Автомобільна тема

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Що у вас з колесами, якщо потрібно так часто підкачувати їх? Ну в мене проблема з велосипедом, тому що я лінуюся замінити камеру.
А машині вистачає раз на місяць заїхати на АЗС, де є накачувальна станція з електронікою.
Річ у тому, що перевзувся на зимову гуму і тепер з якогось переляку десь травить. Двічі заїзжав на шиномонтажку, занурювали колесо у воду, ніде ні пузирька повітря, а воно все одно травить :( А по суті свого ж питання, заказав ось таку приблуду

image.jpg

комплектуються с заводу всі Smart, 180 Вт потужності, у комплекті герметик, якому менше року, коштує 800 гривень. Місця займає мало. Якось так...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Або сосок пошкодили/потріскався, або покришка погано прилягає до диску через сміття або їржаву поверхню диску.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Або сосок пошкодили/потріскався, або покришка погано прилягає до диску через сміття або їржаву поверхню диску.
Ніппель новий, після кожного перевзування я їх міняю, в минулому році затарився ними по 4,50 грн/шт. А ось диск може бути. Він вже відносно старенький, та ще й наш КрКЗ.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мав таку саму проблему з дисками, коли були ще сталеві. Але хлопці досвідчені, почистили диски, перебортували і порадили вже міняти диски.

Місто
Рівне - EU
Телефон
Xiaomi 11t + Vivo V29 L
А ось диск може бути. Він вже відносно старенький, та ще й наш КрКЗ.
У мене в середині 90-х дев'ятка була, на ній такі самі диски стояли, нові. Так з одним колесом, зі схожою проблемою, об'їздив декілька шиномонтажів, нічого не могли знайти, казали все добре, нашо ти приїхав. А я кожен ранок ручним насосом працюю, задовбався. Так, десь на четвертому чи п'ятому, шиномонтажі знайшли. Мікро тріщина на самому диску посередні. За добу виходило 1 атм, а знайти ніхто не міг. Поставили камеру, з нею я і продав машину, через декілька років.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Що у вас з колесами, якщо потрібно так часто підкачувати їх?
Ямки, ями і яміщі, потихеньку накопичуються. Одного разу зранку (чи ввечері) підходиш до машини, а в неї коліщатко стоїть на диску. А якшо ще і запаску з собою не возиш... Починаються пошуки "в кого є насос"

PS: всі події вигадані, та всі співпадіння з реальністю випадкові (але в мене раз вдома колись було спущене коліщатко через потрьопаний диск)

Особливо страждають від ям сталеві диски - мнуться набагато краще легкосплавів. Але, їх і "прокатати" нема проблем. Легкосплави міцніші, яле якшо вже увалив - з вірогідністю 100% там буде тріщина (якшо не відразу, то після рихтовки) і з нею доведеться працювати аргонавту.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Шо ви кажете😊 Чогось тоді зустрічка така сором‘язлива, що навіть за півтора року не подала жодного сигналу про це
Ну звісно. Кожна 10та машина з кривим світлом, якщо не більше. Якщо кожному блимати, то можна просто таймер на фари ставити і все одно ніхто нічого не зрозуміє.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Акум тієї штуки хіба не замерзне взимку до стану "пора викидати"?
До "пора викидати" не замерзне, а тимчасова втрата ємності - є ризик при мінусах.. Думаю, взимку никати його десь в районі бардачку, там завжди тепло від пічки, відігрівся і вперед.

Місто
Днепр
Телефон
iPhone 14, AW3, iPad m6
Дуже вдячн
Шо ви кажете😊 Чогось тоді зустрічка така сором‘язлива, що навіть за півтора року не подала жодного сигналу про це
Ну звісно. Кожна 10та машина з кривим світлом, якщо не більше. Якщо кожному блимати, то можна просто таймер на фари ставити і все одно ніхто нічого не зрозуміє.
Ще раз вдячний за «пораду по суті питання».

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кожна 10та машина з кривим світлом
Я пару днів тому їздив у темряві по трасі, тож в мене таке відчуття, ніби кожна 10 автівка із нормальним світлом...
В тебе в області багато американських машин, а це кров з очей.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Що у вас з колесами, якщо потрібно так часто підкачувати їх? Ну в мене проблема з велосипедом, тому що я лінуюся замінити камеру.
А машині вистачає раз на місяць заїхати на АЗС, де є накачувальна станція з електронікою.
Ну, при сильній зміні температури за бортом тиск в шинах змінюється суттєво. Це можна ігнорувати, але мене, наприклад, датчик тиску в шинах починає діставати повідомленнями про незадовільний стан ;) Мені простіше самому підкачати, ніж їхати на АЗС. Та й взагалі я ж не в руках той компресор ношу, хай будет. В мене і пуско-зарядний пристрій є. Ніколи в житті ще не було ситуації, коли б він знадобився, але особливо зараз під час війни, краще теж хай буде. Тим більше, що він ще й повербанк.

Як каже давня самурайська мудрість: "Навіть якщо меч знадобиться один раз в житті, носити його потрібно щодня" ;)
Post automatically merged:

Взяв собі такий. Задоволений. Забув той дроч, бігати з кабелем туди-сюди, який тягається по бруду.
Цікаво, що в його характеристиках на сайті вказано "Тип живлення- акумулятор автомобіля". Замість головної фішки - "живлення від вбудованого акумулятора".

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ну, при сильній зміні температури за бортом тиск в шинах змінюється суттєво.
Пробив колесо в Польщі. За ніч спустило до нуля. Щоби підкачати до потрібного тиску, вистачило ножного насосу.
Ним же підкачую і велосипед.

Місто
Харьков
Ніппель новий, після кожного перевзування я їх міняю, в минулому році затарився ними по 4,50 грн/шт. А ось диск може бути. Він вже відносно старенький, та ще й наш КрКЗ.

Один раз, поставить металлический ниппель те что идут с датчиками давления и на всегда забыть об этой проблеме.
Одно но, использовать только пластмассовые колпачки. Иначе придется и металлические ниппеля менять

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Один раз, поставить металлический ниппель те что идут с датчиками давления и на всегда забыть об этой проблеме.
Одно но, использовать только пластмассовые колпачки. Иначе придется и металлические ниппеля менять
І скільки ж воно коштує? Чи варта та заміна буде ціні?

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
:unsure: От тому зовсім не розумію, як працюють ті "стартері павербанки". Вони ж потрібні якраз коли все замерзло нафіг.
Думаю, коли прогнозується лютий мороз, "стартер" краще взяти до дому на ніч. Все-таки краще стартер потягати, ніж акумулятор ))

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Взяв собі такий. Задоволений. Забув той дроч, бігати з кабелем туди-сюди, який тягається по бруду. Не вистачає тільки функції павербанку, про всяк випадок.
Є схожий від Baseus, для підкачки крута штука, але, наскільки розумію, повністю накачати їм колесо не варіант, тому є ще компресор від клем. Але на останньому "полетів" манометр, тому, швидше за все, буду купувати новий, з автостопом.

До найближчої заправки мені зараз далеко їхати і не факт, що там є підкачка колес)

Згоден з Priser ("Навіть якщо меч знадобиться один раз в житті, носити його потрібно щодня") : якось на морі були з родичами, вони повертались до Києва раніше і в день повернення машина не завелась(( дротів підкурити у мене тоді не було (( зато була зарядка для акумулятора, 30 хв, завелися і поїхали) після того випадку купив дроти.

Зверху