Автомобільна тема

Місто
Бахмут
После переселения негде хранить зимнюю резину, перешел на всесезонку. Взял kormoran там ещё такой рисунок интересный. Шиномонтажник когда переобувал ещё заметил что она мягче чем Росава/премиори.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
рекомендуемая температура эксплуатации всесезонок от - 10 до + 25. Зимы у нас редко бывают - 10, но летом всегда выше +30

Tabarik

Без ГМО
Місто
Germany
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G
После переселения негде хранить зимнюю резину, перешел на всесезонку. Взял kormoran там ещё такой рисунок интересный. Шиномонтажник когда переобувал ещё заметил что она мягче чем Росава/премиори.
Ну ти порівняв. Корморан - це дочірній бренд Michelin для боротьби з китайськими виробниками.

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Maxxx, зараз зроблю фото, пару хв, вийду до авто

Вкладення

• toyo2.jpg
    toyo2.jpg
    281.3 КБ · Перегляди: 23
  • toyo1.jpg
    toyo1.jpg
    351.2 КБ · Перегляди: 23
Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Кінчена зима в середині квітня руйнує плани.. Може варто вже на "всесезонку" переходити?
Я поки не перевзувся, який же кайф було їхати в неділю з Нивок на Трою ввечері цієї неділі, всі тошнять, а ти як пан їдеш))

Місто
Бахмут
Tabarik, вот сейчас посмотрел свой размер шин. Росава -1700грн, Китай от 1700-2000. Дебица, Матадор, Корморан 2200-2500. Лучше уже доложить пару сотен и взять +- нормальную шину. Наши шины через год дубеют, через два трескаются. Знакомый таксист раньше на белшине ездил цена=качеству соответствовала.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Sanic, а що було тої неділі? Я "як пан" їздив вже на літі весь цей час - повторююсь, до вчорашнього вечора було норм у Києві.
Post automatically merged:

Питання, якщо на дисках зараз 195-60-R15, на них стане 185-65-R15 ?

Ось ніби норм ціна.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Київ
Телефон
Sanic, а що було тої неділі? Я "як пан" їздив вже на літі весь цей час - повторююсь, до вчорашнього вечора було норм у Києві.

Питання, якщо на дисках зараз 195-60-R15, на них стане 185-65-R15 ?

Ось ніби норм ціна.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Всесезонка экономически нецелесообразна - 2 комплекта(зимняя+ летняя) пробегают больше км, чем 2 комплекта всесезонки.
И комфортнее ездить зимой на зимней, а летом на чисто летней.
Были у меня раньше такие идеи насчет применения всесезонки(типа экономия на отсутствии второго комплекта резины), но от этих идей отказался.

Місто
Київ
Телефон
Всесезонка экономически нецелесообразна - 2 комплекта(зимняя+ летняя) пробегают больше км, чем 2 комплекта всесезонки.
Были у меня раньше такие идеи насчет применения всесезонки(типа экономия на отсутствии второго комплекта резины), но от этих идей отказался.
Погоджуюсь, але зараз в мене 2 комплекти як докатаю, а це не скоро думаю про всесезонку, бо в мене пробіги 5000-7000 на рік.

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Maxxx, не знаю як інші виробники, а Mazda для північноамериканського ринку ставить на свої авто всесезонку Toyo, це у мене третя Мазда зі штатів, і третя Мазда на Toyo. Я резиною дуже задоволений, від'їздив вже 5 сезонів (як зимою, так і влітку), жодних проблем. Та й по ціні вона адекватна. Стан протектора після майже 40 тис. км пробігу можна побачити на доданому раніше фото.

Місто
Бахмут
Андрюх@dp.ua, я на новой зимней премиори чуть с апостолом Петром не встретился, лучше уже бу Мишлен.

Dаmіеn, все так. Какому-то деду в селе с пробегом 5к в год всесезонки хватит на долго.

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Согласен с вами на 100%.
Добавлю еще, что если брать в каждом случае конкретную модель, то от покрышек на 100% зависит ваша безопасность, да и окружающих, а это самое главное.
Наука пока не дошла до того, что функции всесезонки соответствуют в полной мере зимней и летней шине соответственно.
Как говориться - скупой платит дважды.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
prokzam, может именно поэтому в Америке и есть столько битков, и бывают аварии с одновременным участием по 10-20-50 машин, так как они в снег на свесезонке рысачат ?
Плюс задній привід на реднековозах.

На ютубі є спеціальні підборки таких дтп в сніг/ожеледицю.

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
stas_k, можливо, просто усі мої Мазди були зі штату Florida, а там снігу майже ніколи не буває...

cds, не рахую себе скупою людиною, мені на всесезонці комфортно - як взимку, так і влітку; хоча раніше повністю погодився б з вами...

Зверху