Якого саме використання? Якщо як зараз графіки вимкнень в Києві/області, то це дуже добре. У мене такі здихали набагато швидше.після 9 місяців активного використання
Якого саме використання? Якщо як зараз графіки вимкнень в Києві/області, то це дуже добре. У мене такі здихали набагато швидше.після 9 місяців активного використання
| Характеристика | LogicPower LP LiFePO4 | Merlion LiFePO4 (LFP12.8-9) | GreenVision GV LiFePO4 |
| Габарити (мм) | 150 х 65 х 95 | 151 х 65 х 100 | 151 х 65 х 95 |
| Цикли (при 80% DOD) | ~7000 | ~5000 | ~6000 |
| Струм розряду (max) | 10A (пік до 15A) | 10A | 9A |
| BMS Auto-recovery | Так (активна) | Так (пасивна) | Так |
| Гарантія | 24–36 місяців | 12–24 місяці | 12 місяців |
В такому випадку варто винести батарею назовні.Ще один невеликий стопер: трансформатор ДБЖ може сильно нагріватися при тривалій роботі від батарей.
Але не факт, що буде в наявності.Одним словом, радить спробувати LogicPower LP LiFePO4 12.8V 9Ah.
Мікросервер живиться від 220В (2012 року випуску).Я щось не піняв, мікросервер живиться від 12/24В? Якщо так, навіщо в цій схемі UPS? Зайві втрати на перетворення в 220В.
Як у воду дивилися - нема ніде у нас.В такому випадку варто винести батарею назовні.Ще один невеликий стопер: трансформатор ДБЖ може сильно нагріватися при тривалій роботі від батарей.
Post automatically merged:
Але не факт, що буде в наявності.Одним словом, радить спробувати LogicPower LP LiFePO4 12.8V 9Ah.
Можна, але мені цей ДБЖ не був кртичним, скоріше як експеримент. А ось DC UPS 12V, для зарядки гаджетів, світла - тут ліфер замість свинцю дуже рятує.проблема старту має відпасти
Можна, але мені цей ДБЖ не був кртичним, скоріше як експеримент. А ось DC UPS 12V, для зарядки гаджетів, світла - тут ліфер замість свинцю дуже рятує.проблема старту має відпасти
2 місяці тому, я стикнувся із аналогічною проблемою. Є ббж GCM Powercom BNT 600A. До нього підключено стацінарний комп+монітор+ 2 настільні електронні годинники. Свинцева АГМ батарея (використовував на 18А/год, зовнішнього розташування), за півтора року використання в буферному режимі, стала тримати дуже мало часу. Тому вирішив замінити її на ліферну батарею, теж зовнішню. Взяв таку: Merlion LFP12.8-18EB, максимальний струм розряду 100А, максимальний струм заряду - 20А. Працює бездоганно, тримає добре. Правда, ще жодного разу не розряджав її, так щоб ббж відключився. Працює в буферному режимі, заряджається до напруги 13,6v. Струм заряду ббж - 400 мА/год. Оскільки світло у нас виключають не так жорстко, як в інших регіонах, то такого струму заряду достатньо. Якби виникла потреба у швидкому заряді цієї батареї, то маю окреме зарядне для ліферних батарей на 12А (заряджав би, звісно, окремо від ббж).З Новим роком всіх!
Маю архаїчний ДБЖ Back-UPS XS 650CI, до нього під'єднано мікросервер HP (орієнтовне навантаження 75 Вт). В листопаді 2024 р. замінив старі свинцеві АКБ на AGM MERLION AGM 12 V 9 Ah. На початку тримав 45 хв, через рік постійно роботи видавав 25 хв. Буквально 3 дні тому різко став просідати час роботи від батареї - впав менеше 9 хв.
Зараз в роздумах, що підібрати на заміну: або такий же брати (заявлено 300 цикдів) чи CSB AGM 12V-9Ah (HR1234WF2), або спробувати LFP, наприклад: Full Energy FEG-1208 (3000 циклів), Merlion LiFePO4 12.8V 9Ah (LFP12.8-9US). Більше схиляюся до LFP, бо дасть більше циклів. Питання, чи буде LFP коректно працювати з моїм ДБЖ? Чи буде більша ефективність?
Можливо, запропонуєте варіянти?
Працює по схемі: мікросервер->ДБЖ->EF->230В. При вичерпанні заряду EF переходить на UPS. Чому так, бо UPS має USB роз'єм і вміє подати сигнал на мікросервер про те, що потрібно скоро шатдаунитись.
Тема про низьковольтну електронику.Мікросервер живиться від 220В (2012 року випуску).
Тема про низьковольтну електронику.Мікросервер живиться від 220В (2012 року випуску).
Не знайшов цю тему. Перенеси обговорення, будь ласка.Коли ти вже навчишся правильно обирати тему?
Тобі в зарядні станції.
Хороша думка, ШІ якраз говорив про значне тепловиділення від трансформатору при навантаженні і протягом тривалого навантаження. В той же час мій мікросервер споживає ~70Вт. Причина, чому LFP хочу взяти, щоб щорічно не міняти свинцеві чи AGM акумулятори.ББЖ хіба промислові прищначені тримати навантаження більше години.
тоді графіки не такі жорсткі як зараз були, але акб починав здихати як тільки відключення посилювались (осінь-зима), думаю зараз такий акб і півроку не протягне, але по гарантії мають замінитиЯкого саме використання? Якщо як зараз графіки вимкнень в Києві/області, то це дуже добре. У мене такі здихали набагато швидше.
Я не вимирював повний цикл, але коли було 30 годинне вимкнення після обстрілів, цей дбж з акумом давав світло і заряд телефону і не здох.Встигає зарядитися?