками місця на громадських парковках... А електричку навпаки, навів як приклад ТЗ, де простій не так впливає, бо багато вузлів, ті що є у ДВЗ, там відсутні.чим вам ті електрички так не дають спати?
Все наче правильно написано, додам що якщо машина тільки їздить по місту на малі дистанції, то зношується більше ніж по трасі на великі відстані.![]()
Як неправильна експлуатація авто «вбиває» деталі, навіть без частої їзди – останні автоновини на autocentre.ua
Невеликий пробіг не гарантує добрий стан авто. – Актуальні новини світу авто на autocentre.uawww.autocentre.ua
У кого які думки будуть з цього приводу?
5 км? 15 км? 30 км?малі дистанції
О у мене таке було з телевізором самсунг. Році так у 2009 купили новий, у 2010 переїхали на орендовану хату, там був, свій стояв накритий плівкою на полиці в кімнаті - не в сирому підвалі або в купі пилу. У 2017 купили свою квартиру, включили телевізор, а він задимів їдким димом, після чого відправився на смітник.Андрюх@dp.ua, я теж. У мене навіть системний блок, якій до того працював ідеально, простояв без діла 5 років (в квартирі, не в гаражі де волога) - і перестав вмикатись, ледь запустив, і то глючив періодично, ось знов здох...(((
Я та моя машина з Вами не погоджуються (80т.км, 18 років)........додам що якщо машина тільки їздить по місту на малі дистанції, то зношується більше ніж по трасі на великі відстані.
що за автівочка?Я та моя машина з Вами не погоджуються (80т.км, 18 років)........додам що якщо машина тільки їздить по місту на малі дистанції, то зношується більше ніж по трасі на великі відстані.
Hyundai Accent (MC) 1.6GLS ATщо за автівочка?