Останнє редагування модератором:
Я от сьогодні вранці їхав на працю, а мені назустріч Мерс з номером АЕ7777ХХ, я так подивився на його номера, на свою автівку, яка дешевша за ці номера, і вирішив, що краще якось їхати, аніж мати круті цифри в номеріза якийсь 8181 віддати 15 штук ну таке.
номер 7000 - скільки коштує? так само як і 0007? бо тільки нещодавно бачив на такому собі авто +-Цифро-номеро-дрочерам/ дорого-понтовикам на замітку
(Джерело - Тєлєга)))Кабмін змінив вартість “гарних” номерних знаків – нові розцінки:
• 0001, 0007 та 7777 – 80 тис. грн.
• Чотири одинакові цифри (окрім 6666 та 7777) – 50 тис. грн.
• Комбінації цифр від 0002 до 0005, 0008 та 0009 – 50 тис. грн.
• З двох послідовних пар однакових цифр – 15 тис. грн.
• Послідовні цифри 0123 та 1234 – 15 тис. грн.
• Починаються з двох нулів, а наступні цифри не однакові – 10 тис. грн.
Разом з тим, уряд зменшив ціну платних знаків, що містять цифру 6:
• 0006 та 6666 – 10 тис. грн.
• Знак із двох послідовних пар однакових цифр, одна з яких 66 – 4 тис. грн.
Ты серьезно думаешь что это лучше?... Ехать на каком то убитом короче с кривыми номерами лучше чем ехать на хорошей машине с дорогими номерами?вирішив, що краще якось їхати, аніж мати круті цифри в номері
ще не бачив людей, щоб купували номера без автоПотапаПапа, може малось на увазі краще мати корч з фіговими номерами але їхати, аніж на гроші корча взяти номери, а на саму машину гроше не вистачить. І їхати на маршрутці але з крутими номерами в кармані![]()
Вони купують крутезні номери для мабільногоне бачив людей, щоб купували номера без авто
Є - пральна)Maxxx, потому что нема машины Самсунг![]()
як це нема?Maxxx, потому что нема машины Самсунг![]()
Знакомый на такой катает круглый год, трассу говорит 90 держит отлично, что летом что зимой (хотя немного шумновата), грязь и бездорожье как для нее создано, протектор елка все таки как никакТАк ось та сама згадана мною вище Преміорі мене з таких *бєнєй вивозила, а поруч буксували автівки на дорогій резині
Ага скажите это моей резине которой уже 17ть лет, докатываю последний год и мусорку, протектор как новый а вот на бочинах уже пошли трещеныСама гума за такий час зіпсується навіть якщо просто лежатиме... Якщо не помиляюсь, рекомендують максимум 4 сезони використовувати.В таком режиме этого зимнего комплекта хватит лет на 10.
про всяк випадок, щоб не з*їхавяк це нема?Maxxx, потому что нема машины Самсунг![]()
![]()
Samsung Commercial Vehicles - Wikipedia
en.wikipedia.org
![]()