Автомобільна тема

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Ага скажите это моей резине которой уже 17ть лет, докатываю последний год и мусорку, протектор как новый а вот на бочинах уже пошли трещены
В духа премії Дарвіна в тебе за спиною вже терпець скоро увірветься.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
ого, 17. Я оце недавно 6-річну здав на переробку...
А оці лоскутки гуми що валяються по трасах - це просто комусь не пощастило, іконок в салонах не було, чи може гума була ще від діда в спадок?:)

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
горіх, Це від тих, в кого 17 з половиною, ще їздити й їздити

Місто
Полтава
ого, 17. Я оце недавно 6-річну здав на переробку...
А оці лоскутки гуми що валяються по трасах - це просто комусь не пощастило, іконок в салонах не було, чи може гума була ще від діда в спадок?:)
Молодь на фурах носиться, а на причепах резина не в нуль, а в мінус. Ото і лахміття валяється.

Місто
Харьков
Буває, що номери за які треба відсмоктати директору МРЕВ чи самому бути директором МРЕВ, на страшних корчах. Але мені пояснили, що то люди таким чином зберігають за собою, бо вже вийшов на пенсію з посади директора МРЕВ, а свій мазераті на хлопський рендж ровер ще не встиг замінити
Когда продавал авто, видел из МРЭО как поехал новенький ланос с номером КХ0001... Тогда в Харькове только появились номера серии КХ

Как сказал работник конторы сидящей рядом с МРЭО, это просто застолбили номер.
Через пару месяцев появится на каком-нибудь мерсе или ровере.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Коли ланоси були новенькі то да, на 0001 заробляли менти а не держава.
Ну і може послуги зберігання не було.

Місто
Харьков
премії Дарвіна в тебе за спиною вже терпець скоро увірветься.
Не не я там договорился, все нормально будет, скоро на шиномонтажшу ставить на задок Примиори, шины уже закуплены на задок, а с переду уже поменяны на всесезонку Kumho

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
все нормально буде
Та не звертай уваги на скалозубів! :)
Я в кінці 80-х - початку 90-х їздив круглий рік щодня, взагалі не задумуючися що там за гума стоїть! Бо не те, щоб кращої, а взагалі ніякої не було дістати!

При тому ще й тоді дороги від снігу майже не чистили, не кажучи вже про посипання сіллю..

Тому у багажнику свого тодішнього задньоприводного Ніссану возив міх з піском та саперну лопатку.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
нема машины Самсунг
Samsung SM5 — Вікіпедія

К сожалению, не осталось фотографии покрышек, которые я в позапрошлом году встретил - абсолютно гладкие, протектор полностью стерся. Какие там ангелы у водителя того Ford'a - совершенная загадка.

Останнє редагування:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
IMG_4845.jpeg
які думки, який пробіг та рік випуску цієї резини може бути ?)

Місто
Харків

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Тут ещё "лучше" - отполировано, прям зеркало, что фотографа видно :)

Но тут какое-то авто, что позволяет заподозрить стирание "на дрифте", или ещё какое мажорное применение.

А то была "рабочая лошадка", "каблук" Форд Курьер. "Денег нет, а вы, окружающие автомобилисты, держитесь ".

Останнє редагування:

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Xiaomi 12 Lite
Зверху