Останнє редагування модератором:
В духа премії Дарвіна в тебе за спиною вже терпець скоро увірветься.Ага скажите это моей резине которой уже 17ть лет, докатываю последний год и мусорку, протектор как новый а вот на бочинах уже пошли трещены
Молодь на фурах носиться, а на причепах резина не в нуль, а в мінус. Ото і лахміття валяється.ого, 17. Я оце недавно 6-річну здав на переробку...
А оці лоскутки гуми що валяються по трасах - це просто комусь не пощастило, іконок в салонах не було, чи може гума була ще від діда в спадок?
Ще й перевантаження в 3-5 разів на кожну вісь.Молодь на фурах носиться, а на причепах резина не в нуль, а в мінус.
Когда продавал авто, видел из МРЭО как поехал новенький ланос с номером КХ0001... Тогда в Харькове только появились номера серии КХБуває, що номери за які треба відсмоктати директору МРЕВ чи самому бути директором МРЕВ, на страшних корчах. Але мені пояснили, що то люди таким чином зберігають за собою, бо вже вийшов на пенсію з посади директора МРЕВ, а свій мазераті на хлопський рендж ровер ще не встиг замінити
Не не я там договорился, все нормально будет, скоро на шиномонтажшу ставить на задок Примиори, шины уже закуплены на задок, а с переду уже поменяны на всесезонку Kumhoпремії Дарвіна в тебе за спиною вже терпець скоро увірветься.
Та не звертай уваги на скалозубів!все нормально буде
Samsung SM5 — Вікіпедіянема машины Самсунг
реплика какая то
Пробег большой, жизнь потрепала данную резинуПереглянути вкладення 57764
які думки, який пробіг та рік випуску цієї резини може бути ?)
12 лет. 130тыщПробег большой, жизнь потрепала данную резинуПереглянути вкладення 57764
розвал коли останній раз робив?Переглянути вкладення 57764
пробіг до 50к. Рік випуску можу сказати по табличці на гуміПереглянути вкладення 57764