Останнє редагування модератором:
Воно все так, але коли ти на під'йомі і фірма функціонує, то про продаж накопиченого особистого мотлоху не надто задумуєшся.Надо было сразу на продажу выставить
Вот и я о том же думаю,по той же причине. Докатаю зимнюю за лето, и буду брать всесезонку.После переселения негде хранить зимнюю резину, перешел на всесезонку
Ну ти порівняв. Корморан - це дочірній бренд Michelin для боротьби з китайськими виробниками.После переселения негде хранить зимнюю резину, перешел на всесезонку. Взял kormoran там ещё такой рисунок интересный. Шиномонтажник когда переобувал ещё заметил что она мягче чем Росава/премиори.
Я поки не перевзувся, який же кайф було їхати в неділю з Нивок на Трою ввечері цієї неділі, всі тошнять, а ти як пан їдеш))Кінчена зима в середині квітня руйнує плани.. Може варто вже на "всесезонку" переходити?
Я на зимовій Премміорі прокатався 5 зим (загальний пробіг десь тисяч 15), все пречудово! Продав далі в близькоідеальному стані.Наши шины через год дубеют
Sanic, а що було тої неділі? Я "як пан" їздив вже на літі весь цей час - повторююсь, до вчорашнього вечора було норм у Києві.
Post automatically merged:
Питання, якщо на дисках зараз 195-60-R15, на них стане 185-65-R15 ?
Ось ніби норм ціна.
Погоджуюсь, але зараз в мене 2 комплекти як докатаю, а це не скоро думаю про всесезонку, бо в мене пробіги 5000-7000 на рік.Всесезонка экономически нецелесообразна - 2 комплекта(зимняя+ летняя) пробегают больше км, чем 2 комплекта всесезонки.
И комфортнее ездить зимой на зимней, а летом на чисто летней.
Были у меня раньше такие идеи насчет применения всесезонки(типа экономия на отсутствии второго комплекта резины), но от этих идей отказался.
Так, в мене зимові на перших розмірах, літня на других.Питання, якщо на дисках зараз 195-60-R15, на них стане 185-65-R15 ?
Согласен с вами на 100%.И комфортнее ездить зимой на зимней, а летом на чисто летней.
Плюс задній привід на реднековозах.prokzam, может именно поэтому в Америке и есть столько битков, и бывают аварии с одновременным участием по 10-20-50 машин, так как они в снег на свесезонке рысачат ?