Останнє редагування модератором:
А я зберігаю в себе. Тому що ті місця, де можна встановити, не пересилають колеса туди, де мені зручно встановлювати наступного разу.Я храню колеса там, где их можно сразу установить.
дивно, у мене якісь великі пакети для сміття, роками ходять)Замахався бавитися з кульками під змінний комплект гуми. Постійно роздираються.
дякую, це вже єз пневмопістолетом/ пульверизатором
Зачистити металевою щіткою, обробити перетворювачем іржі та задути "Мовілем", нащо їх фарбувати?іржавіти з внутрішньої сторони
Сейчас стальные диски стоят очень дешево. На VAG по 250-300грн можно взять б/у оригинал, не катаные, не ржавые. Это дешевле, чем кто-то покрасит Вам.Мои стальные диски "для зимы" (Кременчуг) тоже стали ржавые через пару лет после покупки. Купил колпаки и не парюсь.
Так 100% делать не нужноЗачистити металевою щіткою, обробити перетворювачем іржі та задути "Мовілем", нащо їх фарбувати?іржавіти з внутрішньої сторони
Ничего не делать, ржавчина дисков ни на что не влияет. А если это с внутренней стороны, то даже на глазаПитання, хто чим фарбував сталеві диски?
Дискам (з зимовою резиною) буквально пару сезонів, почали іржавіти з внутрішньої сторони
Тільки 1 дол дали.. Якби дуже треба, то ціна й так більш ніж прийнятна, але поки тримаю у знайомих в гаражі, і без чохлів полежать.знижка- ціна має бути меншою.
Десь 4-5 років назад батьку красив диски, захотілось мені тоді спробувати. Він кожного літа підмазував звичайною фарбою та кісточкою диски білим кольором, то ж там було дофіга слоїв. Я тоді це все знімав змивкою краски. Потім зачищав насадками-щітками на дрель. Вийшло по суті як і піскоструй, але дуже довго. Потім перетворювач іржі, грунт, фарба. Досі тримається чудово, нічого ніде не повідлітало. Краска була звичайна автомобільна в балончиках.А если очень уж хочется покрасить самому, то порядок такой - 1) Пескоструй до белого металла(иначе вся Ваша краска отлетит в первый же сезон) 2) Грунтовка 3) Покраска(только не из баллончика , конечно, как тут писали выше).
Саме таквони знайшли можливість підзаробити
Знайома кілька днів приходила під СЦ щойно закінчувалась коменда, там була якась кількість фізичних талончиків і черга з таких самих як вона. Разу з 7го змогла взяти талончик.І невже ніяк інакше не записатись, окрім як через відкат?