Останнє редагування модератором:
Аби воно ще не відволікало інших учасників дорожнього руху, то все було б гараздПро іграшки на машинах - пару раз бачив Беззубика на даху різних машин. Може just for fun, може дитина захотіла, може просто по приколу...
"все мине, мине і це..."
Тобі треба мабуть якісь заспокійливі. А я буду вимагати заборонити на дорогах гарних жінок, харлі-девідсони і всі червоні машиниАби воно ще не відволікало інших учасників дорожнього руху
Ключевое слово в этом мессадже - Дизель.Подорож Запоріжжя - Ужгород з боксом (завантажений) та назад. Витрата пального + 0.5 літра. Дизель.
p.s. кондиціонер (клімат контроль) у машині працює постійно.
Щось мені підказує, що зростання не лінійне і залежить від форми обєктаАэродинамическое сопротивление растет в кубе от скорости.
Велком то аэродинамикуЩось мені підказує, що зростання не лінійне і залежить від форми обєктаАэродинамическое сопротивление растет в кубе от скорости.![]()
Так, сорі, використав термін невірно, мав на увазі залежність "описувана простою формулою"очень и очень далека от линейного графика и от линейной зависимости
Залежність від швидкості в кубі. Для жипа це буде умовно 2*v*v*v, а для ферарі 0,3*v*v*v.залежність буде чітко кубічна і можна вважати цей коефіцієнт сталим?
Все те фокусы, спойлеры и т.д. призваны просто уменьшить сопротивление воздуха. Но все равно вы разгоните объект в 2 раза, а сопротивление воздуха вырастет в 8nickprosto, тобто якої би форми я не створив об'єкт, якщо в нього буде коефіцієнт, наприклад 0.5, то не в залежності ні від чого: спойлерів всяких, які притискають, крил, які піднімають, багажників на даху, які створюють хз які потоки і все це змінюється зі швидкістю залежність буде чітко кубічна і можна вважати цей коефіцієнт сталим?
"
Погано вдолблювали - сила аеродинамічного опору пропорційна квадрату швидкості, а от потужність (і відповідно витрата палива) в кубічній, бо потужність це сила*швидкість.сопротивление воздуха от скорости в кубической зависимости нам вдолбили
Может быть.Погано вдолблювали - сила аеродинамічного опору пропорційна квадрату швидкості, а от потужність (і відповідно витрата палива) в кубічній, бо потужність це сила*швидкість.сопротивление воздуха от скорости в кубической зависимости нам вдолбили
Щойно дізнався, що це один з проявів kidult. І це не тільки про машини, а взагалі про прояви інфантилізму у дорослих не тільки у неспроможності прийняття рішень, а й в повсякденному житті.Знавці трендів, гуру вірусів Тіктока та Інстаграма, розкажіть, що за новий тренд клеїти на капота або дах авто опудала птахів, драконів або інші м'які опудала?
Ось приклад
Аркадій там вже спився мені здається
а у кого то реальный калаш... Лучше бы плюшевую игрушку на плече носилкаунтер-страйк аккаунт з 20000 годин в стімі