Останнє редагування модератором:
Тоді ні, звісно..Машина на Львівщині.
Точно? Может, это красят, как один знакомый маляр, что после его покраски через три месяца краска с бамперов сходила? Там что-то надо то ли в краску добавлять, то ли как-то поверхность обрабатывать, чтобы краска на пластике держалась. На заводе же как-то красят, что краска не через год сходит.Фарбувати то на один рік
Я бачу по клавіатурам ноутів - рік-півтора максимум - клавіші протерті, що літер не видно. Пофік, що на заводі фарбують.женщины с окрашенными ногтями (да и неокрашенными тоже) это пипец.
Якби ж то знати, що саме ось цей майстер пластик пофарбує якісно.Точно? Может, это красят, как один знакомый маляр, что после его покраски через три месяца краска с бамперов сходила?
Я власник Лача. І облізлі ручки - то косяк Лачеті, кращий варіант, мабуть, в плівку затягнути, бо що фарбувати, що міняти - все одно облізутьТут є власники Lacetti? Виносить одна жіночка мені мозок. Облізли зовнішні ручки в седана. І їй то не гарно.
Ну вопщем, поміняти. Накладки не хоче.
Фарбувати то на один рік. Міняти це один гемор, а знайти нормальні ручки ще більший гемор.
Чи мав хтось досвід вирішення цієї проблеми?
бо жінка.чому люди паряться такими дрібницями
Не факт. Я знаю чоловіків, які з болем у серці роздивляються саму маленьку потертість на авто..бо жінка.
Мабуть ніколи не їдили по гриби, або просто до річки на природу.Не факт. Я знаю чоловіків, які з болем у серці роздивляються саму маленьку потертість на авто..бо жінка.
краще манікюрний лакможе взяти маркер під колір?
Та вже тоді татуаж, чого розмінюватися на мєлочікраще манікюрний лакможе взяти маркер під колір?
Воно не буде мати вигляд професійного фарбування, але набагато краще, ніж зараз. Я постійно підмальовую такою фарбою сколи, щоб не пішли "рижики", але мені пофіг, здалеку не видно, а чи захоче таке панянка? Якщо Кочевник схоче зробити їй приємно, може спробувати підфарбувати, але потрібен сухий (бажано теплий) гараж, бо на вулиці вже не сезон.автомобільний реставраційний маркер
Або iнщого КочевникаНехай шукає або плівочників, або оригінальні ручки