Останнє редагування модератором:
Перед війною ще купив подібний, але на 5А, скільки акумів їм заряджав, завжди плавно опускається. Коли доходить до 0,8А - заряд завершується. Я б спробував мультиметра під'єднати та перевірити скільки воно реально дає ампер. Може там амерметр глючить у самому зарядному.потім почало знижувати, а в кінці почина інколи стрибати, то ±2А показує, то ±4А? думав, що вона має відносно плавно понижувати з 6А, а не стрибати.
Током 6Ампер 10 годин(не враховуючи втрати). Це якщо АКБ висаджений в нуль. Але ж ток падає з часом, а не завжди 6А буде триматись, то ж ще довше. Ну і залежить же ще скільки реальної ємності лишилось в АКБ. Можна акумулятор-труп і за пів години зарядити. В мене один є, де 25амер годин лишилось з 75 десь, і один, де 2 з 60.скільки по часу воно має заряджати АКБ (60Ач)?
там в інструкціі пишуть, що заряджати не довше чи то 12 чи 20 годин, вже не памятаю, я пробував сутки, старий 10 літній акум просто кипів і зарядка не припинялась, так що потрібно процес зарядки контролювати хочаб періодичноприїхав такий. воно так і повинно бути, що струм стрибає, спочатку показувало ±6А, потім почало знижувати, а в кінці почина інколи стрибати, то ±2А показує, то ±4А? думав, що вона має відносно плавно понижувати з 6А, а не стрибати. скільки по часу воно має заряджати АКБ (60Ач)? Під'єднав о 14-00, показало 50℅, швидко до 80% добігло, зараз вже 19-35 і все ще заряджає...Брав схожий на Алі за 7$, перший ЗП роботою якого залишився задоволеним, справді заряджає до 100%, постійно показує рівень струму який заливає.У когь є досвід по ЗП для автомобільнтх акб, такий варто купляти?
ТеслаКто знает, встречал легковые авто со стояночным электрическим кондиционером?
Викликаю пояснювальну бригаду...для установки смены ремонта
Человек возможно подрабатывает на Алиэкспрессе переводчиком, заработался сегодняВикликаю пояснювальну бригаду...для установки смены ремонта
що означає ''плавно'' - рівномірно 5,0; 4,9; 4,8; 4,7 і ьак до 0,8 чи просто поступово (нерівномірно) до 0,8? тобто було 5, потім моде бути 4,6, потім, 3,8 і т. д.?...
Перед війною ще купив подібний, але на 5А, скільки акумів їм заряджав, завжди плавно опускається....
скоріше такрівномірно 5,0; 4,9; 4,8; 4,7
Можу запитати у людини, за нагодиніхто не схоче братися за такий малий об'єм роботи
Дякую, не тре. Заради цього Лачетті в Київ не поженуть. Машина на Львівщині.Можу запитати у людини, за нагодиніхто не схоче братися за такий малий об'єм роботи