Останнє редагування модератором:
A&S, это на растаможку?и это было вчера...
сегодня на метров 500 раньше очередь начинается (даже светофора не видно)...
Это однако...Мені розмитнювали о 23.00. Притому, що загнали авто десь о 08.00.
Трохи більше )) Закінчується зима і вже більше 200 000. На кордонах кілометрові черги з бажаючих. Знайомий кинув основну роботу і літає в Германію щотижня з 2-ма водіями за стареньким Гольфами)). Навіть після закінчення акційного розмитнення планує продовжити. Так що 500 000 до кінця року може бути.мож штук 500 и растаможат к лету ))
Про який кінець року мова. Пільгове розмитнення до 22.02 (це зі знижкою 50%), потім до 22.05 (за 100%) і все. Далі таке старе відро не завезешь.Так що 500 000 до кінця року може бути.
Значить до літа)). Закону під рукою наразі немає, можу помилятися. Та 180 днів, то ж наче для вже ввезених, а далі штрафи, хто на єврономерах. Розмитнювати наче ж можна й надалі, закон про євро 5 не діє. Чи що тоді, лише закон про електромобілі до 2022 року і повернення до старого, що передував 8487?Далі таке старе відро не завезешь.
Я не поглиблювався у вивчення закону з причини відсутності відносин з евробляхами. Мене не влаштовує лише безкарне порушення ПДР.Значить до літа)). Закону під рукою наразі немає, можу помилятися. Та 180 днів, то ж наче для вже ввезених, а далі штрафи, хто на єврономерах. Розмитнювати наче ж можна й надалі, закон про євро 5 не діє. Чи що тоді, лише закон про електромобілі до 2022 року і повернення до старого, що передував 8487?
про яке малювання йде мова? "малювання" - в контексті, що я десь написав неправду?A&S, давай і сьогодні інфографіку!!! З кожним днем ти показуєш все вищий клас в малюванні.
итак, по сервису записи через кабинет водителя:посмотрим, как уже все на месте будет...
Почему "маразма"? Надо было сразу регистрировать бляху, как только закон приняли. А не надеятся, что "авось пронесёт" и откладывать всё на последний день.одразу стане видно маштаби маразму...
скажи это тем, кто там сейчас стоитНадо было сразу регистрировать бляху, как только закон приняли.
A&S, ты веришь, что хотя бы у 20% блях есть живые доки, чтоб таможить? Математика это хорошо, но она никакого отношения к реальности сейчас не имеет...
У тих хто стоїть - так. А решта поїде по авторазборках на запчастини і їх більше ніж тих хто стоїть в твоїй черзі.оказывается, есть доки, и что?
10.42 (авто в час)
Мені розмитнювали о 23.00. Притому, що загнали авто десь о 08.00.