Останнє редагування модератором:
Ну і який пробіг за ці 17 років? До 300К хоча би добігає?Не путайте "старое" и "большой пробег". Моей машинке 17 лет; к АКПП претензий не имею. К тому же не все коробки одинаково надёжны. Да, ремонт АКПП часто не рентабелен, поэтому рассматривают замену на б/у.
була на росаві вс-11, здається всесезонка
Треба казати "какие ваши доказательства"где ваши доказательства
Ще до 80К не добігло.Ну і який пробіг за ці 17 років? До 300К хоча би добігає?
автомобиль не средство передвижения, а роскошь.Ще до 80К не добігло.Ну і який пробіг за ці 17 років? До 300К хоча би добігає?![]()
Та нормальний пробіг, якщо людина за межі міста особливо не їздить, то такі пробіги навіть при щоденному використані машини можуть бути.автомобиль не средство передвижения, а роскошь.Ще до 80К не добігло.Ну і який пробіг за ці 17 років? До 300К хоча би добігає?![]()
У мене 5-7 тисяч на рік, зараз мабуть ще менше, на роботу їздив машиною кожен будній день, в гіпермаркет також 1-2 рази на тиждень на вихідних, що я роблю не так? Інколи ще в село можу поїхати туди назад 500 км, але не часто.Sanic, ну это если реально только в ближайший магаз и домой ездить
столько пешком надо ходитьУ мене 5-7 тисяч на рік
Пішки теж люблю ходити, треба якось порахувати скільки за рік виходить))столько пешком надо ходитьУ мене 5-7 тисяч на рік
Ну давай рахувати, в нас більшість роботодавців намагаються в центрі орендувати офіс, максимальне віддалення він моєї квартири до офісу було 11 км, мінімальне 5, давай рахувати по максимуму. В середньому 22 робочих дні в місяці це 264 дні загалом на рік. Беремо найдовше віддалення офісу 11 км туди назад 22 км, множимо на 264 виходить 5808км, ну ще на вихідних в гіпермаркет з'їздити ще тисячу накинемо, от до 7000 і виходить, і це Київ.Sanic, не знаю, что не так
Я тоже в такси не работаю, но если совсем не езжу и то выходит 10-12 за год, а если езжу чуть больше, то 15-20.
Тоже дом работа, магаз
Вони вже відбалансовані, навіть якщо міняти зад/ перед. Періодично заїзджаю перебалансовую, особливо коли на швидкості вже відчувається. Але коли черг вже немає.а як щодо балансування? робити потім окремо?
Ну була в мене колишня в Полтаві, тоді пробіги були трохи більші))Sanic, а любовница на другом конце города, а съездить с друзьями перетереть на Сокар на третий конец города![]()
Помиляєтесь. Для мене - це сувора необхідність.автомобиль не средство передвижения, а роскошь.Ще до 80К не добігло.Ну і який пробіг за ці 17 років? До 300К хоча би добігає?![]()