Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Features:
1.Designed for long-term operation: Not afraid of power outages, instant seamless switching, ups power supply will immediately take over power supply in case of power outage; when a call comes in, the device smoothly switches back without restarting, disconnecting from the internet, or going back during the process.
2.Overheating protection: Supports overheating protection. When the internal circuit temperature of the product exceeds 45 ℃, the temperature icon on the display screen starts flashing and the dc output is turned off. After the temperature cools down, the output is turned back on.
3.Interchangeable battery design: The 4-cell flat 18650 battery is easy to disassemble and can be replaced at any time without worrying about battery life when on the go.
4.High definition led display screen: Current display, temperature display, voltage, current, power, equipment parameter information is clear at a glance, and the interface is intuitive to timely grasp the equipment operating status.
5.Battery reverse connection protection: Due to the special nature of 18650 batteries, misconnecting the positive and negative poles of the battery can cause equipment damage. With a protection mechanism in place, devices with misconnected batteries will automatically detect and prohibit power on operation, truly achieving worry free use.
6.Multiple output voltage interfaces: Supports multiple voltage outputs for common dc voltages of 5v, 9v, 12v, and 24v, covering routers, optical switches, and other devices nas, small hosts, etc.
Parameters:
Product name: digital ups uninterruptible power supply
Input: ac85-265v
Output current: 16.4v/dc 2.5a
Battery model: 18650
Battery capacity:>2000mah*4
Frequency: 50-60hz
Total output power: 36w
Output specifications:
Usb 5v/2a
Dc 5v/2a
Dc 9v/2a
Dc 12v/2a
Lan 15/24v-1a
Poe 15/24v-1a
Working temperature: 0℃~45℃
Humidity: 10% -90% rh
Power supply: Flat 18650 batteries*4 (not included in shipment)
Package include:
Ups uninterruptible power supply * 1
Power cord * 1
One to two line * 1
One to one line * 1
Screwdriver * 1
Chinese and english instruction manual * 1
У мене теж були сподівання що мій Vention буде вміти таке, але насправді, якщо під час віддачі 12В через PD трігер на любому з виходів подати йому на вхід зарядку з БЖ QC/PD, то все то QC/PD відразу вимикається усюди і павер починає криво передавати вхідний струм на вихід, сам майже не заряджаючися.
Причому з падінням на виході аж до 4 3В при струмі 2.5А (більше не навантажував).
Щоб реалізувати скрізну зарядку треба обов'язково зовнішньою комутацією від'єднювати вихід у момент коли з'являється напруга на вході, а живлення роутера у той час реалізувати за допомогою його штатного БЖ.
У мене теж були сподівання що мій Vention буде вміти таке, але насправді, якщо під час віддачі 12В через PD трігер на любому з виходів подати йому на вхід зарядку з БЖ QC/PD, то все то QC/PD відразу вимикається усюди і павер починає криво передавати вхідний струм на вихід, сам майже не заряджаючися.
Причому з падінням на виході аж до 4 3В при струмі 2.5А (більше не навантажував).
Щоб реалізувати скрізну зарядку треба обов'язково зовнішньою комутацією від'єднювати вихід у момент коли з'являється напруга на вході, а живлення роутера у той час реалізувати за допомогою його штатного БЖ.
Я ж написав вище, коли є світло, то від свого штатного блоку живлення 12В, а повербанк з відімкненим виходом у той час заряджається від іншого БЖ з QC/PD і лише після зникнення вмикається на віддачу через PD трігер.
Я ж написав вище, коли є світло, то від свого штатного блоку живлення 12В, а повербанк з відімкненим виходом у той час заряджається від іншого БЖ з QC/PD і лише після зникнення вмикається на віддачу через PD трігер.
Ну власне, тому у себе я організував автоматичне рішення із застосуванням плати UPS на 2х18650, що живиться з виходу повербанку 5В. Але надію обійтися без неї, використавши PD трігер, ще не покинув, наразі очікуючи прибуття наступної, вже третьої реалізації трігера.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.