Автомобільна тема

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Сейчас многие делают ремонты уже на 200-300 тыс,
То смотря на сколько отмотали километраж перед продажей счастливому новому владельцу. Если от 500 отмотали 200 или 300, то все как раз сходится))
Выполняйте все три условия(а не только №1) из моего предыдущего сообщения и любой двигатель пройдет 500тыс минимум. Эти условия не я придумал, я их только написал тут

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Хтось користується додатками-органайзерами, щоб вести щоденник ТО, робіт і витрат по авто? У мене в бардачку лежить блокнот, куди все пишу від руки, але може треба щось сучасніше? :rolleyes: Вимоги - зручність, версія для ios, українська мова.

Місто
Львів
Maxxx , користують Гугл Спредшитом.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Хтось користується додатками-органайзерами, щоб вести щоденник ТО, робіт і витрат по авто? У мене в бардачку лежить блокнот, куди все пишу від руки, але може треба щось сучасніше? :rolleyes: Вимоги - зручність, версія для ios, українська мова.
Вероятно, что я старомоден, но даже при количестве 10+ авто все пишу вручную. Ежедневник разделил на равные части и пишу на бумаге. Это доставляет даже некоторое удовольствие - записать работы, парт номера установленных запчастей после того, как авто выехало

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Maxxx, Car Expenses - відповідає всім твоїм вимогам, і навіть більше, дуже багато налаштувань та фішок. Але є недолік - розробник руснявий

Місто
Ніжин
Я просто створив канал в ТГ та всі фото, роботи, великі покупки туди записую та пробіг. Коли продавав минулу машину, просто додавав в той канал покупців, що цікавились. Ну і видаляв, якщо зливались.
Що цікаво, машину купила людина яка менше всього питань задавала, про ТО нічого не питала і відповідно про канал той я нічого і не сказав. Так і лишився мені як пам'ять.

Місто
-
Телефон
iPhone
Я для цих цілей використовую стандартний календар для iOS. А то програми можуть видалити з AppStore (як видалили один хороший конвертер), підписки ввести і т.д..

Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Я вів, спеціальна програмуліна була. Але перші дві машини і першІ роки. Зараз забив. Ну по перше яка різниця стільки ти витратив, якщо це не бізнес, ну от щоби шо:) так, розходи, так все дорожче але толку рахувати якщотвсе одно витрачаєш? Це як рахувати стільки ти сам іси - да, недешево але ж необхідно. А по друге на машинах яким по 5 років це скучно - бензин пллюс ТО кожні 7-8 тисяч. Ніякого тобі "датчик положення колінвала бош розборка Вася Глеваха":)
А що коли міняти по регламенту - прикидую по нарядам і сервісці - ці документи я зберігаю.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А по друге на машинах яким по 5 років це скучно - бензин пллюс ТО кожні 7-8 тисяч.
Мені не для того, скільки витрачаю, це можна й приблизно прикинути. Машини більше 5 років, а з пробігами 100 на день, можна не те що оливу, а й час заміни реміня ГРМ, помпи та оливи в коробці провтикати, так швидко настає..))

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
у звичайній ексель-табличц
Це нічим не відрізняється від звичайного блокноту, або додатку "нотатки" на телефоні. А щоб нагадувало, коли що міняти? Наприклад, раз на тиждень заносиш пробіг, і воно вираховує приблізні терміни заміни, і пише?

Місто
Київ
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Maxxx, я ж кажу - якщо не бізнес. Хоча 100 км це із дальнього передмістя поіхати на роботу в Киів і назад, у мене бувало і 90 в одну сторону тимчасово.
А регламент - щось по памяті, щось по сервісці, але перед ТО гортаю старі наряди і прикидую чи не час повторити.
Згадав - все таки є нотатка у нагадуваннях айфона куди записую чим треба зайнятися на наступному то додатково до того що у сервісній книзі - типу кліпсу замінити чи колодки.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Хоча 100 км це із дальнього передмістя
100 у мене тільки по Києву, якщо в передмістя, то й більше виходить. Звісно, що це, здебільшого, по роботі, з інструментами і обладнанням, а не просто дупцю свою повозити. А зараз з масованими облавами людоловів по станціях метро, так вже дуже не поїздиш підземкою, коли це можливо, на жаль..

Зверху