Автомобільна тема

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Фарбувати то на один рік
Точно? Может, это красят, как один знакомый маляр, что после его покраски через три месяца краска с бамперов сходила? Там что-то надо то ли в краску добавлять, то ли как-то поверхность обрабатывать, чтобы краска на пластике держалась. На заводе же как-то красят, что краска не через год сходит.

Хотя женщины с окрашенными ногтями (да и неокрашенными тоже) это пипец. Царапины, следы лака с ногтей...

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
женщины с окрашенными ногтями (да и неокрашенными тоже) это пипец.
Я бачу по клавіатурам ноутів - рік-півтора максимум - клавіші протерті, що літер не видно. Пофік, що на заводі фарбують.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Точно? Может, это красят, как один знакомый маляр, что после его покраски через три месяца краска с бамперов сходила?
Якби ж то знати, що саме ось цей майстер пластик пофарбує якісно.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Кочевник, ну так тот рукожоп перекрашивал за свой счёт под руководством более опытных товарищей. Если такой опции до покраски не предлагается - не стоит и начинать.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Тут є власники Lacetti? Виносить одна жіночка мені мозок. Облізли зовнішні ручки в седана. І їй то не гарно.
Ну вопщем, поміняти. Накладки не хоче.
Фарбувати то на один рік. Міняти це один гемор, а знайти нормальні ручки ще більший гемор.
Чи мав хтось досвід вирішення цієї проблеми?
Я власник Лача. І облізлі ручки - то косяк Лачеті, кращий варіант, мабуть, в плівку затягнути, бо що фарбувати, що міняти - все одно облізуть

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
При всій повазі до лачеводів, але це вже скажем так, бувале авто і там варто хвилюватися за інші вікові болячки, ніж потерті ручки :) ну от таке у мене особисте нерозуміння, чому люди паряться такими дрібницями. Гірше тільки чорнити гуму на мийці, 100 метрів ефекту:)

Місто
Полтава

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ну тіпа воно не впливає на швидкість. Але ж ви ж не живете в квартирі з облізлими дверима, тому що будинку вже трохи є років.
Ну бо реально рогульскі

1732196929147.png

Місто
Львів
Якшо-шо то я мав на увазі автомобільний реставраційний маркер з фарбою відповідно до заводу та лаком.
А про які манікюрні лаки, татуажі ви пишете? 🧐

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
автомобільний реставраційний маркер
Воно не буде мати вигляд професійного фарбування, але набагато краще, ніж зараз. Я постійно підмальовую такою фарбою сколи, щоб не пішли "рижики", але мені пофіг, здалеку не видно, а чи захоче таке панянка? Якщо Кочевник схоче зробити їй приємно, може спробувати підфарбувати, але потрібен сухий (бажано теплий) гараж, бо на вулиці вже не сезон.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не буду я сам цим займатися. Нехай шукає або плівочників, або оригінальні ручки в хромі на розборках. З відгуків, останні зроблені якісно.

Зверху