Автомобільна тема

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Так саме це й сталося ж. Купив же "торговець з авторинку"
Торговець з авторинку - це не перекуп.
А якщо перекуп продає не по оголошенню, а вигнав на авторинок??? Його можна вже назвати "торговець з авторинку" чи ще ні?? Якщо "ні!", то після чого вже можна давати таке почесне ім"я?
"Перекуп" й "торговець з авторинку" - це зовсім різні поняття, дивіться не переплутайте...

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Це ти прям омеричку відкрив..)) Це й є робота перекупа - знайти лоха / кому терміново / не принципово, і продати дорожче..)) (А взагалі ладу-кабіну купувати - це повний зашквар, імхо)
У мене колега на роботі (ще у вересні 2020 року) купив Ладу Пріору (2170), чорну.
У одного майстра з СТО (орендує у шефа приміщення) машина ВАЗ 2111 (сірий універсал), що теж від Пріори недалеко пішло.
Але мені здається, що зараз та після війни вже мало хто буде купувати кацапські машини.
Бо їх з педерації сюди ніхто везти не буде, та й запчастини мабуть також.
А ті пріори/гранти/вести будуть просто змінювати власників.

Це як з японським правим кермом - нову машину не завезеш, а старі продаються із зміною номера.
Був А 1234 КІ, після продажу став (11) 123-45 КА, потім АА 1234 ХВ, потім КА 1234 ХС і т.д. Але все це одне авто ще з 80 років.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Так саме це й сталося ж. Купив же "торговець з авторинку"
Торговець з авторинку - це не перекуп.
А якщо перекуп продає не по оголошенню, а вигнав на авторинок??? Його можна вже назвати "торговець з авторинку" чи ще ні?? Якщо "ні!", то після чого вже можна давати таке почесне ім"я?
"Перекуп" й "торговець з авторинку" - це зовсім різні поняття, дивіться не переплутайте...
До чого цей потік сідомості?
Я ж тобі написав, що авто купив продавець автозапчастин, а не перекуп. І за ринковою ціною.

Місто
Kyiv
перекупи телефонили, без огляду давали ціну мінус 1,0-1,5 тисячі. Казали, що дорожче не продаш.
Це ти прям омеричку відкрив..)) Це й є робота перекупа - знайти лоха / кому терміново / не принципово, і продати дорожче..)) (А взагалі ладу-кабіну купувати - це повний зашквар, імхо)
Про Ланос такі самі думки?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52
А чи підкаже хто безкоштовний сервіс для отримання детальної інформації про комплектацію автівки що знаходиться в Україні по VIN?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
А чи підкаже хто безкоштовний сервіс для отримання детальної інформації про комплектацію автівки що знаходиться в Україні по VIN?
яка автівка. давай він в ПМ, допоможу чим зможу

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
KONNWEI K DIAG - хтось користувався? На Алі ніби знижки, але вартує воно того? (Звичайний дешевий obd2 сканер, та ломані утіліти на анроїді, вже є)

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
KONNWEI K DIAG - хтось користувався? На Алі ніби знижки, але вартує воно того? (Звичайний дешевий obd2 сканер, та ломані утіліти на анроїді, вже є)
Если хочешь купить для частного использования(т.е. для своего автомобиля), то нет смысла. Лучше купить узкоспециализированный для своего бренда.
Вот, например, Лаунч - хорошая штука, читает почти все модели, значительно дороже того, что нашел на Али. Но если ты обслуживаешь только VAG, то больше толку от VAGcom/VCDS /Odis, которые кроме VAG ничего не умеют, но в разы дешевле Лаунча

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Я не убеждаю тебя покупать VAG, я просто привел пример, что мультибрендовый будет хуже(в любом случае) и дороже (как минимум в случае VAG).
Я абсолютно не связан с Hyundai и Ford (и никогда не буду с ними связан), но знаю что для Форда точно существует специализированная диагностика.

Місто
Харків
Телефон
Redmi Note 8T
Лучше купить узкоспециализированный для своего бренда.
VAG не потрібен взагалі. Треба Hyundai та Ford. Але коли шукаю по ним, видає всі ті ж універсальні девайси...
Для форда сейчас Vlinker хороший. Может и Хюндай читает. Но проги свои везде. Как выше написали Форскан для Форд.

Есть ещё UCDS ломаный в Китае. Синий. Это топ по функционалу, но там нет свежих машин. Это для Форда. Но сам шнурок должен уметь в Хюндай. Только прогу свою.

Ну и ELS27 никто не отменял. Но там нужно угадать по качеству шнурка.

Но это всё по проводу и комп. Блютуз свистки ограничены по функционалу с телефонами.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Romash, мені не треба дуже глибоко лізти в прошивку, але хоча б можливість зміни таких параметрів, як увімкнення/ вимкнення контролю датчиків тиску в шинах..

Місто
Харків
Телефон
Redmi Note 8T
Romash, мені не треба дуже глибоко лізти в прошивку, але хоча б можливість зміни таких параметрів, як увімкнення/ вимкнення контролю датчиків тиску в шинах..
Почитайте про этот. Он блютус под форд но умеет j2534. Более универсальный.

Зверху