Автомобільна тема

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Фарбувати то на один рік
Точно? Может, это красят, как один знакомый маляр, что после его покраски через три месяца краска с бамперов сходила? Там что-то надо то ли в краску добавлять, то ли как-то поверхность обрабатывать, чтобы краска на пластике держалась. На заводе же как-то красят, что краска не через год сходит.

Хотя женщины с окрашенными ногтями (да и неокрашенными тоже) это пипец. Царапины, следы лака с ногтей...

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
женщины с окрашенными ногтями (да и неокрашенными тоже) это пипец.
Я бачу по клавіатурам ноутів - рік-півтора максимум - клавіші протерті, що літер не видно. Пофік, що на заводі фарбують.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Точно? Может, это красят, как один знакомый маляр, что после его покраски через три месяца краска с бамперов сходила?
Якби ж то знати, що саме ось цей майстер пластик пофарбує якісно.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Кочевник, ну так тот рукожоп перекрашивал за свой счёт под руководством более опытных товарищей. Если такой опции до покраски не предлагается - не стоит и начинать.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
Тут є власники Lacetti? Виносить одна жіночка мені мозок. Облізли зовнішні ручки в седана. І їй то не гарно.
Ну вопщем, поміняти. Накладки не хоче.
Фарбувати то на один рік. Міняти це один гемор, а знайти нормальні ручки ще більший гемор.
Чи мав хтось досвід вирішення цієї проблеми?
Я власник Лача. І облізлі ручки - то косяк Лачеті, кращий варіант, мабуть, в плівку затягнути, бо що фарбувати, що міняти - все одно облізуть

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
При всій повазі до лачеводів, але це вже скажем так, бувале авто і там варто хвилюватися за інші вікові болячки, ніж потерті ручки :) ну от таке у мене особисте нерозуміння, чому люди паряться такими дрібницями. Гірше тільки чорнити гуму на мийці, 100 метрів ефекту:)

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Полтава

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ну тіпа воно не впливає на швидкість. Але ж ви ж не живете в квартирі з облізлими дверима, тому що будинку вже трохи є років.
Ну бо реально рогульскі

1732196929147.png

Місто
Львів
Якшо-шо то я мав на увазі автомобільний реставраційний маркер з фарбою відповідно до заводу та лаком.
А про які манікюрні лаки, татуажі ви пишете? 🧐

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
автомобільний реставраційний маркер
Воно не буде мати вигляд професійного фарбування, але набагато краще, ніж зараз. Я постійно підмальовую такою фарбою сколи, щоб не пішли "рижики", але мені пофіг, здалеку не видно, а чи захоче таке панянка? Якщо Кочевник схоче зробити їй приємно, може спробувати підфарбувати, але потрібен сухий (бажано теплий) гараж, бо на вулиці вже не сезон.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не буду я сам цим займатися. Нехай шукає або плівочників, або оригінальні ручки в хромі на розборках. З відгуків, останні зроблені якісно.

Зверху