Автономне живлення низьковольтної електроніки

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Це 36 ватна версія, як на мене дорого, 18 ватних таких повно значно дешевше, замовив сьогодні на аліку за 560 гривень.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Це 36 ватна версія, як на мене дорого, 18 ватних таких повно значно дешевше, замовив сьогодні на аліку за 560 гривень.
Я бачу 2 плюси:
- знімні легко батареї
- швидше заряджається

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Я бачу 2 плюси:
- знімні легко батареї
- швидше заряджається
Швидше так, а 18 ватна версія теж зі змінними батареями модель dc1018l
Post automatically merged:

Переглянути вкладення 71629

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Я бачу 2 плюси:
- знімні легко батареї
- швидше заряджається
Швидше так, а 18 ватна версія теж зі змінними батареями модель dc1018l
Post automatically merged:

Переглянути вкладення 71629

Цікаво, коли замовляв версію "36", то цієї не побачив...

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Версія на 36 з акумами що треба вставляти це новинка, її місяць два як почали продавати, а от на 18 вже десь біля року, хоча можна сказати що теж в порівнянні зі звичайними dc1018/1036 новинка.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Версія на 36 з акумами що треба вставляти це новинка, її місяць два як почали продавати, а от на 18 вже десь біля року, хоча можна сказати що теж в порівнянні зі звичайними dc1018/1036 новинка.
Поділіться враженнями від роботи версії на 1018. Скільки заряджає по часу, скільки тримає при розрядці, зокрема роутер типу тп-лінк+ону модем?

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Поділіться враженнями від роботи версії на 1018. Скільки заряджає по часу, скільки тримає при розрядці, зокрема роутер типу тп-лінк+ону модем?
Якщо мова про стару версію 1018 там де щоб замінити блок акумуляторів треба мати точкову зварку, то залежить від того з якими акумуляторами поставляється, та самих роутерів. Є версія з чотирма акумами по 2200, а є по 2600. Заряджаються приблизно за 2,5-3 години, а от час роботи сильно залежить від роутера, та версії wifi що він підтримує, ну звісну cpu та інші фіндіклюшки теж впливають. Наприклад в селі в мене тплінк на 5 гігагерц не самий сучасний стандарт вайфая хоча роутер гігабітний, так от, він тримає разом з онушкою біля 7 з половиною годин, і це на слабших акумах що по 2200. В Києві в мене версія з 2600, роутер xiaomi 3000t вайфай 6 що реально гігабіт по ньому видає, разом з ону тримає трохи довше 4 годин. В кума якийсь здоровий Xiaomi з блоком живлення на 2.5 ампера, + ону, той трохи більше 2 годин тримається. Чим старіший і простіший роутер, тим довше працюватиме. Якщо поставити старий тплінк на 100мегабіт і вайфаєм b/g то думаю і добу працювати буде.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Якщо мова про стару версію 1018 там де щоб замінити блок акумуляторів треба мати точкову зварку, то залежить від того з якими акумуляторами поставляється, та самих роутерів. Є версія з чотирма акумами по 2200, а є по 2600. Заряджаються приблизно за 2,5-3 години, а от час роботи сильно залежить від роутера, та версії wifi що він підтримує, ну звісну cpu та інші фіндіклюшки теж впливають. Наприклад в селі в мене тплінк на 5 гігагерц не самий сучасний стандарт вайфая хоча роутер гігабітний, так от, він тримає разом з онушкою біля 7 з половиною годин, і це на слабших акумах що по 2200. В Києві в мене версія з 2600, роутер xiaomi 3000t вайфай 6 що реально гігабіт по ньому видає, разом з ону тримає трохи довше 4 годин. В кума якийсь здоровий Xiaomi з блоком живлення на 2.5 ампера, + ону, той трохи більше 2 годин тримається. Чим старіший і простіший роутер, тим довше працюватиме. Якщо поставити старий тплінк на 100мегабіт і вайфаєм b/g то думаю і добу працювати буде.
Дякую, цікавив новий із замінними батареями.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Дякую, цікавив новий із замінними батареями.
замовив сьогодні на аліку за 560 гривень.
Ну я ж написав що замовив сьогодні, відповідно з Китаю він ще ніяк не міг до мене потрапити) Там +- та сама схемотехніка судячи з оглядів на youtube, тож не думаю що там відчутна різниця, єдине що можна ставити акумулятори на 3500mah, ну і конденсатори іншої фірми, тож сподіваюсь що їх не доведеться перепаювати як на старих версіях.

Ось https://www.youtube.com/shorts/9Yw_OKH70Xk
Та ось https://www.youtube.com/shorts/ewLmGpEUbgI

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
  • Like
Реакції: Lets
Зверху