Останнє редагування модератором:
де на авторіа можна дізнатися таку інфу по іншим моделям авто?АВТОРІА, цієї моделі 23 шт на всю Україну в продажі й вік+-20років
Забиваєш у пошук і дивишьсяде на авторіа можна дізнатися таку інфу по іншим моделям авто?
Кінчена зима в середині квітня руйнує плани.. Може варто вже на "всесезонку" переходити?
Якщо в твоїх умовах воно буде працювати - чому б і ніварто вже на "всесезонку" переходити?
В эти несколько аномальных дней лучше просто воздержаться от поездок на авто...Все таки це аномалія на кілька днів.
Ну от на дальняк я б не поїхав. Якраз і відклав, бо треба мені не терміново в Черкаси.В эти несколько аномальных дней лучше просто воздержаться от поездок на авто...Все таки це аномалія на кілька днів.
Ну в таком случае придется раскошелиться на 2 комплекта резины и сезонную переобувку.це дуже важко, врахувуючи
Не "може", а точно! Проблема зі всесезонкою зимою у тому, що гума в неї мало того що від нової досить дубова, так ще й більше з роками дубіє.Может, пока протектор новый...
Вичитав, що м'якість зимової резини зменшується при використанні її за високих температур через випаровування "пом'якшувача".більше з роками дубіє.
Я якось протримав років 7 в каптьорці офісу зимову гуму, що на час початку зберігання лише півсезону пройшла.м'якість зимової резини зменшується при використанні її за високих температур
Я їзжу багато, не проти міняти, вже звик, але ось такі природні катаклізми, коли вже перевзувся, "вибивають з колії", якраз думав всесеезонку замість літа? Ну і буде якийсь час в запасі, може грудень, поки немає лютих морозів -15, перекататись, якщо не було часу змінити.раскошелиться на 2 комплекта резины и сезонную переобувку.
Та вона якогось не надто стандартного розміру була.а нафига ее хранить столько? Ездить надо
В итоге на клумбу (бо на таком не поездишь, наверное кто-то взял для продажи авто... Надо было сразу на продажу выставить))впридачу дати жаба не дала
Навіть я не знайшов за що приколупатись. Тиха, економна. Два роки зимовий брідж на всякий випадок не продавав, все чекав якихось несподіванок взимку... Проїхав на ній 30к+, купив би знову.prokzam, та All - які марки порадите? Ну тільки ж без фанатізму, мішкі та піреллі, а щоб дешево і якісно, як тут люблять))) Можна без кешбеку)