Автомобільна тема

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Хтось користується додатками-органайзерами, щоб вести щоденник ТО, робіт і витрат по авто? У мене в бардачку лежить блокнот, куди все пишу від руки, але може треба щось сучасніше? :rolleyes: Вимоги - зручність, версія для ios, українська мова.

Місто
Львів
Maxxx , користують Гугл Спредшитом.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Хтось користується додатками-органайзерами, щоб вести щоденник ТО, робіт і витрат по авто? У мене в бардачку лежить блокнот, куди все пишу від руки, але може треба щось сучасніше? :rolleyes: Вимоги - зручність, версія для ios, українська мова.
Вероятно, что я старомоден, но даже при количестве 10+ авто все пишу вручную. Ежедневник разделил на равные части и пишу на бумаге. Это доставляет даже некоторое удовольствие - записать работы, парт номера установленных запчастей после того, как авто выехало

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Maxxx, Car Expenses - відповідає всім твоїм вимогам, і навіть більше, дуже багато налаштувань та фішок. Але є недолік - розробник руснявий

Місто
Ніжин
Я просто створив канал в ТГ та всі фото, роботи, великі покупки туди записую та пробіг. Коли продавав минулу машину, просто додавав в той канал покупців, що цікавились. Ну і видаляв, якщо зливались.
Що цікаво, машину купила людина яка менше всього питань задавала, про ТО нічого не питала і відповідно про канал той я нічого і не сказав. Так і лишився мені як пам'ять.

Місто
-
Телефон
iPhone
Я для цих цілей використовую стандартний календар для iOS. А то програми можуть видалити з AppStore (як видалили один хороший конвертер), підписки ввести і т.д..

Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Я вів, спеціальна програмуліна була. Але перші дві машини і першІ роки. Зараз забив. Ну по перше яка різниця стільки ти витратив, якщо це не бізнес, ну от щоби шо:) так, розходи, так все дорожче але толку рахувати якщотвсе одно витрачаєш? Це як рахувати стільки ти сам іси - да, недешево але ж необхідно. А по друге на машинах яким по 5 років це скучно - бензин пллюс ТО кожні 7-8 тисяч. Ніякого тобі "датчик положення колінвала бош розборка Вася Глеваха":)
А що коли міняти по регламенту - прикидую по нарядам і сервісці - ці документи я зберігаю.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А по друге на машинах яким по 5 років це скучно - бензин пллюс ТО кожні 7-8 тисяч.
Мені не для того, скільки витрачаю, це можна й приблизно прикинути. Машини більше 5 років, а з пробігами 100 на день, можна не те що оливу, а й час заміни реміня ГРМ, помпи та оливи в коробці провтикати, так швидко настає..))

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
у звичайній ексель-табличц
Це нічим не відрізняється від звичайного блокноту, або додатку "нотатки" на телефоні. А щоб нагадувало, коли що міняти? Наприклад, раз на тиждень заносиш пробіг, і воно вираховує приблізні терміни заміни, і пише?

Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Maxxx, я ж кажу - якщо не бізнес. Хоча 100 км це із дальнього передмістя поіхати на роботу в Киів і назад, у мене бувало і 90 в одну сторону тимчасово.
А регламент - щось по памяті, щось по сервісці, але перед ТО гортаю старі наряди і прикидую чи не час повторити.
Згадав - все таки є нотатка у нагадуваннях айфона куди записую чим треба зайнятися на наступному то додатково до того що у сервісній книзі - типу кліпсу замінити чи колодки.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Хоча 100 км це із дальнього передмістя
100 у мене тільки по Києву, якщо в передмістя, то й більше виходить. Звісно, що це, здебільшого, по роботі, з інструментами і обладнанням, а не просто дупцю свою повозити. А зараз з масованими облавами людоловів по станціях метро, так вже дуже не поїздиш підземкою, коли це можливо, на жаль..

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Dаmіеn, ти тільки по ВАГам чи по іншим маркам також підкажеш? Попався на очі Fiat Stilo в універсалі, нічого так машинка. А от як вона по надійності та обслуговуванню?

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Андрюх@dp.ua, щодо Фіатів я нічого цінного не підкажу. Я звик у житті досконало вивчити свою тему і не лізти в чужу, щоб не забивати зайвим голову. Скажу навіть більше - до сьогодні я такого Фіату навіть не чув.
За відгуками (загальним за Фіатами, не саме ця модель) тільки знаю, що з запчастинами буде складно – їх мало і ціни високі.
Як показує АВТОРІА, цієї моделі 23 шт на всю Україну в продажі й вік+-20років. Модель не поширена, з запчастинами буде дуже складно(а вони будуть потрібні з огляду на вік).
Я б не брав собі, в таку ціну (3-5тис) я б шукав Авео/Опель Астра/Лачетті

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Зверху