Останнє редагування модератором:
Они как раз все на 12В(по крайней мере те, что я сталкивался), даже те, которые для охраны стационарных объектов - в них стоит блок питания и 220 преобразуется на 12.Dаmіеn, це ж не авто сигналізації. Живлення не 12в і навіть can нема
Якщо авто - не є древній тазік, більшість блоків спілкуються цифровою шиною, відтак отримати статус чи віддати команду можна лише нею: відкрити/закрити ЦЗ/багажнік/люк/панораму, моргнути аварійкою, активувати ближнє світло ("follow me home") тощо.наличие САN
Ось модель Конвоя з CAN, і дешевше за підору, яких ще функцій треба?Відсутність роботи по цифрових шинах та підтримки протоколів роботи різних автовиробників суттєво звужує можливості застосування такої сигналізації в авто.
10мА з активним GSM??? "нєвєрю!!!"споживання по тх з gsm має бути до 0.010, у мене 0.33 в спокої
Нельзя так делать. При выходе из строя релюхи или блока сигнализации, авто тупо заглохнет. Причем по закону Мерфи, это случится на самом оживленном перекрестке или в самом глухом лесу. При правильном монтаже при отключении блока сигнализации(снять штекер) машина должна работать в штатном режимедля мінімізації жору, при "охороні" релюха повинна бути вимкненою і розімкнутою, а при знятті з охорони і відчиненні - увімкнутися і увімкнути усі потрібні дроти для запуску двигуна.
15мА з активним впн. Вєріш?10мА з активним GSM??? "нєвєрю!!!"
Там питання було за оцю сигналку -Ось модель
яка пропонувалася як повноцінна заміна класичної автомобільної.
Ніт, саме Конвой не подобався, а від піндори екстаз. До речі, у ОКО є і суто автомобільні рішення, але звісно, порівнювати не можна.Там питання було за оцю сигналку -
Щось з боліт смердить вонаДані передаються по запросу через SMS-повідомлення з посиланням для перегляду точного розташування автомобіля на карті Yandex чи Google на мобільному телефоні
Это Око стоит как Аякс, а глючит как дешманская сигналка за пару баксов ( это я личный отзыв, что бы вы понимали качество )Ніт, саме Конвой не подобався, а від піндори екстаз. До речі, у ОКО є і суто автомобільні рішення, але звісно, порівнювати не можна.Там питання було за оцю сигналку -
Точно. Мабуть, опис ще з тих часів, коли яндексом всі користувались.це точно українська контора?
Не глючат. У меня на протяжении 15 лет было около десятка таких(ОКО -Авто) в пользовании. Сломалась одна через 8 лет эксплуатации. В квартире тоже 6лет стоит ОКО - ломался только блок питания(который преобразует 220В в 12В). И то, этот блок питания сделан не ОКО.Это Око стоит как Аякс, а глючит как дешманская сигналка за пару баксов ( это я личный отзыв, что бы вы понимали качество )Ніт, саме Конвой не подобався, а від піндори екстаз. До речі, у ОКО є і суто автомобільні рішення, але звісно, порівнювати не можна.Там питання було за оцю сигналку -
Чи було написано, що версію "авто" в хаті використовують?ОКО -Авто
Я писал про ОКО-АВТО, они были с GPS (сейчас их уже сняли с производства). Для квартиры(вариант без GPS) я уже взял потом, когда надежность их на авто была проверена временем и количеством установленных единицDаmіеn, треба розуміти, що сигналка, яка лежить стаціонарно в хаті, в умовах кімнатного клімату, і та, що їздить у авто, де піддається впливу вібрацій, вологи, високих та низьких температур, мають дуже різні умови експлуатації, тож проєктувати свій досвід в "тепличних" умовах є некоректно.
Абсурд, величина коробки у ОКО была всегда даже меньше, чем у выпускавшихся в то же время Конвоев и Телтоники. На рисунке коробка большая т.к. там огромный АКБ, а сама плата занимает 5% объема. Кстати, у них всегда можно было купить только саму плату и можешь ее поставить хоть вообще без коробки(или в любой, которая посчитаешь подходящей)виконання у вигляді великої коробки явно натякають на "модифікацію" стаціонарної системи під можливість транспортування