Останнє редагування модератором:
вы правы, гарантии нет. Хотя наверное можно поинтересоваться - вдруг колесо "кривым" станет через месяц. Кажется что-то такое у них есть.А где гарантия что там с ним все хорошо
Рекомендуемое производителем, которое указано на крышке бензобака, 2.3/2.4какое давление было в шинах?
Рекомендуемое для какой загрузки авто?Рекомендуемое производителем, которое указано на крышке бензобака, 2.3/2.4
Залежить від авто. В мене різні значення Для поганих доріг/міста, і більше значення для автомагістралів.На легковых обычно одно значение. Даже не знаю, под полную загрузку или под снаряженную.
Купе. 2.3/2.4 - передні, 2.0/2.2 - задні. Для міста/для автобана.у тебя ж тоже универсал?
у меня на пелотковозе такие же цифры под лючкомКупе. 2.3/2.4 - передні, 2.0/2.2 - задні. Для міста/для автобана.у тебя ж тоже универсал?
Я никогда больше 2,6 вроде как и не качал, хотя возил на нём по тонне (20 мешков сахара к примеру).ПотапаПапа, на Кадіку які цифри? Там на задню вісь повинно бути більше значення.
І реально доводиться виходити і міняти тиск у шинах щоразу, коли з траси заїжаєш у місто чи село, та виїжджаєш назад на трасу?різні значення Для поганих доріг/міста, і більше значення для автомагістралів
Якщо траси буде 50-100 км, то нічого не змінюю. Якщо планую їхати десь далеко, то підкачую колеса. Коли повертаюся в Київ, то підспускаю. Інакше жахливо трусить на ямах кличка.І реально доводиться виходити і міняти тиск у шинах щоразу, коли з траси заїжаєш у місто чи село, та виїжджаєш назад на трасу?різні значення Для поганих доріг/міста, і більше значення для автомагістралів
минимальнойРекомендуемое для какой загрузки авто?